- 5 Haziran 2019
- 2.218
- 2.738
- 53
Hah iyi süper. Hadi bakaşı merhaba bişeye gerek kalmayacak inşallah. Şu süt hormonu na ne dedi oda engel hamileliğeZaten rapor cikmasi 2 ay falan bulur bence o ara bisey denemiycrm vucudumu rahatlatcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hah iyi süper. Hadi bakaşı merhaba bişeye gerek kalmayacak inşallah. Şu süt hormonu na ne dedi oda engel hamileliğeZaten rapor cikmasi 2 ay falan bulur bence o ara bisey denemiycrm vucudumu rahatlatcam
Denedim 3 kere ama yanlış zamanlarmis bilmemezlikBenim de fsh yüksek valla telaştan derdimi de unuttum. Tüp bebek denediniz mi peki?
igne ne kullandın canım sen dozaji falan neydi gitcez artık bakalım hayra çıksınYok kuzum azalmiyor niye azalsin
Denedim 3 kere ama yanlış zamanlarmis bilmemezlik
FSH kac peki FSH önemli bir hormon değil önemli olan adet olman amh kaç onu ölçtü mu dr un
Bebekim zaten tek prolaktini aralık dışı göstermiş doktora gösterdin mi sonuçları?Kizlarrr yorumlar misiniz pleasee![]()
Yok hepsi ayrı Dr amh normal diyoruz biz ona senin yerinde olayım o ilaçları hiç kullanmam en azından 2 ay bitkisel tedavilerle FSH dusururum ve doğal yolları denerim Allah'ın izniyle olur ben bu doktorları anlamıyorum yaaAmh sınırın üstünde imiş fsh da en son 20 idi
Yumurta oluştu mu sende acaba üç deneme niye olmadı üçü de aynı doktor mu
Test nerde canım?Anlayan biri teste bakabilir miMeraktan çatlicam
Hayırlısı artık çıktık bi yolaYok hepsi ayrı Dr amh normal diyoruz biz ona senin yerinde olayım o ilaçları hiç kullanmam en azından 2 ay bitkisel tedavilerle FSH dusururum ve doğal yolları denerim Allah'ın izniyle olur ben bu doktorları anlamıyorum yaa
Bilemedimki canım yükselir miydi daha önce kullanma olmadı bu ayAcaba diyoeum ben de o macunu kullandim diye mi boyle oldu
Yukarda kaldı dur atayım yineTest nerde canım?
Daha onceki tahlillerimde iyiydi degeri bu ay yukseldi birden ya acaba diyorum macundan miHah iyi süper. Hadi bakaşı merhaba bişeye gerek kalmayacak inşallah. Şu süt hormonu na ne dedi oda engel hamileliğe
Henuz gostermedimBebekim zaten tek prolaktini aralık dışı göstermiş doktora gösterdin mi sonuçları?
Gonalf 450 kullandim her gun ayni saatte 75 lik dozu ayarlayip kendim vuruldumigne ne kullandın canım sen dozaji falan neydi gitcez artık bakalım hayra çıksın
Hangisini gebelik için yaptın canıö bende 2 gebeliğimide lh testiyle öğrendim t cizgisi cden çok daha koyu çıkmıştı23 gün 16. Gün pik yapıp 17 ye girdiğim gün silikleşmişti bugün kasıklarda ağrı var diye yaptım