Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kul bittim dediği anda Rabb'im yettim dermiş umudunu kaybetme olacak insAllah her birimiizn bebeislerimizin vakti nasibi farklı sadece zamanını bekliyor 🤲🤗
Oyle olur ınsallah ama kuzum 2 sene olacak az kaldı yaa ısteyelı 7 yıldan beri Belkide hıc olmayacak bnm cocugum 😭😭 :mad: :KK34:

7 yıldır evlıyım 2 yıl olacak cocuk istedıgı cnm Insalah inşallah ben kalbımı temız tutuyorum ama bilmiyorum cnm sıkılıyor 😭😭😭😭
Canım herkeisn hikayesi elbette farklı ama seneelrce tüp bebek vs deneyip olmayıp kendiliğinden olan insan çok kaldı ki büyük bı sorununuz yok diye biliyorum ben sizin sen gönlünü ferah tut olacak insAllah kolay değil biliyorum bu yoldan geçmiş biri olarak ama Rabb'im öyle büyük ki nasip edecek insAllah

Canım herkeisn hikayesi elbette farklı ama seneelrce tüp bebek vs deneyip olmayıp kendiliğinden olan insan çok kaldı ki büyük bı sorununuz yok diye biliyorum ben sizin sen gönlünü ferah tut olacak insAllah kolay değil biliyorum bu yoldan geçmiş biri olarak ama Rabb'im öyle büyük ki nasip edecek insAllah
Aminnn inşallah cnm inşallah bnde bı kere bile o tadı tadarmıyım diye cok ana cok dusunuyorum 😭

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X