Aynen canım ya bu ay öyle çok belirti yaşadım ki ben de şaşırdım negatife.bakalim yarın ne çıkacak.belki 2 çizgi resmi atarım belli mi olurDikkat et kendine yinede canım belirtin gebelik belirtisi gibi ama bilemedim valla
İyi ol kuzum bizimde kucagımız dolacak tek farkla bizim istedigimiz zaman degil onun istedigi zamanGercekten iim iki agladim gecti su an normale dondum bndeki kucuk bi umuttu iste umutsuz dusundum kotuye hep hazirlandim oyuzden iim
Tamam canım insallah gerek kalmazBiraz daha araştırıcam kuzum öyle yaptırcam
İnşallah kuzum sence önümüzdeki ay soğan kürü yapıp sonra ki ay mı aşılama deneyeyim yoksa direk aşılamayı yaptırayım mı? Soğan kürü de aklımı çok çeliyoTamam canım insallah gerek kalmaz
Yok sadece yorumları okudum da çok beğendim.Adet olursam alcam ben de.ins canimBu ayı kacırdım ben canım birdahaki ay baslayacam kısmetseinsallah sen gebesindirde gerek kalmaz sen kullanmısmıydın
Yap güzel bir kıs temizligiÖle cnm artik daha sakin olucam ewimi toplarim rahatca olumlu yanimda oldu
Ben soganküründen biraz umutsuzum onu deneyecegine c life macun al kuzum olmazsa asılamaa olursunİnşallah kuzum sence önümüzdeki ay soğan kürü yapıp sonra ki ay mı aşılama deneyeyim yoksa direk aşılamayı yaptırayım mı? Soğan kürü de aklımı çok çeliyo
Benim evde bi macun var tadı çok kötü yiyemiyorumBen soganküründen biraz umutsuzum onu deneyecegine c life macun al kuzum olmazsa asılamaa olursun
Bende 5yıldır evliyim 4yıl istemedim bu sene istedim istedigim gibi olur sandım simdi korundugum zamanların pismanlıgını yasıyorum ama hayırlısıda böyleymis demekki2.5 yıldır evliyim canım hoş ilk 2 yıl istemedim zaten ama 6 aydır deniyorum olmuyo o yüzden artık aşılama düşündüm
Ay inşallah canım yaaa inşallah paylasırsınAynen canım ya bu ay öyle çok belirti yaşadım ki ben de şaşırdım negatife.bakalim yarın ne çıkacak.belki 2 çizgi resmi atarım belli mi olur❤
Bende bu kadar geç olacağını bilseydim daha erken bırakırdım korunmayıBende 5yıldır evliyim 4yıl istemedim bu sene istedim istedigim gibi olur sandım simdi korundugum zamanların pismanlıgını yasıyorum ama hayırlısıda böyleymis demekki
650 liraya cektirmistim ama sifir agri sizi 2 dakikalok bir islem anesteziye gerek olmayan bir islemFiyatı neydi kuzum ben şimdi avrupa tıpı aradım 450 lira muayene ücreti de 50 lira dedi 500 lira anestezili de 750 liraymış
Peki aşılamaya ne kadar bütçe ayırmam gerekiyo?650 liraya cektirmistim ama sifir agri sizi 2 dakikalok bir islem anesteziye gerek olmayan bir islem
O ne macunu herkestede bir macun varmıs masallahBenim evde bi macun var tadı çok kötü yiyemiyorum
Hayır cnm kötü düşünme benim öğrendiğim 8 yıl oldu hep 4 5 cm civarıTüplerim açık kuzum çok çabuk büyüyormus çok üzüldüm ne umutlarla gittim ne duydum
Ewt dogru diosun iim gercekten bi kolum acio o kadar o sisko yuzunden oda hatta yatcam birazdan uyucm hersey nasipİyi ol kuzum bizimde kucagımız dolacak tek farkla bizim istedigimiz zaman degil onun istedigi zaman
Valla Yapışıklığı rahim filminde görüyorlar cnm ne zaman çekindin sen çok oldu muBen daha önce rahim filmi çekildim doktor bir şey yok dedi canım normalmiş. Bu gidişimde başka doktora gittim sağ taraftan yumurtlama olmuş sıvı birikmiş bu sıvı birikmesi yapisikliktan olabilir dedi. Hiç böyle bir şey duydun mu?
Tamam canım nasıl istersen iyi ol yeterkiEwt dogru diosun iim gercekten bi kolum acio o kadar o sisko yuzunden oda hatta yatcam birazdan uyucm hersey nasip
Yok kiz tasiniom ya rahat rahat toplarim kndi isimi kndim yaparim hem tutmus olsaydi cok sewinemezdikki onca olaydan snra oyuzden cok uzulmedim herseyin nasibi var bu ay olmamasi bnce ii olduYap güzel bir kıs temizligi
Ts ederm cnm bnm destegin icinTamam canım nasıl istersen iyi ol yeterki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?