Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzülme cnm ya Rabbim istedgi zaman olacak vardr bi vakti bekleyelim bklm hem henuz adet olmadinSlm kizlar nasilsiniz? Bugün akıntımda hafif cook acik bi prmbelik var... Ovu lara hala daha devam ediyorum ama cok silik cikiyolar nerdeyse yok gibi ikinci cizgi.. Bata son 4 gün.. Sanirim bu ayda olmadi![]()
Evet biri bebek hediyesi biri annelik hediyesi güzel olabilirIstedim kiz istemem miii. Hatta ben istemeden de alckti daaa. Bayiler pisliklik yapti. Neymis efndim . Faturayi 2 3 defa gec odemismis. Biraz duznli ode ole gel demislerannelik hediyesi olarak dogum zamninda al dedim gecen gun
guzl bi kolye istedim baklm alick mi
Tesekkur ederimmmmmmHadi bklm bekliorum testini
Deil mii alsin bi zahmetEvet biri bebek hediyesi biri annelik hediyesi güzel olabilir![]()
Cocugunu karnında tasıyacan 9ay alacak tabe isi neDeil mii alsin bi zahmet![]()
Seni çok seviyoruz tabiBiride cıkıp demedi ki bende seni cok seviyorum
Canım kendim kendimi cok seviyorum![]()
Düşük kötü diye biliyorumCanim benimde 2.43 cikmis yasim 36. Yükseldikce kötülesiyormu acaba
Oldu kabul ediyorum allah razı olsuuuuunnnSeni çok seviyoruz tabi![]()
Kiz gecen teyzesinin bebesi icin hediye alalim dedik. Anam ne qaaaa masrafli bu isleer. Basimiz donduCocugunu karnında tasıyacan 9ay alacak tabe isi ne![]()
yaptım şimdiVar gibide yok gibide anlamadim siyah beyaz yapsana kuzum net belli oluo onda![]()
Beklemedeyim hayırlısı inşallahAynen canım umudunu kesme kırmızılar gelene kadar![]()
Kesenize göre acılın tabi vakit dar vakit ama yinede seneler sonra hatırladıgında mutlu olacagın bir hediyen olmalı kuzum hakkındır bırak onuda o düsünsünKiz gecen teyzesinin bebesi icin hediye alalim dedik. Anam ne qaaaa masrafli bu isleer. Basimiz dondubnmkisiinn gozu baya korktu vallhi. O yuzden dogum hediyesi almzsa da bisy diyemicem hakli adam
![]()
Heyecandan ne yaptığımı bilemedim kiKiz pijamana deil teste odakla kamerani![]()
Deil miiiKesenize göre acılın tabi vakit dar vakit ama yinede seneler sonra hatırladıgında mutlu olacagın bir hediyen olmalı kuzum hakkındır bırak onuda o düsünsün![]()
Heyecandan ne yaptığımı bilemedim kiama pijamam güzel dimi
![]()
Deil miiihaklisin valla. Ben msjimi verdim gitti.artk kendi bilir.
möhteşeeemm
Net cek de gonder fotoyu tam baklm
Seviyoruz seni canımmmmBiride cıkıp demedi ki bende seni cok seviyorum
Canım kendim kendimi cok seviyorum![]()
1 gün arayla ilişki olabilir bence çatlayınca da olur hergünde sperm kalitesi düşer benceOzmann iliski olck hep hemi![]()