Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Insllh cnm ederz tabikii ❤

Amin insllh. Kucuk okuzum sagolsn baya sert vuruodu 😊 korkuttu bni. Demk ki senn de plesentan arka tarafta. Ole olunca erkn hissediliomus
Hadi ya peki arkada olması iyi bir şey mi, maşallah maşallah bebiklere iyi vuruyorlar😂

Kızlar bu ay aşılamaya başlıycam. Bugün adet günüm. Peçete de bir iki damla ama varla yok arası kan gördüm. Bugün Arada sarımsı bazen şefaf bazen krem gibi akıntı geliyor ara ara yarın 2. Günüm sayılır mı yoksa Perşembe mi gideyim doktora.

kızlar nasılsınız.bakamadim bayadir.basima neler geldi .nefes almakta zorluk çektim birkaç gün .kardiyolojiye gittim kapakcikta hafif bir esneme varmış.ama kalp ritmi ve efor testi de normal değilmiş.sorun varmış.kalp tomografisi istedi ama cekmek için hamile olmadigina emin olmamiz lazim dedi.yarin başka bir doktora gitcem.hic keyfim yok.yani düne kadar tek derdim hamile kalmakti.smdi ise kafamda öncelikle kendi sağlığım var oğlum için.Sagliktan önemli bir şey yok unutmayın❤

Gecmiş olsun canım inş önemli bi sorun yoktur

Inofolıc combi tam olarak nasıl kullandınız adet bitimindemi başlanıyor
Doktor bu ay bana inofolic şase Eşime ise inofolic combi verdi. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsin spermleri ve yumurtaları daha güçlü hale getiriyor ve hiç bir yan etkisi yok dedi. Yani zamanı yok bu ilacın

Bunu biliyorum çok teşekkür ederim ama anlamadığım konu yumurtalar gelişmis demesi bunu söylediğinde adetime iki gün vardı. Anlamadığım nokta bu yumurta geliştiren sonra nezaman atılır yani regl olunca bunuda bunuda biliyorum fakat yumurta oluşumu adete 15 gün varken olmuyormu benmi yanlış biliyorum kafam okadar karıştı ki ezbere bildiğim konular bunlar 18 aydır okumadığım ogrenmedigim kalmadı burda takılıp kaldım yani kısaca adete iki üç gün varken oluşmuş yumurtalar duruyormu 1 gün yaşıyorlar diye biliyorum
Yok canım tam olarak öyle değil. Her adet başlangıcında yumurtalıklarda foliküller oluşmaya başlar yani yumurta kesecikleri. Bunlar günden güne büyür. Belli bir olgunluğa ulaşınca bunlardan bir tane yumurtalıktan atılır ve tüplerden birinin içine girer. Biz bu atılmaya yumurtam çatladı diyoruz 😊 yani bu çatlama beklenen adetinden 14 gün önce olur. Yumurta çatladıktan sonra 24 saat içinde bir spermle döllenirse gebelik süreci başlar, döllenmezse adet kanaması olur ve kanamayla beraber gider.
Anladığım kadarıyla senin yumurtaların oluşmuş büyümüş fakat çatlamamış. Orada kalmış. Adetle atılır büyük olasılıkla, atılmazsa da zamanla zaten gidiyor. Onu kafana takma hepimizde olabiliyor öyle şeyler farketmiyoruz bile belki.

Bunu biliyorum çok teşekkür ederim ama anlamadığım konu yumurtalar gelişmis demesi bunu söylediğinde adetime iki gün vardı. Anlamadığım nokta bu yumurta geliştiren sonra nezaman atılır yani regl olunca bunuda bunuda biliyorum fakat yumurta oluşumu adete 15 gün varken olmuyormu benmi yanlış biliyorum kafam okadar karıştı ki ezbere bildiğim konular bunlar 18 aydır okumadığım ogrenmedigim kalmadı burda takılıp kaldım yani kısaca adete iki üç gün varken oluşmuş yumurtalar duruyormu 1 gün yaşıyorlar diye biliyorum

bu arada ilk yazdığını tekrar okudum kistleşmiş folikül 11 mm demişsin. Yani çatlaması için en az 16 mm falan olması lazım. Yeterli büyüklüğe ulaşmadığı içinde kalmıştır orada. Yeterli büyüklüğe ulaşmış bir başkası çatlamıştır belki de 😊 çatladıktan sonra ancak kan tahlilinde anlaşılıyor bu da. ultrasondan anlayamıyorlar çatladıktan sonra.

Devlette nereye yaptırılıyor acaba. Hangi hastane yapıyor. Sende İstanbuldaydın demi.
Bagcilar egitim ve arastrmada yapilio bide baska bi devlette de vardi. Mhrs indir ordan bak gosterio. Ben bugun randevu buldm hemen aldim. Yine gitcem 😊

Ben cok hastayimmm :uykucu: :KK61::cry:
Gemiş olsun kuzum :(

Cok tuhaftir ki Ben kendimi hamile gibi hiissediyorum ya hayir olsun insallah
Hadi inşallah, Allahım sen büyüksün, güzel haberlerle 🙏

Mrblar kızlar gece kızım biraz rahatsızlandı sabaha kadar uyuyamadık sabah da hastaneye götürdük şükür önemli bişey yokmuş ama benim baş ağrım felaket gözlerim yerinden çıkacak gibi uykusuzluktan snrm uzandım dinleniyorum sizler nasılsınız
Çok geçmiş olsun, umarım prenses iyidir :(

kızlar nasılsınız.bakamadim bayadir.basima neler geldi .nefes almakta zorluk çektim birkaç gün .kardiyolojiye gittim kapakcikta hafif bir esneme varmış.ama kalp ritmi ve efor testi de normal değilmiş.sorun varmış.kalp tomografisi istedi ama cekmek için hamile olmadigina emin olmamiz lazim dedi.yarin başka bir doktora gitcem.hic keyfim yok.yani düne kadar tek derdim hamile kalmakti.smdi ise kafamda öncelikle kendi sağlığım var oğlum için.Sagliktan önemli bir şey yok unutmayın❤
Geçmiş olsun fikos :(

Devlette nereye yaptırılıyor acaba. Hangi hastane yapıyor. Sende İstanbuldaydın demi.
Perinatoloji bolumunden aliosun randevuyu. Biri bana mahmut hocayi tavsiye etmisti. Sansa bugun bosluk olunca bildirim geldi aldim hemen. 21. Veya 22.haftanda git derim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X