Bugün 7.gün kuzumKaç gün gecti gününnden beklemek zor valla
Kasık ağrısıydı canım o zamanlarımda sol kasığım çok ağrımıştı başka bir belirtim yoktuBugün 7.gün kuzum
Sen belirtilerini hatırlıyormusun nasıldı en belirgin ?
Anladım canımm kaçıncı gün öğrendin senKasık ağrısıydı canım o zamanlarımda sol kasığım çok ağrımıştı başka bir belirtim yoktu
Ben de ordan aldim bugun basladim kullanmaya adetim bitti bakalim kasiklarimla tatli tatli agrilar vardi gun icinde o yuzden adet bitiminden basladim .kızlar ilk defa ovulasyon testi alicam.nerden alayım en güvenilir.bir gebenin günlüğü müydü ı instagramdaki ordan mı alayım?
Ben yumurtlamanın 10.günü öğrendim canımAnladım canımm kaçıncı gün öğrendin sen
Hemen görürsün yumurtlamayı inşallahBen de ordan aldim bugun basladim kullanmaya adetim bitti bakalim kasiklarimla tatli tatli agrilar vardi gun icinde o yuzden adet bitiminden basladim .
Bira daha bekleyeyim bende ozamanBen yumurtlamanın 10.günü öğrendim canım
Insallah bebekimHemen görürsün yumurtlamayı inşallah
canım cok iyi yapmıssin hemen baslamakla. kaçırmayalımBen de ordan aldim bugun basladim kullanmaya adetim bitti bakalim kasiklarimla tatli tatli agrilar vardi gun icinde o yuzden adet bitiminden basladim .
Tsk ederm cnm. Insllh
MalesefCanım doktorun uygun gördüyse mecbur kullan çocuga zarar verir enfeksiyon bu defa da. Gebelikte de bu çok zor birşey kullanırken tereddüt ediyor insan benim dudagımda uçuk çıktı dün çok acıyordu krem kullandım kremler zararlı mı bilmiyorum ama mecburdum
Kacirmam asllaCanım
canım cok iyi yapmıssin hemen baslamakla. kaçırmayalım
aynen yaaaKacirmam asllayakaladigim anda
Çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine de paşaya da. O serumdan beslenmiştir annesi merak etmeSimdi ciktm hastneden kizlar. Enfeksiyon ve iltihap ciktiilac falan yazdi iste
Ovulasyon gorene kadar yani yumurtlama gorene kadaraynen yaaaSiparişi verdim macunu.adetin 3. günu başlarım herhalde 3 gün sonra geliyor demiştin demi.adetin kaçıncı gününe kadar kullanicaz macunu
Cok tsk ederm tatlm. InsllhÇok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine de paşaya da. O serumdan beslenmiştir annesi merak etme
Oy maş sağlıkla doğsun inş çok severim tombiş bebekleriCok tsk ederm tatlm. Insllh
Cok sukur gordum yine icim rahtldi . Yanakli bisey gelio sanki
TamamdırOvulasyon gorene kadar yani yumurtlama gorene kadar
kızlar ilk defa ovulasyon testi alicam.nerden alayım en güvenilir.bir gebenin günlüğü müydü ı instagramdaki ordan mı alayım?
Aynen canım herkeste aynı da olmayabiliyor amaBira daha bekleyeyim bende ozaman ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?