Üzülme olur mu daha zamanı var demek kiMalesef negatif
Oy kuzum benim ya çok rahatlattın valla ya Allah razı olsun senden. Çok taktım kafama günlerdir durup durup ağladım ama çok moral verdin banaBende cektirdim gecen seneydi tertemiz cıktı. Aileler diolar hemen olsun die de. Kanalların acıksa bir yumurtalıktan da olur. Desen ki yapışıklık var falan tamam ol derim de. Diosun sende kendin adetle buyuyo küçülüo. Sen bilirsin tabi ama ben oncesinde de kisti hiç takmadım kafama. Doktorun birisi bana dogum kontrol bile vermek istedi ben kabul etmedim cunku kullandığın süre zarfında cocuk istemicekmişsin ve seni gecici süreliğine menapoza sokacakmış adet olmayacakmışım falan. Aman dedim bende olursa olur ne die hemen ilaç kullancam 4 cm kist için. Vucudun dengesini bozacagım. Benim yumurtalar tembeldi klomen geliştirdi ve şükür ki oldu. Allah iyi fayda saglayacak doktorlarla karşılaştırsın. Bi sıkıntın yok senin büyütmüşler de büyütmüşler
Senin ne kadar zaman sonra olmuştu cnm bebeğinGene gidicisiniz ha haberiniz olsunnana adet oldun mu senin gun 31 aralık die gördüm dü yanlış mı gördüm
Bat 27 ocak canimmssEklerim tabi hosgeldin
İki ay gidiyordu o kutuBat 27 ocak canimmssyine macun siparis ettim
Benim kutunub dbi gozukuyor gec yumurtladim yaİki ay gidiyordu o kutu
Durumunda gordum simdi ben deMihmandar_34 hamileymis
Hic burdan bilgiler paylasılmıyor kim bilir kac kisi cıktı totemimizden hamile
Nasıl gördün anlatırmısın cicegimBenim kutunub dbi gozukuyor gec yumurtladim yafazla yedim ama,faydasini gordum
Hosbuldum bol gebe dolsun inşallah buralarEklerim tabi hosgeldin
Sancim kesildi boceeggiimmmNasıl gördün anlatırmısın cicegim
Hamile olup bilgi vermiyorlar sonrada anne topiklerine geciyorlar hic buradaki istikrarlı gebelerimizden feyz almıyorlarDurumunda gordum simdi ben de
Adetim de cogaldi ilk defa adetim cogaldigi icin sevindimNasıl gördün anlatırmısın cicegim
Amin insallah balammmmHosbuldum bol gebe dolsun inşallah buralar
Yokmuş kan verdim negatif. <2.00 yaziyor
Ben de hamile olunca direk takibi birakicam burayi dermisimHamile olup bilgi vermiyorlar sonrada anne topiklerine geciyorlar hic buradaki istikrarlı gebelerimizden feyz almıyorlar
Mesela F Fatma KTLMemeli Mestan Beklemekseni S Sibelll16 Mevayigit D Deryakadir ve sayamadıgım bi cok böceklimiz gibi
Adetin gecti mi yoksa daha var miYokmuş kan verdim negatif. <2.00 yaziyor
Bendede insallah aynısı olur balam stres hormonlarınıda dengeliyor sanırım bu macun birde bende istah kapattı sizdede oldumu aynısı?Adetim de cogaldi ilk defa adetim cogaldigi icin sevindimcunku son 5 aydir falan tam gelmiyordu 3. Gunde azaliyordu ama su an 3. Gunum masallah aakkiiyiiii
Benim istahim kapaliydi hic birsey yiyemiyorumBendede insallah aynısı olur balam stres hormonlarınıda dengeliyor sanırım bu macun birde bende istah kapattı sizdede oldumu aynısı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?