- 5 Kasım 2019
- 361
- 426
- 53
- 36
17sinde pik olduysa 19unda yumurtan catlamıs olabilir hafif kanamalar normal catladıgında fakat devam etmesine sasırdım lekelenmelerininSat 05 Aralık (1 Aralıkta lekelenmeler başladı, regl günümden hep 4-5 gün önce başlar)
Bat 31 Aralık
Ovülasyon pik gün 17 Aralık
İlişki tarihleri 10-13-15-17 Aralık
Çiçekler merhaba. Bütün bilgilerimi üste yazdım. Fikrinize ihtiyacım var. 17 aralık ovülasyon günümden 2 gün sonra yani 19’unda soluk kahverengi akıntı başladı dün 23 Aralık’ta pembe çok az bir kanamam oldu, bugün tekrar acık kahverengi akıntı devam ediyor. Ayrıca ovülasyon boyunca göğüs hassasiyetim ve zaman zaman beliren kasık batmalarım olmuştu ovülasyon sonrasında da devam etti. Bu hesaba göre adetimden 12 gün önce akıntım başladı adetimden 7-8 gün öncede pembe kanamam oldu. Sizce yerleşme kanaması yaşamış olabilir miyim? Eğer kahverengi akıntılar da kanama grubuna giriyorsa bu kdr erken başlayan ve uzun süren yerleşme kanaması olmaz diye düşünüyorum. Adete kaldı bir hafta, kafam çok karısık, bir fikriniz varsa söylerseniz cok mutlu olurum, Allah hepimizi bebişlerimize kavuştursun.
Yani şöyle test 16 sında pik oldu, ben çatlama 17 sinde olacak diye 17 sinde ilişkiye girdim. Hala da devam ediyor akıntı dünde pembe ve çok az kanama oldu. İlk kez böyle bir şey yaşıyorum bir iki gün erken gebelik testi zamanı gelsin diye bekleyeyim dedim belki yerleşmedir, testte bir şey cıkmazsa doktora gideceğim perşembe günü.17sinde pik olduysa 19unda yumurtan catlamıs olabilir hafif kanamalar normal catladıgında fakat devam etmesine sasırdım lekelenmelerinin
Keske bir doktora görünseydin tatlım
Yerlesme kanaması olsa en erken 7gün sonra lekelenmen olurdu belki erken catladıysa ve farketmediysen belki o sekilde yerlesme kanaması olmus olabilirYani şöyle test 16 sında pik oldu, ben çatlama 17 sinde olacak diye 17 sinde ilişkiye girdim. Hala da devam ediyor akıntı dünde pembe ve çok az kanama oldu. İlk kez böyle bir şey yaşıyorum bir iki gün erken gebelik testi zamanı gelsin diye bekleyeyim dedim belki yerleşmedir, testte bir şey cıkmazsa doktora gideceğim perşembe günü.
Tamam çiçeğim çok teşekkür ederimmmYerlesme kanaması olsa en erken 7gün sonra lekelenmen olurdu belki erken catladıysa ve farketmediysen belki o sekilde yerlesme kanaması olmus olabilir
Batını bekle bence erken gebelik testi degilde gidip kan testi yaptırırsın
Lekelenmelerin artarsada doktora gidersin canım cünkü yerlesme kanaması 3-4günden fazla sürmüyor benim bildigim
Amin insallah su okunan ezanlar hürmetine rabbim hayırlı saglıklı evlatlarla bizi tez kavustursun insallah cicegimTamam çiçeğim çok teşekkür ederimmm ❤❤ Öyleyse bir hafta daha sabredip bat ı bekleyeyimhepimiz güzel haber alalım Allah’ım nolur ya Gebeyiz, gebeyiz, gebeyiz
Kendimi bas ögretmen gibi hissettimAy yanıtlayan Nana Anamızmış görmedim çiçek dedimAna çiçeğimiz
Ahahahaha yaaaaaaa deliiiiiiii utangaç demekki anasi gibiCocuk inatci cikti yine uyuyo totosu donuk deli olucam net olarak gostermedi bi cinsiyetini
Yok inatci ayni babasi gibi karadenizli yaa kocamm inat inat daha simdiden benziyo babasina yandim vallaAhahahaha yaaaaaaa deliiiiiiii utangaç demekki anasi gibi
Annaaaaa ziçtiinnYok inatci ayni babasi gibi karadenizli yaa kocamm inat inat daha simdiden benziyo babasina yandim valla
Valla bizimkinin sonu da oyle olucak sanirim kocam simdiden basladi her istedigi yaparim demeyeAnnaaaaa ziçtiinnyeğenim oyle annesini parmaginda oynatiyor daha 2 yaşında
Allah razı olsun cnm heralde ya anlamadım bnde yada kekik ıcmıstım agır geldıÜsüttüysen herhalde gecmis olsun kuzum
Annnaaaaaaammmmmm vallaha cok simarik olarr yetisemezsinizValla bizimkinin sonu da oyle olucak sanirim kocam simdiden basladi her istedigi yaparim demeye
Dokunuyorsa tüketme birdaha kuzumAllah razı olsun cnm heralde ya anlamadım bnde yada kekik ıcmıstım agır geldı
Canım ben yumurtlamamdan sonra yaşamıştım onu sol tarafım sürekli ağrıyodu belkide seninde ondandırBelim agrıyor yine sol taraf
ya ciceklerim benim sol kasıkta bir problem hissediyorum
Sanki icerde gergin bir ip varmıs gibi oluyor özellikle idrarımı yaparken yada birliktelik yasarken tutup o ipi cekip koparma hissi yasıyorum
Tam olarak baska türlü ifade edemezdim sanırım bu olayı
Sizdede oluyormu bu?
Ovü yada regl dönemiyle hic alakası yok sürekli var olan bir duyu bu
bagırsaktamı bir problem varyada idrar yolundamı bilmiyorum
Kadın dogumcular temiz diyordu düne kadarda son gittigim druda biliyorsunuz pco var hamile kalamazsın demisti
Dbaska dra gidecem evet ama yasayan varmı butarz birseyi merak ediyorum
Geçmiş olsun insallah ben yaasamadim ama ovuden sonra iliski olunca kasiklarimda baloncuk varmis gibi agri oluyor ben de sadecsBelim agrıyor yine sol taraf
ya ciceklerim benim sol kasıkta bir problem hissediyorum
Sanki icerde gergin bir ip varmıs gibi oluyor özellikle idrarımı yaparken yada birliktelik yasarken tutup o ipi cekip koparma hissi yasıyorum
Tam olarak baska türlü ifade edemezdim sanırım bu olayı
Sizdede oluyormu bu?
Ovü yada regl dönemiyle hic alakası yok sürekli var olan bir duyu bu
bagırsaktamı bir problem varyada idrar yolundamı bilmiyorum
Kadın dogumcular temiz diyordu düne kadarda son gittigim druda biliyorsunuz pco var hamile kalamazsın demisti
Dbaska dra gidecem evet ama yasayan varmı butarz birseyi merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?