Saolasn cnm. Rabbim size de daha fazla bekletmeden hayrlisini versnAllah acil sifalar versinn cnm
Bende yeni adetten ciktim beklemedeyim
İyiyiz bizler sen nasılsın cicegim nerelerdesinHayirli sabahlar
L Loriklorik N Nana Ana F Fatma KTL E Eslem91
@bi prenses annesi nasilsiniz kizlar bayadir giremiyordum siteye ozlemişim sizi
Amin insallah isteyen herkeze nasip olirSaolasn cnm. Rabbim size de daha fazla bekletmeden hayrlisini versn
Kafa dagittim birazİyiyiz bizler sen nasılsın cicegim nerelerdesin❤
Streste bir yere kadar sebep canım nasipten öte köy yok valla ben en cok buna inanıyorumKafa dagittim birazburalardan biraz uzaklastim stres oluyor diye ama hala gelen giden yok hamile kalamadim
Aynen canim valla hersey nasip olacagi varsa tek iliskide bile kalirsinStreste bir yere kadar sebep canım nasipten öte köy yok valla ben en cok buna inanıyorum
Ozaman gitme birdaha
Ne yazikki yokVarmi bi gelişme
Hemsom valla hic ii deilm. Dun rahatldim dedim. Bu sefer de baska bisy ckti. Dun aksm esimn bi arkdsina yemege dawetliydik. Tatli goturmustk. Aksamdan beri fena halde midem. Zannimca o tatlidan etkilndik. Esim gece dayanamayip cikardi. Ama ben cektm sabaha kadar. Sabah iki lokma zorla attim agzima. Sonrasinda kotu oldum iice gittm cikardim baya ama gecmedi yine. Evime gelene kdar yine cektm. Ucakta otobuste midem agzima geldi zor tuttum kendimi. Aclik da eklenince ustune daha kotu oldm. Yeni bi mercimk corbasi yaptm onu icicem.
Aynen öyle bebegim hadi ver ozaman batını ne duruyorsunnnnnAynen canim valla hersey nasip olacagi varsa tek iliskide bile kalirsin
Tmm gitmem nanacim
Canım benim ya çoook geçmiş olsun çok üzüldüm dikkat et şimdi çorbanı içip dinlen bari baya kötü olmuş her şey de üst üste geldi şansına uçakla otobüsle yolculuk bir de o halde zor olmuştur Allah şifa versin tatlı dokunmuş muhtemelenHemsom valla hic ii deilm. Dun rahatldim dedim. Bu sefer de baska bisy ckti. Dun aksm esimn bi arkdsina yemege dawetliydik. Tatli goturmustk. Aksamdan beri fena halde midem. Zannimca o tatlidan etkilndik. Esim gece dayanamayip cikardi. Ama ben cektm sabaha kadar. Sabah iki lokma zorla attim agzima. Sonrasinda kotu oldum iice gittm cikardim baya ama gecmedi yine. Evime gelene kdar yine cektm. Ucakta otobuste midem agzima geldi zor tuttum kendimi. Aclik da eklenince ustune daha kotu oldm. Yeni bi mercimk corbasi yaptm onu icicem.
Bat 20 aralikAynen öyle bebegim hadi ver ozaman batını ne duruyorsunnnnn ❤
En kısa zamanda kalırız inşallah cnm malesef öle oldu cnm napalım vardır bundada bi hayırIyim saol cnm
Bende hala hamile kalamadim malesef
Senin durumuna cok uzuldum kimyasal bi gebeligin olmus galiba
İnşâllah bebeğimAynen kuzum düzelir inşallah
Hadi bakalııım kuzu 2 güne geliyor benimde daha gelmediAy canım valla daha devamı gelmedi bir sokuleyim bayram edicem şu anAy macunu da yarın sabahtan sipariş etsem ne zaman gelir ki acep
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallaah güzel sonuçlar alırsın :)Kızlar merhaba geçen ay klomen ve ovitrelle denedim olmadı dün doktora gitmem bu ayda femera deniyicm bugün içmeye başladım hayırlısı olsun artık hepimiz için.
Amin canım inşallah hepimiz güzel güzel sonuçlar alalım da 2020 bize uğurlu gelsinRabbim hayırlısını nasip etsin inşallaah güzel sonuçlar alırsın :)
Saolasn cnm. Malesef yedigim azck seyi ve dun gecekileri tekrr cikardimCanım benim ya çoook geçmiş olsun çok üzüldüm dikkat et şimdi çorbanı içip dinlen bari baya kötü olmuş her şey de üst üste geldi şansına uçakla otobüsle yolculuk bir de o halde zor olmuştur Allah şifa versin tatlı dokunmuş muhtemelenevine geçtiysen artık bol bol dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?