Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde böyle olmamıştı. 🤣 İnşallah yeni yıla böyle güzel bi haberle girerizzzz ❤

Geçen hafta da ben gezmedeydim 🤣🤣 Gez tabi, iyi yaptın. Bende de sıcaklık çok bu ay, lorikte de ateş basmaları varmış. Üçlü bi güzel haber verelim inşallah sene bitmeden 😍
Olucak inaniyorummmmmmm😍😍

Üçümüzde ya adet olacaz yada hamileyiz 😂

Üçlü bi kombo yapıcaz, anca beraber kanca beraber. 🤣🤣🤣

Ay inşallah kuzum sende varmı başka belirti

Bende bugün hafif sırt ağrısı oldu sabah. Bir iki kere de sanki tansiyonum düştü gibi oldu. Göğüste de hafif acı var ama uçlarında değil.

Ay bütün belirtiler varmış, kesin hamileyim dermişim 😂😂😂😂

Akisina birak olucak elbettee😍😍😍🤗ama doktor kontrolune git 1 yillik evliyim de sakaciktan😂😂yoksa eli bos yolluyorlar .onceden onlemini alirsin bi hastalik falan cikarsa
Evlenmeden önce tahlil yaptırmıştım Herseyim normal Bi kanım dusuk onuNda tedavisini oldum😘 bi sorun yok bildiğimiz kadarıyla 😍

Cok olumlu donusler yapıyorlar ama gercekten😍😍onumuzdeki ay tup bebek icin basliycaz . Tup bebekle d3 kullanicam mavunu yarim kutu kalmisti onu yerim😂
Ay inşallah gerek kalmaz ya genelde böyle diyenler o ay hamile kalmış oluyor hadi bakalım :))

Üçlü bi kombo yapıcaz, anca beraber kanca beraber. 🤣🤣🤣

Bende bugün hafif sırt ağrısı oldu sabah. Bir iki kere de sanki tansiyonum düştü gibi oldu. Göğüste de hafif acı var ama uçlarında değil.

Ay bütün belirtiler varmış, kesin hamileyim dermişim 😂😂😂😂
Hahahha neden olmasın çoğu kişi o belirtilerden yola çıkarak test yapıyorlar herşey mümkün yani canım benim :))

Hala daha gelen giden yok canimm o yüzden yazamiyorum yeni bati ❤
Yarın sabah yine bir idrar testi yap bakalım🥰
Ben terliyorum atees basiyor bana resmen
Bende terleyerek uyandım bu sabah
Kızlar ben cıldırmak üzereyim 4 gün geçti regl olmadım dün akşam test yaptım normal kaset gibi olandan negatif çıktı 🙄 midem sis bulanıyor halsizlik fazlasıyla var ve ben hiç adet olacakmıs gibi hissetmiyorum günü gününü bırak saati saatine olan regl bu ay gelmedi anlamadım gitti 🙄 acaba var da idrarda mı çıkmıyor diye düşünmüyorum değil🙄
Yarın sabah ilk idrarla test yap canım
N Nana Ana cnm yeni bat tarihi 23ocak
Hayırlısı olsun gülüm üzülme düzenliyorum batını😘
Kuzum müsait değildim bu ara pek misafirim fakan vardı ben gezdim acıık :))) 5 gün kaldı benimde ya var aslında kasık ağrım hiç geçmedi yunurtlamadan beri beyaz akıntım var göğüs hassasiyetim var birde vücut sıcaklığım yüksek her normalde 35 tir geçen haftadan beri 36.2 falan hamile kaldığım ayda 36 ydı bilemiyoruuum artık :))
Ay insallah vardır beybinnnn🥰
Cok olumlu donusler yapıyorlar ama gercekten😍😍onumuzdeki ay tup bebek icin basliycaz . Tup bebekle d3 kullanicam mavunu yarim kutu kalmisti onu yerim😂
Bence tüp bebekle macunu kullanma hormonlarını zorlama canım

Yarın sabah yine bir idrar testi yap bakalım🥰

Bende terleyerek uyandım bu sabah

Yarın sabah ilk idrarla test yap canım

Hayırlısı olsun gülüm üzülme düzenliyorum batını😘

Ay insallah vardır beybinnnn🥰

Bence tüp bebekle macunu kullanma hormonlarını zorlama canım
Topluca terliyoruz :halay: :KK71: hayir ola😂😂😂
Macunu adetliyken kullancam bir kac gun zaten duruma gore start verir doctor bence igne vrrene kadar kalitesi arttin en azindan bir kac gun kullanirim

Topluca terliyoruz :halay: :KK71: hayir ola😂😂😂
Macunu adetliyken kullancam bir kac gun zaten duruma gore start verir doctor bence igne vrrene kadar kalitesi arttin en azindan bir kac gun kullanirim
Ben macun kullanmadan terliyorum ama🤣🤣 insallah toplu gebe cıkarız bu ay yaaa🥰🥰
Sen bilirsin canım nasıl icine sinerse öyle yap😘😘😘

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X