MaşAllah cnm çok güzel artmış vala betayla mi alakalı bilemedmHamiş kızlarımız benim beta pazar 886dı çarşamba günü kan verdim 3718 çıktı yarın doktora gidicem kese görünürmü acaba
Canım düşüncelerin çok sevindirdi beni inan en güzeli böyle düşünmen cunki Rabbim en hayırlı en güzel vakti biliyor biz bazen gereksiz yere üzülüyoruz Rabbim en hayırlı zamanda nasip edecek insAllah uzaklaşmakta iyi gelecektir ben inanıyorum güzel haberlerle gelirsin insAllahKizlar öncelikle bna hic bir an destegini esirgemeyen ailemden daha cok destek verip su an kendimi yipratmayisimin sebebi topigin melekleri F Fatma KTL N Nana AnaZekta Ve dier arkadaslarima cok tesekkur ederim iyiki varsiniz bn her ay kendimi parcalar cogu zmn tek basina aglardim öle bole degil gozlerim sisip kizarana kadar cunku ailemde tanidigim herkezin hemen olmustu ve bn daha duskundum istemsiz gebeliklerini bile duymustum bu dönemler bnm icin cok yipratici geciodu git gide zayiflayip kndimden ewimden esimden gecmistim herseyi unuttum bu ay ise bi tık buyudugumu veya gozumun acildigini mantikli dusunmeyi ögrendim gercekten bu ay bebegim olsa idi belki tasinirken ki ewimi kndim toplayacagim kimseden destek almicam die diretiodum salonu mutfagin bi kizmini cokdan topladim belkide olsaydi dusucekti , esimin anneannesine duskunlugunu biliorum ve vefatindan dolayi belki sewinemicek icinde burukluk kalicakti , annemin hastane olaylari bni cok yipratmisti halada devam edio belki stresden dusucekti yani demem o ki bu ay hem arkadaslarin destegi hemde gozumun acilip gormesi hayirli bi zmn olmamasini fark etmem ii oldu streslenmicem artik ztn bi yogunluk olucak belki unutucam bile hatta dusundumki adet takvimi bile tutmayim oldugum gun yazayim bakmayim daha cok yeniyiz bir bucuk senede 2 asilama biraz erken geldi gec dustu beyim yerine ama dustu sonunda millet senelerce beklio bn nie dert edip esimi kndimi yiprattimki ewliligimin ilk senelerinde herseyimi unutup tadini cikartmadimki diorum oyuzden sizi sewiorum bunlari sizde gorebilin bn gorebildigime sasirip sewiniorum oyuzden heerseyi birakiorum surada notum kalsin uyelikden cikis yapicam ve cok nadir sadece sizin icin gelcem burda durdukca ögrenip destek aldim ama istemsizce daha fazla taktim artik bebek gebelik gibi seyleri dusunmeden ewliligime ewime kndime odaklanicam hersey icin ts ederm vedam uzun oldu k.bkmayin kndinize ii bakin önce allaha sonra birbirinize emanetsiniz o arada gelisimde tum liste hamis olur insallah
Ya ben yaptım daha önce yumurtlamayı felan gösteriyodu labouck ti ama bu sayfaylada bi konuşiyim bakalımCanım ben ordakileri sevmiyprum hassas değil benim aldığım hassas ve direkt gösteriyor yinede sen bilirsinhaha aynen durmak yok
ayy cook seevindimm hayirli olsun sag salim kucagina al... benim icinde hatta tum isteyenler icin dua et... hamilelerin duasi cabuk Kabul oluyoo...Çocuk düşünerekte ilişki yaşama ben öyle yaptım kafadan at kafada birşey oluncada olacagı varsa olmuyor aslında. Evet canım daha yeni geçen hafta öğrendim
Makinaya bağlı ama karından olmasada alttan görünür büyük ihtimalHamiş kızlarımız benim beta pazar 886dı çarşamba günü kan verdim 3718 çıktı yarın doktora gidicem kese görünürmü acaba
Masallah kuzum rabbim kucagına almayı nasip etsinNanacım tekrar hoşgeldin topiğineben doktora gittim keseyi gördüm kalp atışını bekliyorum, darısı sizlere olsun
Atarmsn testi kuzmKızlar yaptım test koca bi negatif şaşırdıkmı yoo :)
Rica ederiz canım benimKizlar öncelikle bna hic bir an destegini esirgemeyen ailemden daha cok destek verip su an kendimi yipratmayisimin sebebi topigin melekleri F Fatma KTL N Nana AnaZekta Ve dier arkadaslarima cok tesekkur ederim iyiki varsiniz bn her ay kendimi parcalar cogu zmn tek basina aglardim öle bole degil gozlerim sisip kizarana kadar cunku ailemde tanidigim herkezin hemen olmustu ve bn daha duskundum istemsiz gebeliklerini bile duymustum bu dönemler bnm icin cok yipratici geciodu git gide zayiflayip kndimden ewimden esimden gecmistim herseyi unuttum bu ay ise bi tık buyudugumu veya gozumun acildigini mantikli dusunmeyi ögrendim gercekten bu ay bebegim olsa idi belki tasinirken ki ewimi kndim toplayacagim kimseden destek almicam die diretiodum salonu mutfagin bi kizmini cokdan topladim belkide olsaydi dusucekti , esimin anneannesine duskunlugunu biliorum ve vefatindan dolayi belki sewinemicek icinde burukluk kalicakti , annemin hastane olaylari bni cok yipratmisti halada devam edio belki stresden dusucekti yani demem o ki bu ay hem arkadaslarin destegi hemde gozumun acilip gormesi hayirli bi zmn olmamasini fark etmem ii oldu streslenmicem artik ztn bi yogunluk olucak belki unutucam bile hatta dusundumki adet takvimi bile tutmayim oldugum gun yazayim bakmayim daha cok yeniyiz bir bucuk senede 2 asilama biraz erken geldi gec dustu beyim yerine ama dustu sonunda millet senelerce beklio bn nie dert edip esimi kndimi yiprattimki ewliligimin ilk senelerinde herseyimi unutup tadini cikartmadimki diorum oyuzden sizi sewiorum bunlari sizde gorebilin bn gorebildigime sasirip sewiniorum oyuzden heerseyi birakiorum surada notum kalsin uyelikden cikis yapicam ve cok nadir sadece sizin icin gelcem burda durdukca ögrenip destek aldim ama istemsizce daha fazla taktim artik bebek gebelik gibi seyleri dusunmeden ewliligime ewime kndime odaklanicam hersey icin ts ederm vedam uzun oldu k.bkmayin kndinize ii bakin önce allaha sonra birbirinize emanetsiniz o arada gelisimde tum liste hamis olur insallah
Kuzum doktor klomeni verir kullanırsın yani istersin sonra ilaç bitince gidersin yumurtalarının büyüklüğüne göre sen iğneyide söylersin tabi sonra sana iğne saatini verir gece vurunuyorsun ama saat verir mesela pazartesi gece 11 e verdi çarşamba gündüz saat 11 e doğru ilişkiye girmen gerekiyor iğnenin vurulduğu günde birlikte olup hamile kalan çok ama önce dediğim gibi tam saat daha önemli ama doktorun seni yönlendirip vermesi lazım saatini gününüŞuna biri yazsaya
Yaa tüh aksilikler aksilikler bugece rahat edersiniz insallah üzüldümHiiiii hem de nasil gideriorz
Hem kaynana evindeym(anca gece asagi kata iniorz .o da gec vakitte)
Hem netim yok(kiytirik bi sifresz wifi gordm o da tirnak kadardi cekip cekmedigi belli deil)
Hem esim disardaydi gec geldi
Geldginde de oturduk ailesyle biraz
Ben de rahtszdm biraz hic keyfm yoktu
Bgun de gec uyandm gece dogru duzgun uyuyamdgim icin .
Bole yani
Kuzum negatif atmama gerek varmı çekmedim foti zateen :))Atarmsn testi kuzm
Canimsiniz hepinizz uzulmenizi asla istemem zatenBncede yok gercekten bu sefer hic uzulmedim bi sebebi vardir hayirli zmn degil dir die dusunuom ts ederm
Yok zaten doktor onaylı isterim bi kaç ay geçsin bakalım olmazsam son çare düşükten sonra olmazsa iyice telaş yaparım çünküKuzum doktor klomeni verir kullanırsın yani istersin sonra ilaç bitince gidersin yumurtalarının büyüklüğüne göre sen iğneyide söylersin tabi sonra sana iğne saatini verir gece vurunuyorsun ama saat verir mesela pazartesi gece 11 e verdi çarşamba gündüz saat 11 e doğru ilişkiye girmen gerekiyor iğnenin vurulduğu günde birlikte olup hamile kalan çok ama önce dediğim gibi tam saat daha önemli ama doktorun seni yönlendirip vermesi lazım saatini gününü
Eee ben silik cizgi gordumBerraAksa_K büle cağnım
Sen bilrsn kuzmm Hakkımzda hayrlı olanı istediğimiz için mi bilmyorm gecikiyor bu gebelkKuzum negatif atmama gerek varmı çekmedim foti zateen :))
Anlamsız bi şekilde bende gördüm çöpten çıkardımEee ben silik cizgi gordum
Ben sana diyorumki şu macundan bi al bi deneSen bilrsn kuzmm Hakkımzda hayrlı olanı istediğimiz için mi bilmyorm gecikiyor bu gebelkbende regl olyorm %100 içim acıyor artık 4 seneye girdik içimm ağrıyor çnkü Dr lara güvenmediğim için korkyorm ya tüplerim giderse ya o ameliyat iyi geçmezse Rabbim ne derse o artık susuyorm
Çizgi gördüm benBerraAksa_K büle cağnım
Bunda çizgi var nasıl negatifBerraAksa_K büle cağnım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?