- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Allah Allah üşüttün mü senSaolasn cnm. Malesef yedigim azck seyi ve dun gecekileri tekrr cikardimbi saat uyudm simdi kalktm biraz iiym gibi. Ama bu sefer de atesim var
Gıda zehirlenmesi yaşıyor olabilirsin, miden de ağrı var mi ??Saolasn cnm. Malesef yedigim azck seyi ve dun gecekileri tekrr cikardimbi saat uyudm simdi kalktm biraz iiym gibi. Ama bu sefer de atesim var
Bilmiorm ki yaaAllah Allah üşüttün mü sen
Aynn bnm de esim gece cikardi rahatladi. Ben aksamdan beri cekiorm. Midemde agri da oldu. Cocuk aclktan mahfoldu karnmda. Simdi sadece cennet meyvesi yiyorm. Zira midemde zirnik yemek kalmdiGıda zehirlenmesi yaşıyor olabilirsin, miden de ağrı var mi ??
Ben daha önce cheseecake ten zehirlenmiştim, eşim eve geldiği gibi cikardi rahatladı ben çıkaramamıştım daha sonra çok rahatsız oldum hemen acile gitmiştim.
Geçmiş olsun canım dikkat et olmadı git bir doktoraSaolasn cnm. Malesef yedigim azck seyi ve dun gecekileri tekrr cikardimbi saat uyudm simdi kalktm biraz iiym gibi. Ama bu sefer de atesim var
Cok uzuldum gercektendeEn kısa zamanda kalırız inşallah cnm malesef öle oldu cnm napalım vardır bundada bi hayır
Amin cnm inşallah sanada isteyen herkeseCok uzuldum gercektende
Insallah allah en guzelini nasip eder sana
Çok geçmiş olsun canımBilmiorm ki yaaolabilir de olmyabilir de
Aynn bnm de esim gece cikardi rahatladi. Ben aksamdan beri cekiorm. Midemde agri da oldu. Cocuk aclktan mahfoldu karnmda. Simdi sadece cennet meyvesi yiyorm. Zira midemde zirnik yemek kalmdi
Saolsn cnm. Geldim simdi . Gircem dr un yaninaGeçmiş olsun canım dikkat et olmadı git bir doktora
süperHadi bakalııım kuzu 2 güne geliyor benimde daha gelmedi
Keşke bir doktora görünseydin, zarar vericek bişey olmasinBilmiorm ki yaaolabilir de olmyabilir de
Aynn bnm de esim gece cikardi rahatladi. Ben aksamdan beri cekiorm. Midemde agri da oldu. Cocuk aclktan mahfoldu karnmda. Simdi sadece cennet meyvesi yiyorm. Zira midemde zirnik yemek kalmdi
Doktorda zatenKeşke bir doktora görünseydin, zarar vericek bişey olmasin
Kızlar yumurtlama olmus mu
kızlar ben anavarza polen-Ari sütü-krem bal karisimi aldım.Faydasi varmış ama bilen var mı.macunu bu ay olmazsa alayım dedim.
Tesekkur ederim cnm
canım sen usutmussun benceSaolasn cnm. Malesef yedigim azck seyi ve dun gecekileri tekrr cikardimbi saat uyudm simdi kalktm biraz iiym gibi. Ama bu sefer de atesim var
sence macun siparişi mı vereyim o daha mı etkili olur canım?Saydıklarının hepsinin faydası var canım. Ben de macun siparişi verdim ama. ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?