- 25 Mayıs 2019
- 7.981
- 13.740
- 163
- 31
Simdiden randevu al valla solim sana. Yoksa bulamiosn. Bosuna ozellere para verme.Yok canım zayıfım dümdüzdü karnım normalde. Yeni yeni cıkıo. Birde detaylı ya girdin mi sen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simdiden randevu al valla solim sana. Yoksa bulamiosn. Bosuna ozellere para verme.Yok canım zayıfım dümdüzdü karnım normalde. Yeni yeni cıkıo. Birde detaylı ya girdin mi sen.
Hadi ya peki arkada olması iyi bir şey mi, maşallah maşallah bebiklere iyi vuruyorlarInsllh cnm ederz tabikii ❤
Amin insllh. Kucuk okuzum sagolsn baya sert vuruodukorkuttu bni. Demk ki senn de plesentan arka tarafta. Ole olunca erkn hissediliomus
Galiba ii biseyHadi ya peki arkada olması iyi bir şey mi, maşallah maşallah bebiklere iyi vuruyorlar![]()
Nerde yaptırdın devlettemi.Hii o zmn yavastan hissedrrsn cnm hic telas yapma. Evet girdim cok sukur o da cikti aradan kurtuldm.
kızlar nasılsınız.bakamadim bayadir.basima neler geldi .nefes almakta zorluk çektim birkaç gün .kardiyolojiye gittim kapakcikta hafif bir esneme varmış.ama kalp ritmi ve efor testi de normal değilmiş.sorun varmış.kalp tomografisi istedi ama cekmek için hamile olmadigina emin olmamiz lazim dedi.yarin başka bir doktora gitcem.hic keyfim yok.yani düne kadar tek derdim hamile kalmakti.smdi ise kafamda öncelikle kendi sağlığım var oğlum için.Sagliktan önemli bir şey yok unutmayın❤
Oyyyy maşallahGaliba ii biseyyani hani bazilri harektlrini hissedemio ya bebklrinin. Doktrlri da hep plesntann onde oldgunu soluo. Bnmkisi yastik yapmisti hatta kendine
![]()
Doktor bu ay bana inofolic şase Eşime ise inofolic combi verdi. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsin spermleri ve yumurtaları daha güçlü hale getiriyor ve hiç bir yan etkisi yok dedi. Yani zamanı yok bu ilacınInofolıc combi tam olarak nasıl kullandınız adet bitimindemi başlanıyor
Evet canım öyle, inşallah iyilesebilirimGeçmiş olsun canım önce kendi sağlığımız önemli o olmassa hiçbirşeyin önemi yok![]()
Sağol canım inşallah inşallah...Gecmiş olsun canım inş önemli bi sorun yoktur
Malesef cnm . Devltte sira gelmedi. Ozelde yaptrmak zornda kaldm.Nerde yaptırdın devlettemi.
Devlette nereye yaptırılıyor acaba. Hangi hastane yapıyor. Sende İstanbuldaydın demi.Malesef cnm . Devltte sira gelmedi. Ozelde yaptrmak zornda kaldm.
Yok canım tam olarak öyle değil. Her adet başlangıcında yumurtalıklarda foliküller oluşmaya başlar yani yumurta kesecikleri. Bunlar günden güne büyür. Belli bir olgunluğa ulaşınca bunlardan bir tane yumurtalıktan atılır ve tüplerden birinin içine girer. Biz bu atılmaya yumurtam çatladı diyoruzBunu biliyorum çok teşekkür ederim ama anlamadığım konu yumurtalar gelişmis demesi bunu söylediğinde adetime iki gün vardı. Anlamadığım nokta bu yumurta geliştiren sonra nezaman atılır yani regl olunca bunuda bunuda biliyorum fakat yumurta oluşumu adete 15 gün varken olmuyormu benmi yanlış biliyorum kafam okadar karıştı ki ezbere bildiğim konular bunlar 18 aydır okumadığım ogrenmedigim kalmadı burda takılıp kaldım yani kısaca adete iki üç gün varken oluşmuş yumurtalar duruyormu 1 gün yaşıyorlar diye biliyorum
Çok geçmiş olsun cnm Allah şifa versin heşryin başı sağlıkEvet canım öyle, inşallah iyilesebilirim
Bunu biliyorum çok teşekkür ederim ama anlamadığım konu yumurtalar gelişmis demesi bunu söylediğinde adetime iki gün vardı. Anlamadığım nokta bu yumurta geliştiren sonra nezaman atılır yani regl olunca bunuda bunuda biliyorum fakat yumurta oluşumu adete 15 gün varken olmuyormu benmi yanlış biliyorum kafam okadar karıştı ki ezbere bildiğim konular bunlar 18 aydır okumadığım ogrenmedigim kalmadı burda takılıp kaldım yani kısaca adete iki üç gün varken oluşmuş yumurtalar duruyormu 1 gün yaşıyorlar diye biliyorum
Bagcilar egitim ve arastrmada yapilio bide baska bi devlette de vardi. Mhrs indir ordan bak gosterio. Ben bugun randevu buldm hemen aldim. Yine gitcemDevlette nereye yaptırılıyor acaba. Hangi hastane yapıyor. Sende İstanbuldaydın demi.
Gemiş olsun kuzumBen cok hastayimmm![]()
![]()
Hadi inşallah, Allahım sen büyüksün, güzel haberlerleCok tuhaftir ki Ben kendimi hamile gibi hiissediyorum ya hayir olsun insallah
Çok geçmiş olsun, umarım prenses iyidirMrblar kızlar gece kızım biraz rahatsızlandı sabaha kadar uyuyamadık sabah da hastaneye götürdük şükür önemli bişey yokmuş ama benim baş ağrım felaket gözlerim yerinden çıkacak gibi uykusuzluktan snrm uzandım dinleniyorum sizler nasılsınız
Geçmiş olsun fikoskızlar nasılsınız.bakamadim bayadir.basima neler geldi .nefes almakta zorluk çektim birkaç gün .kardiyolojiye gittim kapakcikta hafif bir esneme varmış.ama kalp ritmi ve efor testi de normal değilmiş.sorun varmış.kalp tomografisi istedi ama cekmek için hamile olmadigina emin olmamiz lazim dedi.yarin başka bir doktora gitcem.hic keyfim yok.yani düne kadar tek derdim hamile kalmakti.smdi ise kafamda öncelikle kendi sağlığım var oğlum için.Sagliktan önemli bir şey yok unutmayın❤
Perinatoloji bolumunden aliosun randevuyu. Biri bana mahmut hocayi tavsiye etmisti. Sansa bugun bosluk olunca bildirim geldi aldim hemen. 21. Veya 22.haftanda git derimDevlette nereye yaptırılıyor acaba. Hangi hastane yapıyor. Sende İstanbuldaydın demi.
Cok tesekkur ederim insallah gecerGemiş olsun kuzum
Hadi inşallah, Allahım sen büyüksün, güzel haberlerle
Çok geçmiş olsun, umarım prenses iyidir
Geçmiş olsun fikos![]()