Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi akşamlar kızlar. Doktora gittim bugün muayene etti tarlusal verdi. Kan testi 1.2 çıkmasının Bi sebebi var mı dedi 5 e kadar negatif ha sıfırlı ha 1 fark etmez dedi. Rahim filminde aldığım ilaç gecikme sebbebiymiş. @Nana2222 sende içmiştim sanırım bu ilacı bitince kaç gün sonra gelmişti adetin bide yoğun mu gelmişti

İyi akşamlar kızlar. Doktora gittim bugün muayene etti tarlusal verdi. Kan testi 1.2 çıkmasının Bi sebebi var mı dedi 5 e kadar negatif ha sıfırlı ha 1 fark etmez dedi. Rahim filminde aldığım ilaç gecikme sebbebiymiş. @Nana2222 sende içmiştim sanırım bu ilacı bitince kaç gün sonra gelmişti adetin bide yoğun mu gelmişti
Hayirlisi olsun bakalim insallah onumuzdeki ay normal yolla gebe kalirsin

Cicegim ictikten 4.gün sonra kanamam oldu cok agrım olmadı cokta yogun olmadı herzamanki gibi orta yogunlukta iki gün süren kanamaydı sonrasını zaten hep lekelenme gibi oluyorum ben öyle olmustum
On gün sonra kanaması olanlarda oluyormus bünyeye göre degisiyor sanırım ic sende sifa olsun tarlusal kullanıp sonraki ay gebe kalanda cokmus bilgine🥰

ARKADASLAR🆘
SOGAN KÜRÜ İLE KLOMEN KULLANIP HAMİLE OLAN VARMI ARAMIZDA ?
@Maisiyah345 cicegimiz bunun etkili oldugunu duymus denemek istiyor bilgisi olan varsa aydınlatsın lütfen🥰

Cicegim ictikten 4.gün sonra kanamam oldu cok agrım olmadı cokta yogun olmadı herzamanki gibi orta yogunlukta iki gün süren kanamaydı sonrasını zaten hep lekelenme gibi oluyorum ben öyle olmustum
On gün sonra kanaması olanlarda oluyormus bünyeye göre degisiyor sanırım ic sende sifa olsun tarlusal kullanıp sonraki ay gebe kalanda cokmus bilgine🥰
Ay inş gelir bian önce valla adetin bian önce gelmesini istiyecrğimi hiç düşünmemiştim 😆hepimiz kavuşalım bebekleirmize hayırlısıyla tatlım

CİCEKLERİM🎏🎏🎏🎏
YARIN @BerraAksa_K CİCEGİMİZİN AMELİYAT GÜNÜ.
TÜPLERİ BAGLANACAK
İYİLESME SÜRECİ GECTİKTEN SONRA TÜP BEBEK YAPTIRACAK
AMELİYATTAKİ DURUMA GÖRE TÜPLERİNİN BAGLANMAMA İHTİMALİDE VARMIS.

BURADAN KENDİSİNE CABUK VAKİTTE ANNE OLABİLMESİ İCİN EN HAYIRLI BİR SEKİLDE SİFA BULMASI ADINA DUA EDEBİLİRMİYİZ?

Kuzumun dualarımıza ihtiyacı var🧸
Simdiden hepinizden Allah razı olsun🤲

Anlıyorum seni canim benim bende ilk yaptığımda ayni böyleydim ama böyle oldukca gelmicek sanip stres oluyorsun ama emin ol Allah'ın izniyle gelecek o yüzden sakin kal insaAllah yakin zamanda olur ve Rabbim Ol der ve Olur ❤🤲😍
Inşallah canım hepimizin

Ay inş gelir bian önce valla adetin bian önce gelmesini istiyecrğimi hiç düşünmemiştim 😆hepimiz kavuşalım bebekleirmize hayırlısıyla tatlım
Bende öyleydim🤣 İnsallah cicegim rabbim hayırlı evlatlarımızı hayırlı sekilde tez vakitte versin insallah🥰🥰

CİCEKLERİM🎏🎏🎏🎏
TÜPLERİ BAGLANACAK

BURADAN KENDİSİNE CABUK VAKİTTE ANNE OLABİLMESİ İCİN EN HAYIRLI BİR SEKİLDE SİFA BULMASI ADINA DUA EDEBİLİRMİYİZ?

Allah yardımcısı olsun inş

CİCEKLERİM🎏🎏🎏🎏
TÜPLERİ BAGLANACAK

Rabbim yar ve yardimcin olsun canim benim Rabbim sonunu hayırlı güzel eylesin inşaAllah Duamiz senle❤🤲

Olumsuz düşünme nede kendini olacak gibi kaptırma canim benim zamani geldiyse olacak olan olur bende yumurtlamadayim ama elden gelen birsey yok Rabbim ol derse olacak eğer vakti dolmuşsa ama diğertürlü ne yapsan nafile o yüzden sakin kalalım ki hormonlarimiz alt üst olmasin birde onlarla uğraşmayalım inşaAllah birgün bizede Rabbim bu duyguyu sağlıkla hayirlisiyla tattiracaktir❤🤲 gönlüne düşürmüşse Rabbim hayirlisiyla verecektir umut var olalim canim benim hersey Allah'tan ❤😍
Amın ınsallah cnm ınsallah bu ay umutluyum ama bilmyrm Kı ne belirti var nede bırsey yaa

CİCEKLERİM🎏🎏🎏🎏
TÜPLERİ BAGLANACAK

ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUB INSALLAH BI AN ONCE SAGLIGINA KAVUSUR HAYIRLI SAGLIKLI BIR EVLADA YA DA DAHA COK EVLADA SAHIP OLURLAR ♥️🤲🤲 BerraAksa_K BerraAksa_K

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X