- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.549
- 213
Ahh insallah kuzum ya bebek yada idrar yollarımı üsüttüm sarı akıntıda geliyor zatenBilemiyorum canım yani dikkat ediyosan olmayadabilir, bebekte olabilir bu ay saldım demiştin belki süpriz yapıcaktır sana![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh insallah kuzum ya bebek yada idrar yollarımı üsüttüm sarı akıntıda geliyor zatenBilemiyorum canım yani dikkat ediyosan olmayadabilir, bebekte olabilir bu ay saldım demiştin belki süpriz yapıcaktır sana![]()
Yaaa tüh cnm baya kötü olmuşsun şifa olsun insAllah ilaçlar dikkat etKizlar doktora gittim bugun sabah cok kotuydum doktor 2 kutu antibiyotik verdi gunde 3 kez kullanmami soyledi 2 kutu parol 1 de bogaz spreyi hem sinüzit hemde faranjit olmusum dua edin hemen iyilesiyim![]()
İnşallah vardır bebiş canım yaaaBenimde sağ kasığım ağırıyor ve karnımın alt kısmı dün başladı bilemiyorum belirtilere asla inanmıyorum
Anlamadım valla bence kullanma derim ama yinede sen bilirsineee ozaman ben anlamadim gercektende bu Doktor bunu bana diye verdi![]()
İnşallah be canım Rabbim biliyorya çok bunaldım bu ara sürekli ağlıyorum korkuyorum bi daha kalamicam diye gerçekten çoK ihtiyacınm varİnşallah vardır bebiş canım yaaa![]()
Bak dedgim gibi. Beline bisey sar sicak seyler ic sen de surekli. Acikta kalorifer varsa ona sırtini daya. Ii gelir insllhSimdi alıp verdim acımadı canım ama kalktıgımda acıyordu nefes alıp verirken kocaya soruyorum iki gecedir acıyorsun üzerini bana degilde yorgana sarılıyosun sırtın hep acıkta kalıyor diyor![]()
Ben gebelik belirtisimi diye sormadımkiiiii böyle birsey yasayan nedenini bilen varmı diye sordum tabi kalkıpta 2020 bize bebekle gel konumuza sorarsam alacagım cevap hamile olabilirsin belirti olabilir olur ilahi zektam güldürdün beniAy sende benim gibi ne alaka şimdi valla ne biliyim aşko bu ayın süprizi sendedir belki![]()
Canım öyle düşünme elbet olucak bir lere oldu sonucta umutsuz olma en kısa zamanda olucak inşallahİnşallah be canım Rabbim biliyorya çok bunaldım bu ara sürekli ağlıyorum korkuyorum bi daha kalamicam diye gerçekten çoK ihtiyacınm var
Cnm bu tarz haplar ya tutunsun diye yada bebik varsa düşmesin diye verirler için rahatolsuneee ozaman ben anlamadim gercektende bu Doktor bunu bana diye verdi![]()
Canım onun kan degerlerine göre dru bunu uygun görmüs belliki ben progestan kullanmadım ama gebelige yardımcı oldugunu biliyorum kafasında soru isareti bırakmayalım kuzumun olurmuBen bu markadan kullanmıyorum başka kullanıyorum hatta benim 100 mg senin 200 mg çok sğır vermiş bence kullanmasaydın hamile olmama rağmen 100 mg kullanıyorum ben çünkü
Elimde varmıyor oraya kuzum birkac isim var sonra dusa girip sıcak su tutacam o bölgeye insallah kötü birsey cıkmazKalın giyin bakalım belki geçer canım kas gevşetici sür iyi gelir
Ama hamile olmayan kişilerin kullanması doğrumu ki bilemedim aşılamada duymadım çünkü hiç. Doktor öyle dediyse bilemem tabi yan etkileri çok oluyor çünkü ondan şaşırdımCanım onun kan degerlerine göre dru bunu uygun görmüs belliki ben progestan kullanmadım ama gebelige yardımcı oldugunu biliyorum kafasında soru isareti bırakmayalım kuzumun olurmu![]()
Cnm ben 1 hafta once öğrenmiştim gebeligi ve ilk sarı kıvamlı akıntı olmuştu halada devam ediyoElimde varmıyor oraya kuzum birkac isim var sonra dusa girip sıcak su tutacam o bölgeye insallah kötü birsey cıkmaz![]()
Tamam kuzum yapacam cok sagolBak dedgim gibi. Beline bisey sar sicak seyler ic sen de surekli. Acikta kalorifer varsa ona sırtini daya. Ii gelir insllh
Yok canım çıkmaz öyle kötü düşünme üşütmüşsündür genelde üşütmekten olurElimde varmıyor oraya kuzum birkac isim var sonra dusa girip sıcak su tutacam o bölgeye insallah kötü birsey cıkmaz![]()
Evet cnm tutunmaya yardımcı bi ilaç bide eğer kanda progesteron seviyesi düşükse de vermiştirAma hamile olmayan kişilerin kullanması doğrumu ki bilemedim aşılamada duymadım çünkü hiç. Doktor öyle dediyse bilemem tabi yan etkileri çok oluyor çünkü ondan şaşırdım![]()
Bende pek emziremedim cnm kuvozde yatmıştı sariliktan benimde icimde uktedir ama şunu bilirimki her hamilelik farklıdır benceKızlar ya kızım 36 haftalıkken doğmuştu ve uzamış sarılık geçirdi bi ay hastanede yattık nerdeyse gir çık emme alışkanlığı hiç oluşmadı 3.5 ay anca zorla emdi sonra mamaya başlamıştık geçen doktorm ilki 36 haftalık olduğu için ikinci de o dönemler olabilir hazırlıklı olun dedi içimi bı korku sardı yine aynısı olursa diye snrm emzirmek bnm için ukte kaldı duydunz mu hiç ilki erken olan ikinci de mi erken olur illa ağrım olmamıştı çok ama açılmam olduğu için suni sancı verip doğum gerçekleşmişti kızımda![]()
Canım her bebek degisiyor bunu biliyorum herseye hazırlıklı ol diye doktorun seni uyarmıs sadece kötüyü düsünme sen insallah bu bebisin vakti saatiyle gelecektir rahatol balamKızlar ya kızım 36 haftalıkken doğmuştu ve uzamış sarılık geçirdi bi ay hastanede yattık nerdeyse gir çık emme alışkanlığı hiç oluşmadı 3.5 ay anca zorla emdi sonra mamaya başlamıştık geçen doktorm ilki 36 haftalık olduğu için ikinci de o dönemler olabilir hazırlıklı olun dedi içimi bı korku sardı yine aynısı olursa diye snrm emzirmek bnm için ukte kaldı duydunz mu hiç ilki erken olan ikinci de mi erken olur illa ağrım olmamıştı çok ama açılmam olduğu için suni sancı verip doğum gerçekleşmişti kızımda![]()
Sen sormadın ama ben hamile kaldığım ay sırt ağrısı yaşamıştım aklıma geldi direktBen gebelik belirtisimi diye sormadımkiiiii böyle birsey yasayan nedenini bilen varmı diye sordum tabi kalkıpta 2020 bize bebekle gel konumuza sorarsam alacagım cevap hamile olabilirsin belirti olabilir olur ilahi zektam güldürdün beni![]()
![]()
insallah bırakayım suraya yinede birtane![]()