Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim çikolata kisti büyük ihtimalle hsg den sonra oldu kızlar çünkü normalde adetlerimde hiç pihti olmazdı hsg sonrası hep pihti geldi o zaman bu zaman da büyüdü kist
Kuzu belki adetle atıcaksın rahat ol benim kuzenim kistle gebe kaldı

Sen yine de yarın sabah tekrar bir test yap kuzum. Attigin fotoyu çöpe atmadan çekmiştin sonuçta değil mi? Orada belli belirsiz bir çizgi var.
Yok kız çöpe attım ben testi yaptıktan 10 dk sonra çöpten yeni çıkarıp çektim

Olamıyorum çok taktım kafaya gittiğim doktorlar doktor değil miydi nasıl görmediler hayret ediyorum bu kadar büyük kist atılır mı ki
Ama doktorun sana ne demiş adet zamanı gel demiş bence oda emin olamadı tek doktorlada kalma derim banada pko var dedi diğerleri yok dedi salak gibi üzüldüm durdum hiç dert etme derim

Ama doktorun sana ne demiş adet zamanı gel demiş bence oda emin olamadı tek doktorlada kalma derim banada pko var dedi diğerleri yok dedi salak gibi üzüldüm durdum hiç dert etme derim
insallah bakalım 1 yıldır gebe kalamadım demekki var bir şeyler

Doktorlar neden kaynaklı olduğunu demedimi eşinle ilgili problem olabilirmi acaba
Eşimin sonuçları düzgün çıktı. En son gittiğim doktor amh ı bekleyelim ve adet zamanı kaç folikul var onu görelim ona göre bir yol çizeriz dedi. Yapisik varsa o da o zaman daha iyi gorunurmus. Onun için açarız dedi ama korktum açıkçası ılk defa duyuyorum Bunu

Arada bakıyorum cnm temmuz anneleri grubuna da bakıyorum, biraz lekelenmem oldu yatıyorum okuldan gelince, mide bulantım da başladı hafiften. Buralardayım yani
Gitmedin mi daha doktora cnm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…