Bende seninle aynıyım 1.5 yıl oldu ve hiç bir şey olmadı ne kimyasal ne normal ve sözde bir problem de yok . Benim de gece uykularım bitti artık . Cuma günü tekrar doktora gitcem bakalım .Prenses, evladını sağlıkla kucağına al 1.5 senedir istiyorum kimine göre çok kimine göre az, bana göre bir asır gibi aslında hep pozitiftim, ilaç iğbe vurulunca kesin olacak gözüyle baktım sanırım, aşırı bir negatid enerji yarattı bende, birde kimyasal bile geçirmedim, benim gibi olan varmı bilmiyorum ama kendimi doğurganlığım yk gibi hissediyorum, tüm gece uyumadm
Yani ovulasyon testi bir bakıma boşunamı, anlıyamıyoruz yani yumurtanın yeterli büyüklükte olup olmadığınıÇatlar ama döllenme olmaz benimde oyleydi yumurta tembelliği vardı. Ben klomen kullandım yumurta geliştirici ilaç o ay değil ama diger ay hamile kaldım. Doktor kendiliğinden kalmışsın dedi ama etkisi vardır o ilacın die düşünüyorum
Hayırlı sonuçlar alırsn inşBende seninle aynıyım 1.5 yıl oldu ve hiç bir şey olmadı ne kimyasal ne normal ve sözde bir problem de yok . Benim de gece uykularım bitti artık . Cuma günü tekrar doktora gitcem bakalım .
bende aynen öyle düşünüyorum yumurta tembelliği bende de vardi binay ilaç tedavisi ardından bi ay bal çörek otu tarçın kürü yaptım bı sonraki ay hiç bişey yapmadan nasip oldu ilaçların etkisi bı kaç ay sürüyor diye biliyorumÇatlar ama döllenme olmaz benimde oyleydi yumurta tembelliği vardı. Ben klomen kullandım yumurta geliştirici ilaç o ay değil ama diger ay hamile kaldım. Doktor kendiliğinden kalmışsın dedi ama etkisi vardır o ilacın die düşünüyorum
Dr hangi gün gitmiştin normal bence bı daha ki gittiğinde bebisi gorursunz insAllah kese çok küçük dediğinde bana değerim 9504 tügeçen hafta salı 149 2 gün sonra 405 6 gün sonrada yani dün 4600 küsür çıktı
dün gittim canım betada 4636 olmuşDr hangi gün gitmiştin normal bence bı daha ki gittiğinde bebisi gorursunz insAllah kese çok küçük dediğinde bana değerim 9504 tü
Ayyy sen kolpacısın yan ciziyorsun hepSana bisy getrmiom bana neene adres verion ne ortda bulusuon
Birilerinin hosunamı gidiyormus bakemGeçiciler sizi iyi kaynatıyorsunuz yine
Hic de bileeemm.senin dediklrinle dukkani kurtaramiom. Olsa dukkan senin yaniiGünaydın Çiçeklerimmmmm❤
Ayyy sen kolpacısın yan ciziyorsun hepbende birsey istemeyecektim senden unuttum sory
Birilerinin hosunamı gidiyormus bakem
Bu kargocular varya aynısını banada yaptılar geçen ve hala gelmedi kargom kavga edip duruyorum teldeAldım sipariş verdim amaaa ne yazık ki kargoda kayboldu. Eşimi gönderdim evde bulamadık yazmışlar. O gün sabah oğlumu sünnet ettirdim ikindi vakti geldik ama kayınvalidem evdeydi ve evde bulamadıkları saat akşam 7 civarı. Eşimde konuşmuş evdeydik hemde ailece diye parasını verdiler ürün kayıp.Anlicağın yapamadım bu ay test mest yalan oldu hayırlısı böyleymiş Gelmemek için zorluyor ikinci bende ısrar etmedim hayırlısı neyse o olsun vardır Rabbimin bir bildiği ☺
Çatlasada belkide yeterli büyüklüğe gelmeden çatlar diye biliyorum ben canımKızlar bu arada size birşey soracam bileniniz varmıdır? Şimdi ovulasyon testiyle takip edenler beni anlıyacaktır, yumurtlama gününü takip ediyoruz ya, yumurtlama oluyor ve ertesi gün çatlıyor ama tabi kaç mm olduğunu bilmiyoruz, yumurta yeterli büyüklüğe gelmesse yine çatlarmı?
Mesela gittiğim hiç bir doktor bana yunurtan gelişiyor yada gelişmiyor demedi, sorun yok dediler hep ama ben nasıl anlayacam yeterli büyüklüğe geliyormu diye?
Diyelim 14 mm olsada çatlarmı
AaaÇatlasada belkide yeterli büyüklüğe gelmeden çatlar diye biliyorum ben canım
Ben 3000lerden sonra kese görünmüştübende aynen öyle düşünüyorum yumurta tembelliği bende de vardi binay ilaç tedavisi ardından bi ay bal çörek otu tarçın kürü yaptım bı sonraki ay hiç bişey yapmadan nasip oldu ilaçların etkisi bı kaç ay sürüyor diye biliyorum
Dr hangi gün gitmiştin normal bence bı daha ki gittiğinde bebisi gorursunz insAllah kese çok küçük dediğinde bana değerim 9504 tü
Özele mi devletemi gittin? Geç döllenmede olabilir benim mesela 1 hafta geç döllenme dedi doktordün gittim canım betada 4636 olmuş
Galiba yeterli büyüklüğe gelmeden çatlayanlar kalitesi oluyor yani ovu iyi bişey ama yunurta kalitesinden haberimiz yok tabi bende bi kaç ay olmazsa gebelik ilaç isticem klomen falan inan kimyasal gebelik düşük bunlar daha zor ben düşük yaşamadan önce daha iydim şimdi moralim sıfır bi daha kalamicakmış hissi bi yandan kalsam yine aynısımı olucak hissi bi yandan bunlarda çok zor inan bana Rabbim kimseye yaşatmasın ulaştığın şey elinden kayıp gidiyor Allah sağlıklısını nasip etsin hepimizeKızlar bu arada size birşey soracam bileniniz varmıdır? Şimdi ovulasyon testiyle takip edenler beni anlıyacaktır, yumurtlama gününü takip ediyoruz ya, yumurtlama oluyor ve ertesi gün çatlıyor ama tabi kaç mm olduğunu bilmiyoruz, yumurta yeterli büyüklüğe gelmesse yine çatlarmı?
Mesela gittiğim hiç bir doktor bana yunurtan gelişiyor yada gelişmiyor demedi, sorun yok dediler hep ama ben nasıl anlayacam yeterli büyüklüğe geliyormu diye?
Diyelim 14 mm olsada çatlarmı
Dürüst ol canımı yeHic de bileeemm.senin dediklrinle dukkani kurtaramiom. Olsa dukkan senin yanii
Kontrol ediyorlar. Eşin ve sen doktora gidiosunuz eger 1 seneyi gecmiş ve bebek halen olmadıysa bazı kontrollerden geciyorsunuz. Eger sıkıntı yoksa sebepsiz infertilite tanısı koyuluyor varsa sıkıntı onu cözüyorlar once. Bizde sıkıntı yoktu mesela. Gittiğimde 1 sene olmuştu doktor bana bekle dedi 8 ay bi süre verdi olmazsa gel dedi. Ben gittim. Klomene başladık Tedavi ye başlamış oluyosun aslında . İlk aşama yumurta takibi bakıyorlar gelişiyormu yeterli boyuttamı catlıyor genelde sıkıntı görseler veya görmeseler de başlıyorlar klomene. Uyarıyor yumurtalıkları bu ilaç..siz doktora gittinizmi. Nırmal devletten ziyade araştırma ya infertilite bölümüne randevu alıp gidin. Orası zaten siz sormadan her testi yapıorlar. Benim 2 sene sonra oldu. 1 bucuk seneydi ilaç kullanmaya başladığımda sadece 2 ay kullandım. Nasip oldu. Sebep olacaktı belki oldu bilmiyoruz.Yani ovulasyon testi bir bakıma boşunamı, anlıyamıyoruz yani yumurtanın yeterli büyüklükte olup olmadığınıyumurta tembelliğini nasıl anlarız? Hiç bir doktor bahsetmedi bundan
Hayırlı sonuçlar alırsn inş
hmm anladm cnm normal bencedün gittim canım betada 4636 olmuş
Ben bekledim baya o yüzden o değerlerini bilmiorumBen 3000lerden sonra kese görünmüştü
Maşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?