- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Billleemmeemmm ki neEvet nerelerde Nana
Belkide belki busefer olur farklı olması belki daha iyi olur kız valla dua edelim ıñslalah olucak allah izinniyleInsallah bakalim onceki ovulasyon testlerimde 14. Gunde iki cizgi olurdu bunda olmadi daha acaba sonlarina dogru mu yumurtliycam
Evet o konuda uzmaninBillleemmeemmm ki ne
Kiiizz hele bisey sorcam gec yumuetlama olunca adet gecikir mi
Her ay aynı olmaz canım yumurtlama yapmaya devam et testInsallah bakalim onceki ovulasyon testlerimde 14. Gunde iki cizgi olurdu bunda olmadi daha acaba sonlarina dogru mu yumurtliycam
Bak tadını çıkarAynen şuan da bakıyom bi şey anlamasamda
Allah rqsi olsun insallhBelkide belki busefer olur farklı olması belki daha iyi olur kız valla dua edelim ıñslalah olucak allah izinniyle
Orasi oyle tabiHer ay aynı olmaz canım yumurtlama yapmaya devam et test
Bu ay farklı olacak inşalah yumurtlamandan belli ediyordur belkiOrasi oyle tabibenim hep bu gunlerde genelde akintim olurdu ama bu ay cik farkli yok
O zaman gecikme oluyor demekki benim adetim hic şaşmaz 28 gunde bir olurumGecikmez adet aslında yumurtlama geç olunca normal tarihini geçiyor ondan oluyor
Ahh insalllaaahhhh macun da kullaniyorum onun etkisi mi acep doye dusunuyotjmBu ay farklı olacak inşalah yumurtlamandan belli ediyordur belki
Bencede bu ay daha farklıysa bence olucaktir ıñslalahBu ay farklı olacak inşalah yumurtlamandan belli ediyordur belki
Kız belki düzene giriyo daha sağlıklı bi yumurta olucakAhh insalllaaahhhh macun da kullaniyorum onun etkisi mi acep doye dusunuyotjm
Yaaa insallah oyle oluyordur . Benim duzenli adetlerin her zamanKız belki düzene giriyo daha sağlıklı bi yumurta olucak
Baya var silik bayaSilikleşme varmı sizce kızlar ?? Anlayan beri gelsin
Ay çatlasada kurtulsam beeBaya var silik baya
Kız benim değildi bak kaldım sen de kalırsın bance benim rekor 50 düşünYaaa insallah oyle oluyordur . Benim duzenli adetlerin her zaman
Yavaş yavaş oluyor bak k ilk attığım koyuydu bayaAy çatlasada kurtulsam bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?