- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
BilmiyprumkiiiiBende şimdi onu sorucaktım, ban yemiş. Ama neden?
Kasik agrisi degil kuzumCanım yumurtanın catladigi için olabilirmi
Mesela ben yumurtlama zamanımda kasik agri oluyorrr
Hep ediyorum canımm merak etmeAynen canim
Dua etmeyi unutma bizlere
Bilemiyorum ki canimKasik agrisi degil kuzumvajinal bolgemde agri giriyor ince
Adetin 5. günü başladım.Bugun 13. günü'ydu adetin.Rahatim canım bu ay bakalımBirazcık fark var
Canım stres yapma
Yumurtlamaya etkiliyor oyle olunca da gec yumurtluyon
Bugün adetin kaci günü basladin
Kaçıncı güncesi
Tamam canım yapicam yarın da belki daha koyu olurHafif koyulasıcak gibi canım yapmaya devam et
Olur mutlaka canımmTamam canım yapicam yarın da belki daha koyu olur
Olabilir olmayadabilir yumurtlama gününde miydin ?Merhaba kızlar
3 Gün önce prezervatif ile ilişkiye girdik ilişki bittikten sonra prezervatifin yırtıldıgını farkettik ve boşalmanın tamamı içime oldu.. Bu durumda hamile kalabilir miyim? Fikirlerinizi bekliyorum
değildim sanırım ama ben takip etmiyorum yumurtlamayıOlabilir olmayadabilir yumurtlama gününde miydin ?
Aynen Oyle cnm hayırlısı olsun takdir Allahımın Amın ınsallah gülüm ınsallahHerşeyin hayırlısı isterken hayırlısını dilemekte lazım ay inşallah bebiş vardır
Amın cnm inşallah ama sabır yasım bugun çatladı 2 tane guzel haber ama benı kırdı üzdü cnm herseyin hayırlısı olsun diyecek bırseyım yokCanım böyle yaparak kendini üzersin böyle yapma çok zor biliyorum ama buda senin sınavın sabredip üstesinden gelmen gerekli sende yaşıcaksın bu duyguları inan bana herşey güzel olucak❤
Canimm bende ucuk hep cikar ve cook yayilir senelerdir kullanmadigim sey kalmadi.. En iyisi sarimsak.. Kötü kokuyo biliyorum ama sarimsagi ortadan bel ucuklarin üstüne sür günde bir iki defa yakiyo ama iyi geliyoHamile olup ucuk kremi kullanan var mi burnumun altindan ust dudagima kadar geldi daha da yayilicak sanirim
Adetine ne kadar vardeğildim sanırım ama ben takip etmiyorum yumurtlamayı
Öyle canım bazen sabır ve zaman en önemli olanAmın cnm inşallah ama sabır yasım bugun çatladı 2 tane guzel haber ama benı kırdı üzdü cnm herseyin hayırlısı olsun diyecek bırseyım yok
Canım çok geçmiş olsun.cok kisa zamanda iyileşip sağlıkla hamile kal inşallahAy inşallah kuzm inşallah artk o güzelliğe kavusmak zamanı gelmiştir
7 gün varAdetine ne kadar var
Eğer içine bosaldiysa olabilirMerhaba kızlar
3 Gün önce prezervatif ile ilişkiye girdik ilişki bittikten sonra prezervatifin yırtıldıgını farkettik ve boşalmanın tamamı içime oldu.. Bu durumda hamile kalabilir miyim? Fikirlerinizi bekliyorum
Birkaçgün sonra test yap anlarsın için rahat eder7 gün var
Aminnnnnnnnn aminnnnn canm bnmmCanım çok geçmiş olsun.cok kisa zamanda iyileşip sağlıkla hamile kal inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?