Yok hiç çıkmıyodu açıkcası atmıyodum onları hattaDaha önce yaptığın testlerde sonradan çizgi çıkıyormuydu bebeğim
Yüksek ihtimalle canımVar bir çizgi kuruma olabilir ama sanki
Bnce umut vad ediyor cnm bnmde hiç çıkmıyor çünkü sabah tekrarla testin varsa hadi inşallahhhYok hiç çıkmıyodu açıkcası atmıyodum onları hatta
Kuzu belki adetle atıcaksın rahat ol benim kuzenim kistle gebe kaldıBenim çikolata kisti büyük ihtimalle hsg den sonra oldu kızlar çünkü normalde adetlerimde hiç pihti olmazdı hsg sonrası hep pihti geldi o zaman bu zaman da büyüdü kist
Sen yine de yarın sabah tekrar bir test yap kuzum. Attigin fotoyu çöpe atmadan çekmiştin sonuçta değil mi? Orada belli belirsiz bir çizgi var.Yok hiç çıkmıyodu açıkcası atmıyodum onları hatta
Yok ya gerek varmıki A Antoryum123 da da çıkmıştu ertesi gün yoktu bişeyBnce umut vad ediyor cnm bnmde hiç çıkmıyor çünkü sabah tekrarla testin varsa hadi inşallahhh
Yarın bir daha tekrarla olmadı canımYüksek ihtimalle canım
Yok kız çöpe attım ben testi yaptıktan 10 dk sonra çöpten yeni çıkarıp çektimSen yine de yarın sabah tekrar bir test yap kuzum. Attigin fotoyu çöpe atmadan çekmiştin sonuçta değil mi? Orada belli belirsiz bir çizgi var.
Bence gerek yok kızlar kurumadır o çıksa ilk 5 dk da çıkardı zatenYarın bir daha tekrarla olmadı canım
Bebeğim reglin gelmezse yap işte belki vardır belli mi olurYok ya gerek varmıki A Antoryum123 da da çıkmıştu ertesi gün yoktu bişey
Bence bi kaç gün bekliyim ben şimdi kafamda kurmiyim :))Bebeğim reglin gelmezse yap işte belki vardır belli mi olur
Bence kuruma cizgisidirEki Görüntüle 2562053 al bak varmymış diye
Bellide olmaz valla canım ya bilemedimkiBence gerek yok kızlar kurumadır o çıksa ilk 5 dk da çıkardı zaten
Olamıyorum çok taktım kafaya gittiğim doktorlar doktor değil miydi nasıl görmediler hayret ediyorum bu kadar büyük kist atılır mı kiKuzu belki adetle atıcaksın rahat ol benim kuzenim kistle gebe kaldı
O kadar dua ettim adet oliyim diye ters tepki vermez inşallah :)))Bellide olmaz valla canım ya bilemedimki
Ama doktorun sana ne demiş adet zamanı gel demiş bence oda emin olamadı tek doktorlada kalma derim banada pko var dedi diğerleri yok dedi salak gibi üzüldüm durdum hiç dert etme derimOlamıyorum çok taktım kafaya gittiğim doktorlar doktor değil miydi nasıl görmediler hayret ediyorum bu kadar büyük kist atılır mı ki
insallah bakalımAma doktorun sana ne demiş adet zamanı gel demiş bence oda emin olamadı tek doktorlada kalma derim banada pko var dedi diğerleri yok dedi salak gibi üzüldüm durdum hiç dert etme derim
Doktorlar neden kaynaklı olduğunu demedimi eşinle ilgili problem olabilirmi acabainsallah bakalım1 yıldır gebe kalamadım demekki var bir şeyler
Eşimin sonuçları düzgün çıktı. En son gittiğim doktor amh ı bekleyelim ve adet zamanı kaç folikul var onu görelim ona göre bir yol çizeriz dedi. Yapisik varsa o da o zaman daha iyi gorunurmus. Onun için açarız dedi ama korktum açıkçası ılk defa duyuyorum BunuDoktorlar neden kaynaklı olduğunu demedimi eşinle ilgili problem olabilirmi acaba
Gitmedin mi daha doktora cnmArada bakıyorum cnm temmuz anneleri grubuna da bakıyorum, biraz lekelenmem oldu yatıyorum okuldan gelince, mide bulantım da başladı hafiften. Buralardayım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?