Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burda okudum zaten yazdıklarını nana, ama yeni olduğum için rahatsız etmek istemedim sohbetinizi, gerçekten olacak inan, rabbim herşeyi bedeliyle var etmiş, herşeyin sebebi var, zor olacak ama güzel olacak, önemli olan sağlıkla versin, rabbim kimseyi evladının sağlığıyla sınamasın, sen doktorların ne dediğini çok takıyorsun, bulunduğun ilkdeki iyi bir doktoramı gittin?

İyi doktordur diye kalkıp en son özeldeki erkek doktora gittim canım oda beni cok etkiledi henüz farklı doktora gitmeye müsait olamadım acıkcası

BAtını ver kuzum Bal0ncuk toteme ekleyeyim insallah sanada sans getirir cogu arkadasımız hamile kaldı burada bir ben birkacta benim gibiler haric
Benim bugün regl 2. Günü az önce geldim doktordan, hormon testlerimi yaptırdım güzel yürekli nana, femare diye bir ilaç ve malesed çok pahalı birde iğne verdi 340 tl içinde 5 tane var haftaya cuma kontrolüm var bakalım kısmetse, olmazsa gelecek ay rahim filmi, bu durumda bat 10 ocak yazabilirsin canım

İgneyi ne icin verdi kuzum asılamamı olacak yumurta gelismesi icinmi hayırlısı olsun insallah cicegim Ekliyorum

İyi doktordur diye kalkıp en son özeldeki erkek doktora gittim canım oda beni cok etkiledi henüz farklı doktora gitmeye müsait olamadım acıkcası
Hiç surat asmak pes etmek yok, son zamanlarda araştırma hastanelerinde prof. Doktor bulunduruyorlar özeldeki pahalılığa karşı ve puan sistemiyle çalışıyorlar, genellikle oraya gidiyor artık herkes, iyi bir prof. Görünmeden asla umutsuzluğa kapılma, bence sende benim gibi boşuna üzüldüğünü anlıyacaksın prenses

İgneyi ne icin verdi kuzum asılamamı olacak yumurta gelismesi icinmi hayırlısı olsun insallah cicegim Ekliyorum
Hayır aşılama değil, çatlarma iğneside değil, yumurta gelişiminde kaliteyi arttırıp hamilelik olasılığını yükseltiyormuş, fiyatı duyduğumda şoka girdim almayacaktım ama bunuda deneyeyim kısmetimi kesmeyeyim dedim almış bulundum, regl 7 gün sürüyor, 6. Gün iğneyi vurulmaya başlayacam ve 3 gün vurulacakmışım, bakalım nasıl sonuç verecek

İnsaalaah birkac aya gebe kalırızda gercekten bosuna üzülmüsüz ne kolaymıs hamile kalmak diyebiliriz cicegim insallah

İnsaallah olursa cok kaliteli bir oglun olur canımmm

İnsaallah olursa cok kaliteli bir oglun olur canımmm
Hah işte hep böyle gül, olacak ben inanıyorum, özelliklede senin olacak, sen canın sıkıldıkça yaz buraya ama sakın pes etme hemde sakın, aman ya doktor oldular diye hayatımızımı yönetecekler? Tabiki hayır, denemeye mücadeleye devam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…