Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gemiş olsun kuzum :KK43:

Hadi inşallah, Allahım sen büyüksün, güzel haberlerle 🙏

Çok geçmiş olsun, umarım prenses iyidir :KK43:

Geçmiş olsun fikos :KK43:
Vala çok çok kötü değil şükür cnm ama yine ateşi çıktı acilde aldık soluğu düştü şükür şimdi eve gidiyorzu

O hastane benim dibimde bende olmadı orda yaptırırım o dediğiniz kaçıncı ayda yapılıyor☺
Hadi yaa 😊 valla en iisi 22. Haftada olur diolr. Ben de yaptrdim 22 de ozelde. Aldgim randevu gunnde de 24un icinde olcam . Ozeldeki dr borekte ve kalpte bisyler gordu 😑 hazir randevu bulmusken yine gidim dedim.
Persembe gunu ordaym 🤗

Tamam canım dediğin iyi oldu bakayım bi perinatoloji die. Doktor da bilmiyom rastgele alayım napim
Bana da dr mahmut demisti oneren kisi. Soyadini hatrlmiorm
Evet alayım cıksın aradan. Cok para diolar ya onun yerine cocugun beşiğini alırım yani. Fuzuli para verecek zamanda değiliz.
Hic deme yaa 😑 ikili uclu yaptrmamistm zaten ben. Madem randevu yok dedim feda ettim ogluma. Yoksa vermemk en iisi valla. Besik falan da hep letgodan bakicam. Tertemizler var takip et sen de

Bana da dr mahmut demisti oneren kisi. Soyadini hatrlmiorm

Hic deme yaa 😑 ikili uclu yaptrmamistm zaten ben. Madem randevu yok dedim feda ettim ogluma. Yoksa vermemk en iisi valla. Besik falan da hep letgodan bakicam. Tertemizler var takip et sen de
Bakırkoy uzak bize ben silivriden gelecem kucukcekmece daha yakın. Ordan bulursam alıyım aman kadere kırkbeş inşallah iyisine denk geliriz. Evet oraya bakmıyorum da daha bakcam ama temiz şeyler var cidden arkadaşım oto koltuğu baston bebek arabası falan aldı da.

Bakırkoy uzak bize ben silivriden gelecem kucukcekmece daha yakın. Ordan bulursam alıyım aman kadere kırkbeş inşallah iyisine denk geliriz. Evet oraya bakmıyorum da daha bakcam ama temiz şeyler var cidden arkadaşım oto koltuğu baston bebek arabası falan aldı da.
Hic sifir almya gerek yok zaten. Begendgine gidip bakarsin zaten. Cunku cok yatmiolr . Gerekirse sonradan da degistrrsin. Fazla masraf olmaz. Ben de daha pek bisy almdim. Bikac parca zibin falan iki de muslin aldm o kdar. Allh izn verrse 30u gecersem besk araba falan .. sen de hic acele etme

Hic sifir almya gerek yok zaten. Begendgine gidip bakarsin zaten. Cunku cok yatmiolr . Gerekirse sonradan da degistrrsin. Fazla masraf olmaz. Ben de daha pek bisy almdim. Bikac parca zibin falan iki de muslin aldm o kdar. Allh izn verrse 30u gecersem besk araba falan .. sen de hic acele etme
Aynen beklicem inşallah. Ben ilerde buyuyunce güzel bi oda almak istiyorum beşik falan cok onemsemicem o yüzden.

Evet oyle daha mantikli. En fazla 2 sene yatar. Sonra hoop ayri oda 😊
Ay alıolar 1 milyar sade beşik neymiş yatak oluyomuş. Hani durumu olanlara bişey demiom yada evi musait olana. Biz kiracıyız zaten. Üzerine biraz daha koyup oda yapmak cok mantıklı derli toplu guzel.

Ay alıolar 1 milyar sade beşik neymiş yatak oluyomuş. Hani durumu olanlara bişey demiom yada evi musait olana. Biz kiracıyız zaten. Üzerine biraz daha koyup oda yapmak cok mantıklı derli toplu guzel.
O buyuyen yataklar letgoda 350 400 500 😊

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X