Ben hele bir hamile kalayım size soracam bunların hesabınıBen de hamile olunca direk takibi birakicam burayi dermisim
Kilo verecez ohBenim istahim kapaliydi hic birsey yiyemiyorumbelki de macundandir
2020 bizim senemiz olucak kizzzzzzBen hele bir hamile kalayım size soracam bunların hesabını
2 gün geçti canımAdetin gecti mi yoksa daha var mi
Cok güzel yaaaaa darısı basımaSancim kesildi boceeggiimmmnormalde deli gibi sanci olurdum yerden yere yuvarlanirdim acidan kivranirdim 0 sanciii
İnsallah balam yaaa ikizleri dolduracaz bu sene2020 bizim senemiz olucak kizzzzzz
Sen pis bogazsın o nasıl istah kapanmasıkiAma gobisim varabur cubura istahim acik
Benimde bu ay iki gunum gecikti ama gebe degilim maaalesef insallah sen hamissindir2 gün geçti canım
Ev yemeklerini sevmiyorumCok güzel yaaaaa darısı basıma
İnsallah balam yaaa ikizleri dolduracaz bu sene❤❤❤❤
Sen pis bogazsın o nasıl istah kapanmasıki
Yokmuş canım çıktı sonuç <2.00
Merhaba :)Mihmandar_34 hamileymis
Hic burdan bilgiler paylasılmıyor kim bilir kac kisi cıktı totemimizden hamile
Ne güzel dua ettin öyle beddua gibiydiEv yemeklerini sevmiyorum
Insalllahh beklediigimiz yil kadar bebeklerimiz olur bi an da sollariz
kan verdim bende az önce baktım negatifBenimde bu ay iki gunum gecikti ama gebe degilim maaalesef insallah sen hamissindir
Adına cok sevindim hayırlı olsun cicegim fakat grupları topikleri karıstırdın sanırım 2020 bize bebekle gel topigi burasıMerhaba :)
Ben de eylül 2020annesi olacağım inşallah,umarım süreç güzel ilerler
EtiketlemissinizAdına cok sevindim hayırlı olsun cicegim fakat grupları topikleri karıstırdın sanırım 2020 bize bebekle gel topigi burası
Grc dollenme olduysa gec cikar bekle bakalim ne olcakkan verdim bende az önce baktım negatif
Belki geç tutunmustur canım adet olmazsan yine test yap çünkü idrarda cikmis2 gün geçti canım
Kadir ezildi izliyorum seeeeeeeeennnnnnnNapiyosunuzz balli kaymaklarim
Kimsen bahsettiniz ya anlamadım ben konuyuHamile olup bilgi vermiyorlar sonrada anne topiklerine geciyorlar hic buradaki istikrarlı gebelerimizden feyz almıyorlar
Mesela @Fatma KTLMemeli Mestan Beklemekseni @Sibelll16 @Mevayigit @Deryakadir ve sayamadıgım bi cok böceklimiz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?