Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Slm kizlar nasilsiniz? Bugün akıntımda hafif cook acik bi prmbelik var... Ovu lara hala daha devam ediyorum ama cok silik cikiyolar nerdeyse yok gibi ikinci cizgi.. Bata son 4 gün.. Sanirim bu ayda olmadi 😣

Slm kizlar nasilsiniz? Bugün akıntımda hafif cook acik bi prmbelik var... Ovu lara hala daha devam ediyorum ama cok silik cikiyolar nerdeyse yok gibi ikinci cizgi.. Bata son 4 gün.. Sanirim bu ayda olmadi 😣
Üzülme cnm ya Rabbim istedgi zaman olacak vardr bi vakti bekleyelim bklm hem henuz adet olmadin

Istedim kiz istemem miii. Hatta ben istemeden de alckti daaa. Bayiler pisliklik yapti. Neymis efndim . Faturayi 2 3 defa gec odemismis. Biraz duznli ode ole gel demisler 😁😁😁 annelik hediyesi olarak dogum zamninda al dedim gecen gun 😁 guzl bi kolye istedim baklm alick mi
Evet biri bebek hediyesi biri annelik hediyesi güzel olabilir🤣🤣

Eklentiler

• A1F12F6E-FD90-4A48-8A53-CCCB12B1EBA5.webp
    A1F12F6E-FD90-4A48-8A53-CCCB12B1EBA5.webp
    44 KB · Görüntüleme: 34
Kiz gecen teyzesinin bebesi icin hediye alalim dedik. Anam ne qaaaa masrafli bu isleer. Basimiz dondu 😁😁 bnmkisiinn gozu baya korktu vallhi. O yuzden dogum hediyesi almzsa da bisy diyemicem hakli adam 😀
Kesenize göre acılın tabi vakit dar vakit ama yinede seneler sonra hatırladıgında mutlu olacagın bir hediyen olmalı kuzum hakkındır bırak onuda o düsünsün🥰

Kesenize göre acılın tabi vakit dar vakit ama yinede seneler sonra hatırladıgında mutlu olacagın bir hediyen olmalı kuzum hakkındır bırak onuda o düsünsün🥰
Deil miii 😀 haklisin valla. Ben msjimi verdim gitti.artk kendi bilir.
Heyecandan ne yaptığımı bilemedim ki🙈 ama pijamam güzel dimi😁😁😁
😁😁😁 möhteşeeemm 😍😍😍
Net cek de gonder fotoyu tam baklm

Deil miii 😀 haklisin valla. Ben msjimi verdim gitti.artk kendi bilir.

😁😁😁 möhteşeeemm 😍😍😍
Net cek de gonder fotoyu tam baklm
🙈🙈🙈 bekledikten sonra böyle bi çizgimsi bişey olmuş ama kuruma çizgisi mi acaba o şimdi çekmek için elime aldımda pembemsi değil çizgi

Eklentiler

• B9301AD2-E10B-4A16-8E8A-B2BB82A3DFAE.webp
    B9301AD2-E10B-4A16-8E8A-B2BB82A3DFAE.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 35
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X