Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Etrafta hamileler olunca insan daha çok umutsuz oluyor gercekten bizimde akrabakarda 3 bebek olucak 😑 inşAllah bizde görürüz o gunleri
Ay onlar olmasa zaten hemen kalırız da onları görmekte stres yapıyor bence

Olucak inşAllah bende bazen çok olumsuz düşünüyorum sonra kendimi teselli ediyorum oldu yine olucK diye
Evet bende öyleyim malesef sonra neden olmasınki diyorum olana kadar bu duygudan kurtulmak çok zor gerçekten yaşayan bilir

Dün hastaneye gittim meger üşütmüşüm gaz problemim var gebemisin dedi bilmiyorum dedim (cunku daha yeni denedik 4 gun oldu ) kan aldi baktı haliyle çıkmadı boş 0,7 deger
4 günde bebek daha yeni yerleşiyor kanda bile 7 günden sonra çıkıyor canım hamilelik

Kizlar merhaba adet günüm bugün dün test yaptım silik çıktı kann verdim değerim 50 çıkti inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız Pazartesi doktarq gidip net bişey ogrenicem insallah
Hayırlı olsun sağlıkla kavuşun darısı bizlere inşallah

Amin hepmizi için n dua edicek isteyen herkese Allah sağlıklı gebelik sağlıklı bebekler nasip etsin☺️ ama sağlık ocagini aradı eşim değeri düşük demiş adetim gecmedi bile eşim 3 gün geçti falan demiş bilmediğinden stres oldum kimyasal gebelik aklımı karistiriyor

Amin hepmizi için n dua edicek isteyen herkese Allah sağlıklı gebelik sağlıklı bebekler nasip etsin☺ ama sağlık ocagini aradı eşim değeri düşük demiş adetim gecmedi bile eşim 3 gün geçti falan demiş bilmediğinden stres oldum kimyasal gebelik aklımı karistiriyor
Yok aklına getirme böyle şeyler pazartesi tekrar kan testi yaptirdiginda degerin ikiye katlanması lazım ne 20 li değerler iki gün sonra kaclara yükseliyor hamilesin ve tadını çıkar olumsuza odaklanma canim

peki bu kasık ağrılarım falan sadece üşütmekten mi oluyor, yoksa yerleşmeye çalıştığı için mi baskı hissediyorum? yaşadın mı sen canım böyle bişey
Ben yaşadım sol kasık sürekli ağrıyordu aynı yumurtlama gibi ama benekmiş meğer inşallah seninde ondandır

Yok aklına getirme böyle şeyler pazartesi tekrar kan testi yaptirdiginda degerin ikiye katlanması lazım ne 20 li değerler iki gün sonra kaclara yükseliyor hamilesin ve tadını çıkar olumsuza odaklanma canim
Teşekkür ederim inşallah hersey hayırlı olur bizler icin

Valla kuzum gerçekten bu zor günler aslında bana kimin dost kimin düşman olduğunu da gösterdi iyi oldu. İnanın buraya girmesem Bi kaç saat özlüyorum sizi acaba naptılar diyorum😍
Ben de hep diyorum ki kk arkadaşlarım ile çevremdeki gerçek (!) arkadaşlarım yer değiştirse keşke 😍

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X