Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızlar bir sorum olcak.ben hiç hormon lara baktirmadim.adetin 4. günü yaptirsam oluyor mu? bir de doktora hormonlara batırmak istiyorum mu dicem .buna baktirmak ne için gerekli bu hormonların kimyasal gebelikle bir alakasi var mı? eğer bilen varsa ve bilgi verirse çok sevinicem

Misafrlikte mecburen bi lavaboya gitmistm cok kotuydu galiba ordan kaptm bunu. Tahmin de etmistm gebelikte bu kdar hassas olunacagini bilmiodm

Saolasn cnm. Neyse ki kendi evimdeym artk. Daha da dikkt ederm
Hadi ya aman dikkat et en hassas zaman hamilelik Rabbim beterinden korusun

Canım 3.günü bakıyorlar genelde hormonlara doktorlara genel hormon tahlili yaptırmak istiyorum dersin. Kimyasala bakarlarmı bilmiyorum ama sen yinede sor

Cnm hormonlara 2. Ve 3. Gün bakılıyor dogru sonuç için doktora dersen bakar

Gunydin kizlar. Cok sukur dunku serum ve dr un verdgi ilaclrin ustune su an kendimi ii hissediorm. Evimi pislik goturuo resmen 2 aylik yokluktan sonra buyuk bi temizlik bni bekler. Musait oldkca gelirim
Kolay gelsin canım dikkat et kendine iyice iyileş yaparsın temizliği yavaş yavaş ve dinlenerek yap

Hadi ya aman dikkat et en hassas zaman hamilelik Rabbim beterinden korusun
Amin hepimzi cnm. Basa gelnce anlio insan malesf.
Dikkat et ya yormasaydın kendini hemen canım
Evi bi gorsen kendin dalardin temizlige daginik ve toz dolu. Erkk eline gecince bole oluo malesef
Canim nasilsin nasil oldun
Merak ettim seni
Iiym cok sukur cnm. Cok tsk edrm
Biseyler atistrabildm en azndn
Kolay gelsin canım dikkat et kendine iyice iyileş yaparsın temizliği yavaş yavaş ve dinlenerek yap
Toza alerjim oldgu icin mecbur girdim valla icine. Bide bi dağılmis ev sanki at kosturmuslr. Yoklugmda arkdslri kuznleri falan da gelmis. Olece duruodu

Allah yardımcın olsun canım ben eşim konusunda şanslıyım galiba çok temiz ve titiz biri bir sene bile evde olmasam döndüğümde tertemiz bulurum arkadaşları gelse bile o an yapma ama sonrasında muhakkak temizler sağolsun

Sen de sansli karilardansin nazar degmesin....
Ya Allh ya sabir dicem artk napim

N Nana Ana cnm benim bat geçti 2 gün ama gelen giden yok testte de çıkmadı anlamadım yarına kadar bekleyip kan testi yaptırırım duruma göre doktorumu ararım sonra

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…