Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar 15 ci gün 15 mm sarı cisim (korpus luteum) endometri 9.5mm gebelik ihtimali yuksekmi yoksa her zamankı gibi normal mi

Valla sorun ne bilmiyorum canım rezerv sınırın altında değil on aydır olmuyor iki aşılama sonrası tüp bebek dedi doktor Evet aşılama için sordum canım
10 ay çok da uzun değil ki sadece umutsuzluk bizim sıkıntımız ben 10 yıldır bekliyorum rezervim düşük sağ tupum yok ve yine bu ay bir umut bekliyorum

Hoş buldum. Ama bende pco var ve regl duzensız napcam bilmiyorum. Dort aydır ilaç felan sonuç çıkmayınca sıkıldım tum ilaçları attım 😥
Farklı bir doktora görün canım
Bnde hamile kalmak istıyorum 4 yıllık olcam evlilikte yeni aşılama yaptırdım ama bakalım hayrlısı
Hayırlısı olsun insallah tutar tatlım🤲
16 sında olmam gerke canm inşallh olmazda tutar
Ugurlu totemimize ekleyeyim mi seni🤣

Ediyorum ama pek düzenli değil açıkcası su çok içmiyorum yürüyüş de nadir oluyo
Anladım cicegim o bile sifa olsun insallah
Günaydın kızlar okula gitmeden rüyamı anlatmaya geldim size😍rüyamda bebeğimiz varmış emzirdim sütüm az geldi üzüldüm az diye ama çok güzeldi ya😍eşim de oğlumuz olduğunu görmüş hayırlara çıksın inş..rüyada bile bu kadar mutluysam kim bilir gerçek olsa napar insan.. Rabbim hayırlısıyla gerçekleşmesi nasip etsin hepimize bu duyguyu tattırsın inş 😍
Masallah tatlım cok güzel bir rüya rabbim gercege cıkarsın insallah insallah😘🥰🥰
Yok kuzum bugün adet günüm eğer olmazsam kan veririm biraz bekliycem bakalım inşallah olmam
İnsallah tatlım gebesindir
Hosbuldum canım burada herkes hamile ne güzel çok mutlu oldum 😊
Masallah evet böcekli ciceklerim cogaldı darısı bizlere insallah😇
Günaydın bu cuma gününde güzel hayırlı haberler alalım inşallah benim bata 5 kaldi
Hadi insallah😇🤲
Kizlar merhaba adet günüm bugün dün test yaptım silik çıktı kann verdim değerim 50 çıkti inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız Pazartesi doktarq gidip net bişey ogrenicem insallah
Gözünüzaydın tatlım hayırlı olsun🥰😘😘
Tutmadı balım nerdeee, adette aksi zamanda geldi pazartesiye dördüncü gün oluyor.
Dördüncü gün geç mi oluyor acaba L Loriklorik kuzum sen bilirsin
Olsun canım insallah digerine nasip olur hayırlısı😘
N Nana Ana Beni siler misin çiçeğim. Bakalım ne zaman adet olursam o zaman bat veririm yeniden.
Tamam cicegim nasıl istersen😘😘😘😘

Screenshot_20200103-163554_Drive.webp

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X