Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende seninle aynıyım 1.5 yıl oldu ve hiç bir şey olmadı ne kimyasal ne normal ve sözde bir problem de yok . Benim de gece uykularım bitti artık . Cuma günü tekrar doktora gitcem bakalım .

Yani ovulasyon testi bir bakıma boşunamı, anlıyamıyoruz yani yumurtanın yeterli büyüklükte olup olmadığını yumurta tembelliğini nasıl anlarız? Hiç bir doktor bahsetmedi bundan

Bende seninle aynıyım 1.5 yıl oldu ve hiç bir şey olmadı ne kimyasal ne normal ve sözde bir problem de yok . Benim de gece uykularım bitti artık . Cuma günü tekrar doktora gitcem bakalım .
Hayırlı sonuçlar alırsn inş

bende aynen öyle düşünüyorum yumurta tembelliği bende de vardi binay ilaç tedavisi ardından bi ay bal çörek otu tarçın kürü yaptım bı sonraki ay hiç bişey yapmadan nasip oldu ilaçların etkisi bı kaç ay sürüyor diye biliyorum
geçen hafta salı 149 2 gün sonra 405 6 gün sonrada yani dün 4600 küsür çıktı
Dr hangi gün gitmiştin normal bence bı daha ki gittiğinde bebisi gorursunz insAllah kese çok küçük dediğinde bana değerim 9504 tü

Günaydın Çiçeklerimmmmm❤

Ayyy sen kolpacısın yan ciziyorsun hep bende birsey istemeyecektim senden unuttum sory

Birilerinin hosunamı gidiyormus bakem
Hic de bileeemm.senin dediklrinle dukkani kurtaramiom. Olsa dukkan senin yanii

Bu kargocular varya aynısını banada yaptılar geçen ve hala gelmedi kargom kavga edip duruyorum telde nasip canım inşallah kargo eline geçince hemen başlarsın testlere

Çatlasada belkide yeterli büyüklüğe gelmeden çatlar diye biliyorum ben canım

Ben 3000lerden sonra kese görünmüştü

Galiba yeterli büyüklüğe gelmeden çatlayanlar kalitesi oluyor yani ovu iyi bişey ama yunurta kalitesinden haberimiz yok tabi bende bi kaç ay olmazsa gebelik ilaç isticem klomen falan inan kimyasal gebelik düşük bunlar daha zor ben düşük yaşamadan önce daha iydim şimdi moralim sıfır bi daha kalamicakmış hissi bi yandan kalsam yine aynısımı olucak hissi bi yandan bunlarda çok zor inan bana Rabbim kimseye yaşatmasın ulaştığın şey elinden kayıp gidiyor Allah sağlıklısını nasip etsin hepimize

Kontrol ediyorlar. Eşin ve sen doktora gidiosunuz eger 1 seneyi gecmiş ve bebek halen olmadıysa bazı kontrollerden geciyorsunuz. Eger sıkıntı yoksa sebepsiz infertilite tanısı koyuluyor varsa sıkıntı onu cözüyorlar once. Bizde sıkıntı yoktu mesela. Gittiğimde 1 sene olmuştu doktor bana bekle dedi 8 ay bi süre verdi olmazsa gel dedi. Ben gittim. Klomene başladık Tedavi ye başlamış oluyosun aslında . İlk aşama yumurta takibi bakıyorlar gelişiyormu yeterli boyuttamı catlıyor genelde sıkıntı görseler veya görmeseler de başlıyorlar klomene. Uyarıyor yumurtalıkları bu ilaç..siz doktora gittinizmi. Nırmal devletten ziyade araştırma ya infertilite bölümüne randevu alıp gidin. Orası zaten siz sormadan her testi yapıorlar. Benim 2 sene sonra oldu. 1 bucuk seneydi ilaç kullanmaya başladığımda sadece 2 ay kullandım. Nasip oldu. Sebep olacaktı belki oldu bilmiyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…