- 18 Kasım 2015
- 13.592
- 17.099
- 298
- 36
Cnm bildiğim kadarıyla 8 den sonrası pko oluyo normal olan 2 3 cibarıymış 30 yaş içinCanim benimde 2.43 cikmis yasim 36. Yükseldikce kötülesiyormu acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm bildiğim kadarıyla 8 den sonrası pko oluyo normal olan 2 3 cibarıymış 30 yaş içinCanim benimde 2.43 cikmis yasim 36. Yükseldikce kötülesiyormu acaba
Her gün bi odq temizliyorum hala bitmedi temizlik doğal olark kasık ağrım bel ağrım var iki is yapıp oturup dinleniyorum zaten
Sizler yaz, kış temizliklerini nasil yapıyorsunz kizlar
Hic deme yaa. Aksam tel icin sitem ettim kocaya. Sabahina aldi gotrdu telimi. Aksam gelince de onun telinden girim dedim sifremi hatrlayamdim bu sefer. Bi turlu giremedim ya la.cok sinir oldm. Dedim ya sizi gebe birakmdan gidemem diyeValla ben hep sordum kendi kendime bu fatma nerelerde gebe kaldı unuttu bizi triplerindeydim bende
Gereksiz karsılıklı icten tripler yasamısız![]()
Cnm bildiğim kadarıyla 8 den sonrası pko oluyo normal olan 2 3 cibarıymış 30 yaş için
aynen degerlendr cnm vala bilmiorum ki cnmDegerlendrcem ozaman catlayana kdarimsallah kist flan olmaz ya nasl anlayablrm baska kist oldgnu acaba
Aynen oylr vala yaKuzum genelde ben bir taraftan oda oda temizlerim. Canlari sagolsun oğlumla eşimde bir taraftan dagitirlar.
AayyBiride cıkıp demedi ki bende seni cok seviyorum
Canım kendim kendimi cok seviyorum![]()
Oy canım oyy benim güzel annem gitme birdahaHic deme yaa. Aksam tel icin sitem ettim kocaya. Sabahina aldi gotrdu telimi. Aksam gelince de onun telinden girim dedim sifremi hatrlayamdim bu sefer. Bi turlu giremedim ya la.cok sinir oldm. Dedim ya sizi gebe birakmdan gidemem diye![]()
Degerlendrelm acaba aksam bidhami yapsam ovu testiaynen degerlendr cnm vala bilmiorum ki cnm
Aynen oylr vala ya
Günde bi tane yeterli diolad kafa karışıklığı olmasin dieDegerlendrelm acaba aksam bidhami yapsam ovu testi
Hay allah razı olssuuuuunnnnAayyutandım şimdiiii ben nasıl olur unuturuz SEVİLİYORSUUNN❤destekcimiz
![]()
Ömru dolmus salak telin. Ha bire kalp masaji yapiozOy canım oyy benim güzel annem gitme birdaha ♥ Bozma artık su telini![]()
Ben olsam annelik hediyesi yeni bir tel isterdim kocadan ben var utanmaaazÖmru dolmus salak telin. Ha bire kalp masaji yapiozsimdilk ii gorunuo maslllhh
Istedim kiz istemem miii. Hatta ben istemeden de alckti daaa. Bayiler pisliklik yapti. Neymis efndim . Faturayi 2 3 defa gec odemismis. Biraz duznli ode ole gel demislerBen olsam annelik hediyesi yeni bir tel isterdim kocadan ben var utanmaaaz![]()
Sizi dinlicem ve yapmicamGünde bi tane yeterli diolad kafa karışıklığı olmasin die
Hadi bklm bekliorum testiniSizi dinlicem ve yapmicamyarn ogleden once bidaha yaparm.d