- 4 Ağustos 2019
- 2.541
- 6.501
- 88
Cnm sancılarım basılıyor geldım diyorKız belki daha gelmicek dur bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm sancılarım basılıyor geldım diyorKız belki daha gelmicek dur bakalım
Sıkma canını herşey olucağına varıyor ama nedense ben sende var diye düşünmüştüm hiç belirti yaşadınmıCnm sancılarım basılıyor geldım diyor
Nasıl kan mı geldiCnm sanmıyorum gelıyor galiba yaa
Canım benimde öyle bir ağrımıştıki hatta dedim adet olucam galiba ve olmadım gebelikte olabilir yaniiiiCnm sancılarım basılıyor geldım diyor
Anladım canım allah kabul etsin inşalalhKazaları tutuyorum kuzum günler kısayken başliyim dedim inşallah![]()
Geldi mi devami gordun muEvet gelıyor sankı
Amın cnm evet yasadım cnm hafif mide bulantısı uyku idrara cıkma gogus kasıntım vardı cnmSıkma canını herşey olucağına varıyor ama nedense ben sende var diye düşünmüştüm hiç belirti yaşadınmı
gtmedım cnm korkuyorumGeldi mi devami gordun mu
Pembe somon renk gibi geliyor cnm yaNasıl kan mı geldi
Anladım canım bekle bakalım az daha gelmesse test alPembe somon renk gibi geliyor cnm ya
Kan ver kuzum .Kızlar ben cıldırmak üzereyim 4 gün geçti regl olmadım dün akşam test yaptım normal kaset gibi olandan negatif çıktımidem sis bulanıyor halsizlik fazlasıyla var ve ben hiç adet olacakmıs gibi hissetmiyorum günü gününü bırak saati saatine olan regl bu ay gelmedi anlamadım gitti
acaba var da idrarda mı çıkmıyor diye düşünmüyorum değil
![]()
Bugün olmazsam yarın sabah kana gideceğimKan ver kuzum .
Bugun git kizzzz ha bugun ha yarinBugün olmazsam yarın sabah kana gideceğim![]()
Suan çalışıyorumBugun git kizzzz ha bugun ha yarin![]()
Kolay geleSuan çalışıyorumimkansız canım surekli hastane ayağımın dibinde ama terzi kendi söküğünü dikemezmiş:)
Teşekkür ederimKolay gele![]()
Geldi cnm geldıAnladım canım bekle bakalım az daha gelmesse test al
Ilk ay derken 1 aylik mi evlisinTeşekkür ederimkutumda büyük hissediyorum ama bakalım ilk ay tutacak mı
![]()
Hayirlisi olsun kuzum insallahGeldi cnm geldı