Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar merhaba. Ben doktor değiştirdim. Nisan'dan bu yana 2 aşılama ve düzenli yumurta takibi sonuç vermemişti. Bugün Başkent hastanesinde Prof. Dr. Göğşen Önalan'a muayane oldum. Rahim içinde polip olduğunu düşündüğü bir şeye rastladı. Salı günü operatif histeroskopi olacağım. Önceki doktorum sağolsun hiç detaylı bakmamıştı. Belki de polip yüzünden gebe kalamıyordum, polipler gebeliği engelliyormuş. Siz bu tür kontrollerinizin tamamını oldunuz mu?

polipin büyüklüğü konusunda bilgi verdilermi canım bende histeroskopiyle aldırdım

polipin büyüklüğü konusunda bilgi verdilermi canım bende histeroskopiyle aldırdım
Yok canım bir bilgi vermedi, Salı günü bakıp gerekirse alacak sanırım. Histeroskopiden sonra gebe kalma şansı çok yükseliyor okuduğum kadarıyla. Çok arkadaş gördüm bu şekilde. O yüzden motivasyonum arttı. Sen ne zaman yaptırdın histeroskopi? İşlemden sonra herhangi bir komplikasyon yaşadın mı?

İnşallah bir sorun toktur canım haber ver bizede
Canım kist oluşmuş önemli değilmiş ilacin etkisinden kaynaklanan bir durummuş çok şükür doktorumda tüp bebek raporumu çıkarttı ordan tüp bebek merkezine gittik o raporu kabul etmedi gonal f ile iki aşılama yapmamız gerekiyor rapor için dedi 3 yıllık evli olmam gerekiyormuş Temmuz’a kadar yolu var

histeroskopiden hiç korkma canım 15 dakkalık bir işlem zaten gözünü kapatmanla uyandırmaları bir oldu. sonrasında 2 gün falan lekelenme gibi akıntım geldi. benim polip çok küçüktü ama drum yinede aklımızda kalmasın hem gebe bile kalsan çocuğun sonraki aşamada tutunmasında bile sıkıntı yarattığını söyledi. nisan ayında oldum sonrası bebek olmayınca bir kere tüp bebek denedim tutmadı. hala beklemedeyim nasip işi bunlar inşallah aldırdığında hemen hamile kalırsın

Ne yaptın canım gidebildinmi doktorlarına
EVET canım ne varsa kendi doktorumda varmış kist oluşmuş ama adet kistide olabilir dedi kendi doktoruma gittim tüp bebeği anlattı raporumu yazdı ordan tüp bebek merkezine gittik raporu kabul etmediler iki başarısız gonal f ile aşılama olmam gerekiyormuş şimdi ona başlayacağız inşallah tabi 3 yıl evli olmam lazımmış Temmuz’a çok var bekleyeceğim artık

Çok sağol bilgi için. Ben öyle muayeneden operasyondan falan çekinmem, ağrı eşiğim yüksek gözüm pektir :) Sonrasında uzun süren kanamalar oluyormuş onu merak ediyodum ama o da kişiden kişiye göre, yapılan işleme göre değişiyordur heralde. İnşallah hepimiz vakti gelince hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz

İnsallah gerek kalmadan kendiliginden olusur bebegin canım dualarım seninle Clifeı kullan mutlaka

Güzel yürekli anne ve anne adayları, rahim filmi çektiren varmı aranızda? Yorumlar çok ürkütücü korkmaya başladım rahim filminden
Ben anestezili çekindim cnm sonrasında biraz ağrı ve kanamam oldu çok sıkıntı yaşamadım ama benle birlikte çekinen 2 kişi daha vardı çok ağrınız var diyolar di. Belki tüplerin açık yada kapalı olmasıyla ilgili olabilir. Bence anestezili çektir

aminnn inşallah canım

hayatta yapmam dedigimiz seyleri bu minik fasülyeler icin yapar olduk valla dün aksam kendime catlama ignesi vurdum yarinda asilamam var insallah tutar bu ay yaniz kizlar dünden beri asiri bi migde bulantisi ve bas agrisi var bende igneden oldugunu sanmiyorum cünki ondan önce basladi.. bu Saat oldu hala daha gecmedi.. sizce neden olabilir acaba?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…