- 17 Eylül 2010
- 4.901
- 5.092
- 358
Ihlamur 1 fincan icilebiliyor.Onu bilmiyorum işte yasakmı bende hiç içmedim ama ilerleyen dönemde içenler varmıs ama yinede içme olmadı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ihlamur 1 fincan icilebiliyor.Onu bilmiyorum işte yasakmı bende hiç içmedim ama ilerleyen dönemde içenler varmıs ama yinede içme olmadı![]()
GÜNCEL BAT VE SATLARINIZI ALAYIM HANIMLAR❤
Valla dibine kadar belirti yaşadım cnm uyku durumu akıntı miğde yanması ama fos çıktı..Başka belirti tarzı herhangi bir şeyler var mı peki?
Hayirlisi olsun bakalim insallah onumuzdeki ay normal yolla gebe kalirsinİyi akşamlar kızlar. Doktora gittim bugün muayene etti tarlusal verdi. Kan testi 1.2 çıkmasının Bi sebebi var mı dedi 5 e kadar negatif ha sıfırlı ha 1 fark etmez dedi. Rahim filminde aldığım ilaç gecikme sebbebiymiş. @Nana2222 sende içmiştim sanırım bu ilacı bitince kaç gün sonra gelmişti adetin bide yoğun mu gelmişti
ammiiinn insalllaaaaahhhh bakalimAy inşallah canım sen elinden geleni yapmışsın duanıda etmişsin Gerisi allaha kalmış artık inşallah güzel sonuclanır bu ay![]()
tek degildim annemle okuduk ben 4 tane okudum annem de 3 tane okudu her gun bugun bitti teslim ettikOkudun mu hergün yedi kere ya maşallah maşallah
Güncelsin sen tatlımSat 01.12.2019
Bat 27.12.2019
Cicegim ictikten 4.gün sonra kanamam oldu cok agrım olmadı cokta yogun olmadı herzamanki gibi orta yogunlukta iki gün süren kanamaydı sonrasını zaten hep lekelenme gibi oluyorum ben öyle olmustumİyi akşamlar kızlar. Doktora gittim bugün muayene etti tarlusal verdi. Kan testi 1.2 çıkmasının Bi sebebi var mı dedi 5 e kadar negatif ha sıfırlı ha 1 fark etmez dedi. Rahim filminde aldığım ilaç gecikme sebbebiymiş. @Nana2222 sende içmiştim sanırım bu ilacı bitince kaç gün sonra gelmişti adetin bide yoğun mu gelmişti
Hepimiz inş tatlım hepimiz kavuşuruz bebeklerimize..Hayirlisi olsun bakalim insallah onumuzdeki ay normal yolla gebe kalirsin
Ay inş gelir bian önce valla adetin bian önce gelmesini istiyecrğimi hiç düşünmemiştimCicegim ictikten 4.gün sonra kanamam oldu cok agrım olmadı cokta yogun olmadı herzamanki gibi orta yogunlukta iki gün süren kanamaydı sonrasını zaten hep lekelenme gibi oluyorum ben öyle olmustum
On gün sonra kanaması olanlarda oluyormus bünyeye göre degisiyor sanırım ic sende sifa olsun tarlusal kullanıp sonraki ay gebe kalanda cokmus bilgine![]()
Inşallah canım hepimizinAnlıyorum seni canim benim bende ilk yaptığımda ayni böyleydim ama böyle oldukca gelmicek sanip stres oluyorsun ama emin ol Allah'ın izniyle gelecek o yüzden sakin kal insaAllah yakin zamanda olur ve Rabbim Ol der ve Olur ❤![]()
Bende öyleydimAy inş gelir bian önce valla adetin bian önce gelmesini istiyecrğimi hiç düşünmemiştimhepimiz kavuşalım bebekleirmize hayırlısıyla tatlım
Ay tamam şifa niyetine ınsallahOnun için kullanıyoruz ya kuzum şifa niyetine diyerek ye her defasında![]()
Allah yardımcısı olsun inşCİCEKLERİM
YARIN @BerraAksa_K CİCEGİMİZİN AMELİYAT GÜNÜ.
TÜPLERİ BAGLANACAK
İYİLESME SÜRECİ GECTİKTEN SONRA TÜP BEBEK YAPTIRACAK
AMELİYATTAKİ DURUMA GÖRE TÜPLERİNİN BAGLANMAMA İHTİMALİDE VARMIS.
BURADAN KENDİSİNE CABUK VAKİTTE ANNE OLABİLMESİ İCİN EN HAYIRLI BİR SEKİLDE SİFA BULMASI ADINA DUA EDEBİLİRMİYİZ?
Kuzumun dualarımıza ihtiyacı var
Simdiden hepinizden Allah razı olsun![]()
Yinede içmiyorum şuan benIhlamur 1 fincan icilebiliyor.
Rabbim yar ve yardimcin olsun canim benim Rabbim sonunu hayırlı güzel eylesin inşaAllah Duamiz senle❤CİCEKLERİM
TÜPLERİ BAGLANACAK
BURADAN KENDİSİNE CABUK VAKİTTE ANNE OLABİLMESİ İCİN EN HAYIRLI BİR SEKİLDE SİFA BULMASI ADINA DUA EDEBİLİRMİYİZ?
Amın ınsallah cnm ınsallah bu ay umutluyum ama bilmyrm Kı ne belirti var nede bırsey yaaOlumsuz düşünme nede kendini olacak gibi kaptırma canim benim zamani geldiyse olacak olan olur bende yumurtlamadayim ama elden gelen birsey yok Rabbim ol derse olacak eğer vakti dolmuşsa ama diğertürlü ne yapsan nafile o yüzden sakin kalalım ki hormonlarimiz alt üst olmasin birde onlarla uğraşmayalım inşaAllah birgün bizede Rabbim bu duyguyu sağlıkla hayirlisiyla tattiracaktir❤gönlüne düşürmüşse Rabbim hayirlisiyla verecektir umut var olalim canim benim hersey Allah'tan ❤
![]()
ALLAH YAR VE YARDIMCISI OLSUB INSALLAH BI AN ONCE SAGLIGINA KAVUSUR HAYIRLI SAGLIKLI BIR EVLADA YA DA DAHA COK EVLADA SAHIP OLURLARCİCEKLERİM
TÜPLERİ BAGLANACAK