8. Hafta oldu dimi senin de Maslalah biz sizden 1 hafta geri geliyoruzİyi bari canım ya dikkat et kendine
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8. Hafta oldu dimi senin de Maslalah biz sizden 1 hafta geri geliyoruzİyi bari canım ya dikkat et kendine
Annenin yeri bambaska iyiki varlarKız annelerin hakkı ödenmez bayadır yazmadım ya ben buraya bile göremedim hiç çok kötü bi kanamam oldu ama baya oldu kesin düştü dedim bu sefer ağrı yoktu ama gittik doktor benimle uğraşıyor kocam dahil kaynanam falan bebek bi şey olucak falab diyi9 duruyolar annem de canım benim kızım iyimis doktora gidip gelip kızım nasıl demiş valla anne den başka kimseye ihtiyac duymuyorum şu sıralar
Ben görüyorum sanki
Çiçegm nasılsın nerdesn yaaSELAM CİCEKLERİM BEN GELDİM.
ALAKADAR OLUP BENİ SORAN ARKADASLARIMA TESEKKÜR EDERİM.
COK GEREKSİZ BULDUGUM BİR BAN YEDİM.
YEMESİ GEREKENLER YEMEMİSKEN HEMDE.
O YÜZDEN ARTIK BURALARDA GÜN BOYU VAKİT GECİRİP EMEK VERMEYİ DÜSÜNMÜYORUM.
BELKİ BU YORUMUM İCİNDE BAN YERİM BELLİMİ OLUR
ARADA BAT VE SAT BİLGİLERİNİZİ GÜNCELLEMEK İCİN GİRERİM.
ARTIK SAHSİ DİYALOGLARA GİREMEYECEGİM İCİN ÜZGÜNÜM.
Hepinizi cok seviyorum.
Beni küstürdüler...
Anlayısınız icin tesekkürler...
görünmüyor gibi ama yakınlaştıkça bi şey var gibi sen daha net gorusun
Demek pik görünce brakacaz.. Teşekkür ederim loriğim, sen gönlümde lorik kaldınBen adet basladigi günden itibaren 17 gun kullandim . Beraberinde ovulasyon testi kullanmistom pik gördüğüm gun bıraktim
Hep lorik olarak hatırlayın beniDemek pik görünce brakacaz.. Teşekkür ederim loriğim, sen gönlümde lorik kaldın![]()
Tamam kuzum teşekkür ederim amaHep lorik olarak hatırlayın benipik olunca birak daha iyi çünkü dollenirse falan dusurur bebegi devaminda kullanırsan sanki oyle biliyim
Ben hep görüyorum manyak oldumgörünmüyor gibi ama yakınlaştıkça bi şey var gibi sen daha net gorusun
Yok canım mantarlık değil bazen olur öyle bekle olmadı yine yaparsınBen hep görüyorum manyak oldumyok galiba ama
hiç hissetmiyorum, bugün de olmazsam 2 gün gecikmiş olucam
Ne kadardir deniyosunBen hep görüyorum manyak oldumyok galiba ama
hiç hissetmiyorum, bugün de olmazsam 2 gün gecikmiş olucam
1 buçuk yılNe kadardir deniyosun
1.5 yıl ve 7 haftalık oldu şimdi 1.5 yılın sonunda kaldim1 buçuk yılsiz?
Sorunun ne tam olrak özel değilse hormonel mi benimki öyleydi aslında bi tehsis konulmadisa1 buçuk yılsiz?
Üzümle zaten 1 yıl olmama ihtimali normal1 buçuk yılsiz?
Ayy maşallah allah bağışlasın :) hayırlı evlat etsin. Yumurtalar çatlamıyor kendi kendine ve değerlerim çok iyi değil o yüzden1.5 yıl ve 7 haftalık oldu şimdi 1.5 yılın sonunda kaldim
Benim lh yüksekti çatlama hormonu valla hayatımı maf etti o hormon doktor da daha erken 1 yil dene diyip dursu Insiliun direnci cıktı bu arada Gilifor verdi troid den olabilir diye ilaç verdi lh düşsün diye sonra çatlama iğnesi olucam demiştim ama olmadım o ay hamile kaldım biraz resimli hamilelik de ama çok şükür 1. 5 sene 2 sene iyi bence yakında gelir bebek1 buçuk yılsiz?
Benimser çatlamıyor du 48 günde adet oluyordum bazen 50 oda az az tuaf sekildeAyy maşallah allah bağışlasın :) hayırlı evlat etsin. Yumurtalar çatlamıyor kendi kendine ve değerlerim çok iyi değil o yüzden
Çatlamıyor du ve polistik over de diyemiyirdu çünkü yumutalik da oyl3 bi görüntü yoktu lh yüksek di benim bayaAyy maşallah allah bağışlasın :) hayırlı evlat etsin. Yumurtalar çatlamıyor kendi kendine ve değerlerim çok iyi değil o yüzden