Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gercekten iim iki agladim gecti su an normale dondum bndeki kucuk bi umuttu iste umutsuz dusundum kotuye hep hazirlandim oyuzden iim
İyi ol kuzum bizimde kucagımız dolacak tek farkla bizim istedigimiz zaman degil onun istedigi zaman

İnşallah kuzum sence önümüzdeki ay soğan kürü yapıp sonra ki ay mı aşılama deneyeyim yoksa direk aşılamayı yaptırayım mı? Soğan kürü de aklımı çok çeliyo
Ben soganküründen biraz umutsuzum onu deneyecegine c life macun al kuzum olmazsa asılamaa olursun

2.5 yıldır evliyim canım hoş ilk 2 yıl istemedim zaten ama 6 aydır deniyorum olmuyo o yüzden artık aşılama düşündüm
Bende 5yıldır evliyim 4yıl istemedim bu sene istedim istedigim gibi olur sandım simdi korundugum zamanların pismanlıgını yasıyorum ama hayırlısıda böyleymis demekki

Bende 5yıldır evliyim 4yıl istemedim bu sene istedim istedigim gibi olur sandım simdi korundugum zamanların pismanlıgını yasıyorum ama hayırlısıda böyleymis demekki
Bende bu kadar geç olacağını bilseydim daha erken bırakırdım korunmayı

Valla Yapışıklığı rahim filminde görüyorlar cnm ne zaman çekindin sen çok oldu mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…