Dikkat et canım terle bi güzel maşallah kocan düşünceliBılmıyorum ki cnm dun kekik mı agır geldı anlamadım Kı çok teşekkür ederim cnm aksam saat 8 den sabah 9 30 a kadar uyumuşum esım kalkıp işe gtmıs sabah geldı esım kahvaltı hazırladı sobayı yakmıs ya
Canım tam adet oldunmu Peki dikkat et kendine canım yaAynen Oyle cnm dun ölüyorumdum az kalsın dun 3 defa kustum yaa
Hee kuzu çalışıyoruz valla olana kadar pes etmek yokBebee çalışmalarınıza devam demi
Yarına Ozel doktora gdcgm cnm inşallah guzel olacak herseyDikkat et canım terle bi güzel maşallah kocan düşünceli
Oldum oldum cnm dolu dolu oluyrm hattaCanım tam adet oldunmu Peki dikkat et kendine canım ya
İnşallah kuzumYarına Ozel doktora gdcgm cnm inşallah guzel olacak hersey
Amın kuzum bu doktor cok iyi bir cok tanıdığım kışi bu doktor sayesinde hamıle kaldıİnşallah kuzum
Ay hadi inşallah sanada vesile olur umarıım :)Amın kuzum bu doktor cok iyi bir cok tanıdığım kışi bu doktor sayesinde hamıle kaldı
Hoşgeldin canım iyi çok şükür sen nasılsın fasulye nasılKizlaaarrrrr ben geldimmnasilsiniz bakalim ♥
Çok aratmasn mevlamHee kuzu çalışıyoruz valla olana kadar pes etmek yok
Anladım canım hayırlısı olsun kendine dikkat et hasta olmaOldum oldum cnm dolu dolu oluyrm hatta
Pipisi agzındamı nasıl olurAy hic gulecgim yoktu nanaAllh iiligini versin emii. Parmk emmiyo yavrm. Bnm sipanin pipisi oo
Bir iki gün bekle adetin gelmezse iki gün sonra bir idrar testi yaparsın canımBugün adet olmam lazım ama şuan gelen giden yok
Bana şey garip geldi zaten daha önce de kandan baktırdım ama hep küçük de olsa bi değer olurdu bunda hep 0 0 0 yazıydu
Amın ınsallah gülüm ınsallahAy hadi inşallah sanada vesile olur umarıım :)
Ben de 1 2 gun bekliyim miBir iki gün bekle adetin gelmezse iki gün sonra bir idrar testi yaparsın canım
İnsallah cicegim aramıza hosgeldinGünaydın, kızlar.
Ben de şu kürtaj sonrası toparlanıp bir an önce yeni çalışmalara başlamak istiyorum. Allah'ın izniyle inşallah sağlıklı birer evlat anaları oluruz 2020^'de
Amın kuzum benm ınsallah ya ınsallahAnladım canım hayırlısı olsun kendine dikkat et hasta olma
Hadi insallah kuzum sabaha karsı degerlendirin emigünaydın kızlaaaar
sanırım ben de bugün ovu de pik göreceğim
sabah son kez yedim macunumu
yarından itibaren yemem
bakalım pik kaç gün sürecek
hafta sonuna kadar gün aşırı değerlendirmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?