Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
F Fatma KTL canım bugün nasılsın
Hemsom valla hic ii deilm. Dun rahatldim dedim. Bu sefer de baska bisy ckti. Dun aksm esimn bi arkdsina yemege dawetliydik. Tatli goturmustk. Aksamdan beri fena halde midem. Zannimca o tatlidan etkilndik. Esim gece dayanamayip cikardi. Ama ben cektm sabaha kadar. Sabah iki lokma zorla attim agzima. Sonrasinda kotu oldum iice gittm cikardim baya ama gecmedi yine. Evime gelene kdar yine cektm. Ucakta otobuste midem agzima geldi zor tuttum kendimi. Aclik da eklenince ustune daha kotu oldm. Yeni bi mercimk corbasi yaptm onu icicem.

Canım benim ya çoook geçmiş olsun çok üzüldüm dikkat et şimdi çorbanı içip dinlen bari baya kötü olmuş her şey de üst üste geldi şansına uçakla otobüsle yolculuk bir de o halde zor olmuştur Allah şifa versin tatlı dokunmuş muhtemelen evine geçtiysen artık bol bol dinlen

Kızlar merhaba geçen ay klomen ve ovitrelle denedim olmadı dün doktora gitmem bu ayda femera deniyicm bugün içmeye başladım hayırlısı olsun artık hepimiz için.
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallaah güzel sonuçlar alırsın :)

Saolasn cnm. Malesef yedigim azck seyi ve dun gecekileri tekrr cikardim bi saat uyudm simdi kalktm biraz iiym gibi. Ama bu sefer de atesim var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…