- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Edebilir canım ama tam da bilmiyorum doktora söyledinmi akıntı geldiğini progestan yazardıKızlar kahverengi akinti 5. Haftada da devam edermi
Ya daha demin fark ettim eşim de kanama olmasın gidelım mi doktora dedi ama kan değil az kahverengi gini çok azEdebilir canım ama tam da bilmiyorum doktora söyledinmi akıntı geldiğini progestan yazardı
Kahverengi olması sıkıntı olmuyor çok bildiğim kadarıyla yarın olmadı git progestan yazdır bende kullanıyorum iyice tutunsun diyeKızlar
Ya daha demin fark ettim eşim de kanama olmasın gidelım mi doktora dedi ama kan değil az kahverengi gini çok az
Ne guzel yaaaa benziyor musunuz peki surat olarakÖyle birşey yok malesef birbirimize pek söz geçirmezdik zaten suan ayrıyız pek öyle bir durum yasanmıyor
Aynen tek yumurta ikiziyiz bideNe guzel yaaaa benziyor musunuz peki surat olarak
Yaaaaaaaaaa cok tatliiiiiiiiiii imrendim su an seni kiskandimAynen tek yumurta ikiziyiz bide
Bana niye vermedi acaba vitamin falan yazicam dedi ama onuda almadım dahaKahverengi olması sıkıntı olmuyor çok bildiğim kadarıyla yarın olmadı git progestan yazdır bende kullanıyorum iyice tutunsun diye
Iñslalah çocukların ikiz olsun canımYaaaaaaaaaa cok tatliiiiiiiiiii imrendim su an seni kiskandimbenim de ikizim olsun istersim hwp kucukken
Insallah kuzum insalllaaahhhhIñslalah çocukların ikiz olsun canım
Keşke isteseydin ilaç doktor da hiçbirşey demedimi risk var diyor saçmalıkYa doktor risk var dedi ya ben baya tedirgin oldum
Hadi yaaaaa hayırlısı valla belki senin ikizin oluuuurYaaaaaaaaaa cok tatliiiiiiiiiii imrendim su an seni kiskandimbenim de ikizim olsun istersim hwp kucukken
Canım vitamini al mutlaka folis asittir büyüh ihtimalle o faydalı bebek için yarım al başla hemenBana niye vermedi acaba vitamin falan yazicam dedi ama onuda almadım daha
Hic sanmam ikiz olursa da bu sefee milletin agzina duserim kesin tup bebek yaptirdi diyeHadi yaaaaa hayırlısı valla belki senin ikizin oluuuur
Ya sanki kan gibi değilde beziyorsa dua et de bi şey olmasın canmInsallah kuzum insalllaaahhhhsen de bu saatten sonra agie is yapma kendini yorma ilk 3 ay kritik ay . Nasibinse zaten seninle durur bebisin . Dikkat etmelisin yediklerine ictiklerine ani hareketlerden kacin Allahin izni ile saglikla ilerler gebeliğin
Alicam canımCanım vitamini al mutlaka folis asittir büyüh ihtimalle o faydalı bebek için yarım al başla hemen
Hic birsy olma ALLAHIN izni ile yerlesmedir o icini ferah tut daha yeni strs yapip da etkileme vucudunu mutlu ol keyfini cikar hamileliginYa sanki kan gibi değilde beziyorsa dua et de bi şey olmasın canm
Valla ben de çok stres var eşime bile kötü davranıyorum yardımcı olmaya çalışıyor ama 5 haftalık boyleysek yandikHic birsy olma ALLAHIN izni ile yerlesmedir o icini ferah tut daha yeni strs yapip da etkileme vucudunu mutlu ol keyfini cikar hamileligin
Ne alaka ya sende verirsin cevabınıHic sanmam ikiz olursa da bu sefee milletin agzina duserim kesin tup bebek yaptirdi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?