Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hamiş kızlarımız benim beta pazar 886dı çarşamba günü kan verdim 3718 çıktı yarın doktora gidicem kese görünürmü acaba
MaşAllah cnm çok güzel artmış vala betayla mi alakalı bilemedm benim ilk doktora gittiğim gün beta 9500 çıktı ama kese çok küçük henüz çok yeni gebelik dedi doktor
Canım düşüncelerin çok sevindirdi beni inan en güzeli böyle düşünmen cunki Rabbim en hayırlı en güzel vakti biliyor biz bazen gereksiz yere üzülüyoruz Rabbim en hayırlı zamanda nasip edecek insAllah uzaklaşmakta iyi gelecektir ben inanıyorum güzel haberlerle gelirsin insAllah

Canım ben ordakileri sevmiyprum hassas değil benim aldığım hassas ve direkt gösteriyor yinede sen bilirsin haha aynen durmak yok
Ya ben yaptım daha önce yumurtlamayı felan gösteriyodu labouck ti ama bu sayfaylada bi konuşiyim bakalım

Çocuk düşünerekte ilişki yaşama ben öyle yaptım kafadan at kafada birşey oluncada olacagı varsa olmuyor aslında. Evet canım daha yeni geçen hafta öğrendim
ayy cook seevindimm hayirli olsun sag salim kucagina al... benim icinde hatta tum isteyenler icin dua et... hamilelerin duasi cabuk Kabul oluyoo...

Rica ederiz canım benim
Her nasip vAktinin esiridirbunu görebilmene yardımcı olduysak nu mutlu bize
İnsallah yeni ev sansı yeni bebek sansınızıda acar kuzum allah yardımcınız olsun ne zaman istersen buradayız dikkat et kendine

Şuna biri yazsaya
Kuzum doktor klomeni verir kullanırsın yani istersin sonra ilaç bitince gidersin yumurtalarının büyüklüğüne göre sen iğneyide söylersin tabi sonra sana iğne saatini verir gece vurunuyorsun ama saat verir mesela pazartesi gece 11 e verdi çarşamba gündüz saat 11 e doğru ilişkiye girmen gerekiyor iğnenin vurulduğu günde birlikte olup hamile kalan çok ama önce dediğim gibi tam saat daha önemli ama doktorun seni yönlendirip vermesi lazım saatini gününü

Yaa tüh aksilikler aksilikler bugece rahat edersiniz insallah üzüldüm

Yok zaten doktor onaylı isterim bi kaç ay geçsin bakalım olmazsam son çare düşükten sonra olmazsa iyice telaş yaparım çünkü

Kuzum negatif atmama gerek varmı çekmedim foti zateen :))
Sen bilrsn kuzmm Hakkımzda hayrlı olanı istediğimiz için mi bilmyorm gecikiyor bu gebelk bende regl olyorm %100 içim acıyor artık 4 seneye girdik içimm ağrıyor çnkü Dr lara güvenmediğim için korkyorm ya tüplerim giderse ya o ameliyat iyi geçmezse Rabbim ne derse o artık susuyorm

Ben sana diyorumki şu macundan bi al bi dene

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…