- 20 Mart 2011
- 13.944
- 32.543
- 798
Tutmadı balım nerdeee, adette aksi zamanda geldi pazartesiye dördüncü gün oluyor.İnsallah tutarda bir daha asılamaya gitmezsin bebegiiiiiiimmmmm![]()
Dördüncü gün geç mi oluyor acaba L Loriklorik kuzum sen bilirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tutmadı balım nerdeee, adette aksi zamanda geldi pazartesiye dördüncü gün oluyor.İnsallah tutarda bir daha asılamaya gitmezsin bebegiiiiiiimmmmm![]()
aaayy hadi inşallahBen yaşadım sol kasık sürekli ağrıyordu aynı yumurtlama gibi ama benekmiş meğer inşallah seninde ondandır
4. Gunu de bakiyorlar grc degil benceTutmadı balım nerdeee, adette aksi zamanda geldi pazartesiye dördüncü gün oluyor.
Sorun neydi acaba sizde aşılama için mi 4. Günü soruyorsunuz folikul varsa geç olmayabilirTutmadı balım nerdeee, adette aksi zamanda geldi pazartesiye dördüncü gün oluyor.
Valla sorun ne bilmiyorum canım rezerv sınırın altında değil on aydır olmuyor iki aşılama sonrası tüp bebek dedi doktor Evet aşılama için sordum canımSorun neydi acaba sizde aşılama için mi 4. Günü soruyorsunuz folikul varsa geç olmayabilir
Şansım azalıyor mu acaba kuzu4. Gunu de bakiyorlar grc degil bence
10 ay çok da uzun değil ki sadece umutsuzluk bizim sıkıntımız ben 10 yıldır bekliyorum rezervim düşük sağ tupum yok ve yine bu ay bir umut bekliyorumValla sorun ne bilmiyorum canım rezerv sınırın altında değil on aydır olmuyor iki aşılama sonrası tüp bebek dedi doktor Evet aşılama için sordum canım
Farklı bir doktora görün canımHoş buldum. Ama bende pco var ve regl duzensız napcam bilmiyorum. Dort aydır ilaç felan sonuç çıkmayınca sıkıldım tum ilaçları attım![]()
Hayırlısı olsun insallah tutar tatlımBnde hamile kalmak istıyorum 4 yıllık olcam evlilikte yeni aşılama yaptırdım ama bakalım hayrlısı
Ugurlu totemimize ekleyeyim mi seni16 sında olmam gerke canm inşallh olmazda tutar
Anladım cicegim o bile sifa olsun insallahEdiyorum ama pek düzenli değil açıkcası su çok içmiyorum yürüyüş de nadir oluyo
Masallah tatlım cok güzel bir rüya rabbim gercege cıkarsın insallah insallahGünaydın kızlar okula gitmeden rüyamı anlatmaya geldim sizerüyamda bebeğimiz varmış emzirdim sütüm az geldi üzüldüm az diye ama çok güzeldi ya
eşim de oğlumuz olduğunu görmüş hayırlara çıksın inş..rüyada bile bu kadar mutluysam kim bilir gerçek olsa napar insan.. Rabbim hayırlısıyla gerçekleşmesi nasip etsin hepimize bu duyguyu tattırsın inş
![]()
İnsallah tatlım gebesindirYok kuzum bugün adet günüm eğer olmazsam kan veririm biraz bekliycem bakalım inşallah olmam
Masallah evet böcekli ciceklerim cogaldı darısı bizlere insallahHosbuldum canım burada herkes hamile ne güzel çok mutlu oldum![]()
Hadi insallahGünaydın bu cuma gününde güzel hayırlı haberler alalım inşallah benim bata 5 kaldi
Gözünüzaydın tatlım hayırlı olsunKizlar merhaba adet günüm bugün dün test yaptım silik çıktı kann verdim değerim 50 çıkti inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız Pazartesi doktarq gidip net bişey ogrenicem insallah
Olsun canım insallah digerine nasip olur hayırlısıTutmadı balım nerdeee, adette aksi zamanda geldi pazartesiye dördüncü gün oluyor.
Tamam cicegim nasıl istersen
Hayırlı mübarek olsun canımKizlar merhaba adet günüm bugün dün test yaptım silik çıktı kann verdim değerim 50 çıkti inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız Pazartesi doktarq gidip net bişey ogrenicem insallah
Aminnnnn insallah cicegimSelam kızlar yeni yılınız kutlu olsun rabbim hamileolanlara kucağına almayı nasip etsin bebiş isteyenlere de sağlıkla versin
Geçen ay tutmadı bu ay hayırlısıyla tutar inşallah diyorum![]()
Yok kuzum azalmiyor niye azalsinŞansım azalıyor mu acaba kuzu
Naptin ne dedi drKizlarrr yorumlar misiniz pleasee![]()