Cok.şükür Daha iyim kan degerim 9 dan yukarı çıkmıyor hala ilaçla şimdilik takviye verdiler doguma yakin serum verecekler yine siz napionuz ne var ne yok iyi misinizBarıstım tamamkötüde olsan belirt kuzum dualarımızla toparlarsın kendini evelallah simdi daha iyisin insallah❤ İltifatların icinde ayrıca tesekkür ederim
Hamile değilim gerçi ama bende hastanede evde çoxukla uğraştığım için gelen gidenden vakit bulup yazamadım küsmeyin emiBen bu hamile olup burayı unutan ciceklerime cok küsüm coooookkkkkk
Aman ilaclarını aksatma kuzum insallah dahada iyi olacaksın allahın izniyleCok.şükür Daha iyim kan degerim 9 dan yukarı çıkmıyor hala ilaçla şimdilik takviye verdiler doguma yakin serum verecekler yine siz napionuz ne var ne yok iyi misiniz
Seni yerim kızzzz hayırlısı olsun oglun erkek olmus yerim balam küsmem ben sana tamamHamile değilim gerçi ama bende hastanede evde çoxukla uğraştığım için gelen gidenden vakit bulup yazamadım küsmeyin emi
Tüm dualarim sizinle vaktini bekliyor ama eminim o guzel haber gelecek güzel düşüneceğiz niyet hayır akıbet hayır ins ❤❤Aman ilaclarını aksatma kuzum insallah dahada iyi olacaksın allahın izniyle
Bizlerde iyiyiz aynı kadro arayıstayız hala cok az kaldık gerci gebe olamayanlarda vaktimizi nasibimizi bekliyoruz kuzummm clifela
İnsallah ballı cöregim benim senin agzını yerimTüm dualarim sizinle vaktini bekliyor ama eminim o guzel haber gelecek güzel düşüneceğiz niyet hayır akıbet hayır ins ❤❤
Sana bisy getrmiom bana neeAcıktım L Loriklorik yaaaa F Fatma KTL ne istiyorsunuz diye sordugundan beri adana dürüm istiyor canım
Benim bir bebeğim dön nedeniylr alındı bir tane de yedi haftalık kalbi durdu. Doktor yunurtlamada ve catlamada sorun yok ama kaliteli yumurta ve kaliteli sperm oluşsun diye verdi canım bakalım inşallah sağlıklı bir embriyo oluşur bu seferMerhaba kusura bakma geç yazdim evet bende ise yaradi canim 5 aylik hamileyim ins sende de yaramistir ama ben sadece onu kullanmadim klomen de kullandim
Bu arada bebişim cinsiyeti neCok.şükür Daha iyim kan degerim 9 dan yukarı çıkmıyor hala ilaçla şimdilik takviye verdiler doguma yakin serum verecekler yine siz napionuz ne var ne yok iyi misiniz
Prenses, evladını sağlıkla kucağına al 1.5 senedir istiyorum kimine göre çok kimine göre az, bana göre bir asır gibi aslında hep pozitiftim, ilaç iğbe vurulunca kesin olacak gözüyle baktım sanırım, aşırı bir negatid enerji yarattı bende, birde kimyasal bile geçirmedim, benim gibi olan varmı bilmiyorum ama kendimi doğurganlığım yk gibi hissediyorum, tüm gece uyumadm10+1 hamileyim canım çok şükür bebek gördük kalp atışını da duyduk Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah❤
noldu canım niye canım sıkkın
Ne kadardır istiyorsunuz olmuyor bilmiyorum canım ama zor gerçekten aramak zor bı tane varken de zor yani her evlat farklı bende bı buçuk sene baya yiprattim kendimi unutabildim mi hayır elbette her ay adet yaklaşınca bı acaba bı umut oluyor çünki elinde değil insanın Rabbim gönüle bu sevgiyi isteği verdi mi vazgeçemiyorsun ama alışmıştm sanırım sürekli negatif her belirtinin boşa çıkmasına bı sure sonra adet geçikse de kesin geç yumurtladim ondan ya da ne bilim başka bı sebepten diyor insan eskisi kadar heyecanlanmiyor sanırım ya da bende öyle oldu unutmadım ama kabullendim biraz sanırım mesguliyetimi önceliğimi değiştirdim hedefler koydum ki mucizemizi yolladı Rabbim öyle büyük kiinsAllah sizler de ummadığıniz yerden çiçeklenirsiniz ve sağlıkla alırız hepimiz kucağımıza üzülme demiyorum ama dua her zmn her kapıyı açan tek anahtar belki kızımın yüreğinden gelen masum duaları kabul etti Rabbim kimin duasının da kabul olacağı bilinmez bende canı gönülden hepinize dua ediyorum her zaman ❣
10+1 hamileyim canım çok şükür bebek gördük kalp atışını da duyduk Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insAllah❤
bizede dün doktor çok çok küçük bir kese gördüm dedi sormak istedim size 10 gün sonra tekrar gidicem
amin canımPrenses, evladını sağlıkla kucağına al 1.5 senedir istiyorum kimine göre çok kimine göre az, bana göre bir asır gibi aslında hep pozitiftim, ilaç iğbe vurulunca kesin olacak gözüyle baktım sanırım, aşırı bir negatid enerji yarattı bende, birde kimyasal bile geçirmedim, benim gibi olan varmı bilmiyorum ama kendimi doğurganlığım yk gibi hissediyorum, tüm gece uyumadm
Bu arada bebişim cinsiyeti ne
[/QUOTE
Cok.geçmiş olsun canim benim bu ilaç tamamen bitkisel.iyi bir ilaç inşallah cok iyi gelir sana da. Bebek erkek guzum
Bu konuyu ben de hep merak ediyorum açıkçası bilgim de yokKızlar bu arada size birşey soracam bileniniz varmıdır? Şimdi ovulasyon testiyle takip edenler beni anlıyacaktır, yumurtlama gününü takip ediyoruz ya, yumurtlama oluyor ve ertesi gün çatlıyor ama tabi kaç mm olduğunu bilmiyoruz, yumurta yeterli büyüklüğe gelmesse yine çatlarmı?
Mesela gittiğim hiç bir doktor bana yunurtan gelişiyor yada gelişmiyor demedi, sorun yok dediler hep ama ben nasıl anlayacam yeterli büyüklüğe geliyormu diye?
Diyelim 14 mm olsada çatlarmı
valla canım bilmiyorum ki geç döllenmemi normal adet günümden 9 gün geçti bugün. inşallah haftaya normal bir şekilde görürümbirumut58 anladım geç döllenme mi senin de ben ilk gittiğimde kese çok küçük demişti aradan 20 gün sonra tekrar gittiğimde hem bebeği hem kalp atışını duyduk çok şükür senin içinde öyle olur insAllah kalp atışını duyamasan da bebeği görürsünüz insAllah 10 gün sonra
Kaçtı değerin doktora gittiğinde biliyor musunvalla canım bilmiyorum ki geç döllenmemi normal adet günümden 9 gün geçti bugün. inşallah haftaya normal bir şekilde görürüm
Çatlar ama döllenme olmaz benimde oyleydi yumurta tembelliği vardı. Ben klomen kullandım yumurta geliştirici ilaç o ay değil ama diger ay hamile kaldım. Doktor kendiliğinden kalmışsın dedi ama etkisi vardır o ilacın die düşünüyorumKızlar bu arada size birşey soracam bileniniz varmıdır? Şimdi ovulasyon testiyle takip edenler beni anlıyacaktır, yumurtlama gününü takip ediyoruz ya, yumurtlama oluyor ve ertesi gün çatlıyor ama tabi kaç mm olduğunu bilmiyoruz, yumurta yeterli büyüklüğe gelmesse yine çatlarmı?
Mesela gittiğim hiç bir doktor bana yunurtan gelişiyor yada gelişmiyor demedi, sorun yok dediler hep ama ben nasıl anlayacam yeterli büyüklüğe geliyormu diye?
Diyelim 14 mm olsada çatlarmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?