Umarım arkadaşımYorumlara aldırma korkylacak bişey yok cnm alttan muayne gibi 2 dklık işlem
Aynen canımmmİnşâllah cnm dua hep dilimizde
Stres yapma o yorumları görünce bnde korktum hiçbişey hissetmedim ama bnm tüplerim açık tıkalıysa biraz acıyormuşUmarım arkadaşımteşekkür ederim
Vallaha macundan mi ne mutluluk hormonu salgiliyorum durduk yereLorikcim çok keyiflisin maşallah macun dediğim gibi etki yarattı dimi :)))
polipin büyüklüğü konusunda bilgi verdilermi canım bende histeroskopiyle aldırdımKızlar merhaba. Ben doktor değiştirdim. Nisan'dan bu yana 2 aşılama ve düzenli yumurta takibi sonuç vermemişti. Bugün Başkent hastanesinde Prof. Dr. Göğşen Önalan'a muayane oldum. Rahim içinde polip olduğunu düşündüğü bir şeye rastladı. Salı günü operatif histeroskopi olacağım. Önceki doktorum sağolsun hiç detaylı bakmamıştı. Belki de polip yüzünden gebe kalamıyordum, polipler gebeliği engelliyormuş. Siz bu tür kontrollerinizin tamamını oldunuz mu?
Yok canım bir bilgi vermedi, Salı günü bakıp gerekirse alacak sanırım. Histeroskopiden sonra gebe kalma şansı çok yükseliyor okuduğum kadarıyla. Çok arkadaş gördüm bu şekilde. O yüzden motivasyonum arttı. Sen ne zaman yaptırdın histeroskopi? İşlemden sonra herhangi bir komplikasyon yaşadın mı?polipin büyüklüğü konusunda bilgi verdilermi canım bende histeroskopiyle aldırdım
Canım kist oluşmuş önemli değilmiş ilacin etkisinden kaynaklanan bir durummuş çok şükür doktorumda tüp bebek raporumu çıkarttı ordan tüp bebek merkezine gittik o raporu kabul etmedi gonal f ile iki aşılama yapmamız gerekiyor rapor için dedi 3 yıllık evli olmam gerekiyormuş Temmuz’a kadar yolu varİnşallah bir sorun toktur canım haber ver bizede
EVET canım ne varsa kendi doktorumda varmış kist oluşmuş ama adet kistide olabilir dedi kendi doktoruma gittim tüp bebeği anlattı raporumu yazdı ordan tüp bebek merkezine gittik raporu kabul etmediler iki başarısız gonal f ile aşılama olmam gerekiyormuş şimdi ona başlayacağız inşallah tabi 3 yıl evli olmam lazımmış Temmuz’a çok var bekleyeceğim artıkNe yaptın canım gidebildinmi doktorlarına
Amin insallah cicegimmmmm sagolL Loriklorik E Eslem91 @MelodiminEsiZekta ve tüm diğer arkadaşlarım inşallah Rabbim sizi birgün çok mutlu edicek, sabir ve dua ile.
Çok sağol bilgi için. Ben öyle muayeneden operasyondan falan çekinmem, ağrı eşiğim yüksek gözüm pektir :) Sonrasında uzun süren kanamalar oluyormuş onu merak ediyodum ama o da kişiden kişiye göre, yapılan işleme göre değişiyordur heralde. İnşallah hepimiz vakti gelince hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruzhisteroskopiden hiç korkma canım 15 dakkalık bir işlem zaten gözünü kapatmanla uyandırmaları bir oldu. sonrasında 2 gün falan lekelenme gibi akıntım geldi. benim polip çok küçüktü ama drum yinede aklımızda kalmasın hem gebe bile kalsan çocuğun sonraki aşamada tutunmasında bile sıkıntı yarattığını söyledi. nisan ayında oldum sonrası bebek olmayınca bir kere tüp bebek denedim tutmadı. hala beklemedeyim nasip işi bunlar inşallah aldırdığında hemen hamile kalırsın
İnsallah gerek kalmadan kendiliginden olusur bebegin canım dualarım seninleEVET canım ne varsa kendi doktorumda varmış kist oluşmuş ama adet kistide olabilir dedi kendi doktoruma gittim tüp bebeği anlattı raporumu yazdı ordan tüp bebek merkezine gittik raporu kabul etmediler iki başarısız gonal f ile aşılama olmam gerekiyormuş şimdi ona başlayacağız inşallah tabi 3 yıl evli olmam lazımmış Temmuz’a çok var bekleyeceğim artık
Yarın sabah yine olsun balam iliski aksam olmasın dün gecede olmuymuydu birliktelikKizlar bana dua edin yumurtam catlamiş insallah bu sefer tutar
Bu sabah iliski oldu bu aksam iliski olsunmu acaba Eki Görüntüle 2562485
Ben anestezili çekindim cnm sonrasında biraz ağrı ve kanamam oldu çok sıkıntı yaşamadım ama benle birlikte çekinen 2 kişi daha vardı çok ağrınız var diyolar di. Belki tüplerin açık yada kapalı olmasıyla ilgili olabilir. Bence anestezili çektirGüzel yürekli anne ve anne adayları, rahim filmi çektiren varmı aranızda? Yorumlar çok ürkütücü korkmaya başladım rahim filminden
aminnn inşallah canımÇok sağol bilgi için. Ben öyle muayeneden operasyondan falan çekinmem, ağrı eşiğim yüksek gözüm pektir :) Sonrasında uzun süren kanamalar oluyormuş onu merak ediyodum ama o da kişiden kişiye göre, yapılan işleme göre değişiyordur heralde. İnşallah hepimiz vakti gelince hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz
Cidden macunda öyle bi etki var :))Vallaha macundan mi ne mutluluk hormonu salgiliyorum durduk yere
Saka gibi vallahaCidden macunda öyle bi etki var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?