Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende yine gidiyim bakalım belki banada der

Ben özele gidiyorum orada 200 lira deyince devlette kadın dogumdan randevu alıp gittim ve beni perinatolojiye sevk edin detaylı icin geldim dedm. O sistemden sevk etti sonra 187 miydi randevu numarasi tam hatirlyamadim orayi arayıp1 hafta sonrasina randevu aldim. Gittik epey inceliyor Iste kalbi vs

Emin ol geç yatıp geç kalkıyorum kuran kursuna başladım başlayalı erken uyanmaya çalışıyorum mesela şimdi sabahlayacam uyku yok yarın kurs var uyanamam diye oturcam sonra eve gelip uyurum🥴😂🥴😂 üniversiteden liseden beri böyleyim gece oturmayı gündüz uyumayı sevenlerden mesela senle çok iyi anlaşırdık aynı yerde olsaydık sende öylesin bide sigara var işte daha ne olsun 😂😂
Aksatma yinede kuzum bende hoş öğlen 12 de felan yiyorum yada 1 sabah sayılmıyoda işte 😂😂o zaman sende uyanınca ye sonra gece acıkınca ye
Öyle yaptım bugün :KK70: iki tembel valla yakın olsaydık cok iyi olurdu ikide kalkıp günaydın kahvesine gelirdik birbirimize:KK70::KK70:
Aynen bende öyleyim liseden beri cok benzer noktamız var he🤪
Artık macunuda kendimize göre ayarlicuk ne yapalım🤪

o fsh testini de reglin ücüngü günü yapıyorlardı kuzum yanılmıyorsam sen hic yaptırmadınmı tüm hormon testlerini?

Selam 🤗 Bat 11 ocak Nanacım güncellersin emi ☺ Sanırım bu ay 2 kere yumurtlama oldu sevinmiştim gebeliktir diye ama 😶
Niye bu kadar gec söyledin kuzum güncelledim simdi birkac gün kalmıs regline regl belirtinmi varki belkide tuttu cocugun🤪😍🥰

Niye bu kadar gec söyledin kuzum güncelledim simdi birkac gün kalmıs regline regl belirtinmi varki belkide tuttu cocugun🤪😍🥰
Ovu testi yapmıştım 16 sı pik oldu 17 si gece yaptım devam ediyor mu diye silikti bıraktım tuttuysa tuttu diye 23. Günümde baktım sol taraf sadece agrıyor birde 19 günümde akıntıda ipliksi kanama vardı bi daha yapayım son testi dedim lh yine pik yaptı 😶 ama ağrı filan kalmadı hiç bir belirti yok o yüzden regl bekliyorum çünkü o son güne belirti veriyor bakalım testim kalmadı eczanelerde uzaktı merakımda dindi bekliyorum

Ovu testi yapmıştım 16 sı pik oldu 17 si gece yaptım devam ediyor mu diye silikti bıraktım tuttuysa tuttu diye 23. Günümde baktım sol taraf sadece agrıyor birde 19 günümde akıntıda ipliksi kanama vardı bi daha yapayım son testi dedim lh yine pik yaptı 😶 ama ağrı filan kalmadı hiç bir belirti yok o yüzden regl bekliyorum çünkü o son güne belirti veriyor bakalım testim kalmadı eczanelerde uzaktı merakımda dindi bekliyorum
Allahım insallah hamile rahatlıgı vermistir tatlım degerlendirdiysen o diger günleride umut var bence bekleyelim görelim bakalım🥰

Öyle yaptım bugün :KK70: iki tembel valla yakın olsaydık cok iyi olurdu ikide kalkıp günaydın kahvesine gelirdik birbirimize:KK70::KK70:
Aynen bende öyleyim liseden beri cok benzer noktamız var he🤪
Artık macunuda kendimize göre ayarlicuk ne yapalım🤪

o fsh testini de reglin ücüngü günü yapıyorlardı kuzum yanılmıyorsam sen hic yaptırmadınmı tüm hormon testlerini?
Evet kuzum cidden benzer yönlerimiz var 😂😂
Canım o test ayrı mı yapılıyor hormon testi yaptı kendi doktorum ama özel hastane olmasına rağmen ücret istemedi başka bi özel hastanenin doktoruna gitmiştim o fsh testi yaptırmadıysan istersen yaptır dedi bizde ücret sorduk 250 dediler aman dedik gerek yok madem isteğe bağlı kendi doktorum ondan hiç bahsetmemişti

Canım o test ayrı mı yapılıyor hormon testi yaptı kendi doktorum ama özel hastane olmasına rağmen ücret istemedi başka bi özel hastanenin doktoruna gitmiştim o fsh testi yaptırmadıysan istersen yaptır dedi bizde ücret sorduk 250 dediler aman dedik gerek yok madem isteğe bağlı kendi doktorum ondan hiç bahsetmemişti
Demekki sorun yok hormunlarinda canım ne güzel bilmiyorsun vve ben hamilelikte bilmenin mutluluk olduğunu düşünüyorum 😃 çok araştırinca bende de şu vardirr deyip bozuyosun hormon düzenini faalan o yüzden az bilgi çabuk hamilelik Dr lar bence herşeyi o yüzden anlatmiyor

Merhaba kızlar bu platformda yeniyim. 11 aydır evliyiz. 2 aydır korunmuyoruz (prezervtf) bebek istiyoruz. Geçen ay olmadı. Adetime 1 hafta var ve ateş basması oluyor. Arada sırada saniyelik kasık ağrısı var. Bir de şuan sol dizkapağımın altına doğru bi ağrı giriyor. Akıntım ve göğüs hassasiyetim yok (hep adetime 1 hafta kla başlardı) ara ara baş ağrılrım oluyor (önceden hiç olmazdı) acaba var mi birşeyler

Merhaba kızlar bu platformda yeniyim. 11 aydır evliyiz. 2 aydır korunmuyoruz (prezervtf) bebek istiyoruz. Geçen ay olmadı. Adetime 1 hafta var ve ateş basması oluyor. Arada sırada saniyelik kasık ağrısı var. Bir de şuan sol dizkapağımın altına doğru bi ağrı giriyor. Akıntım ve göğüs hassasiyetim yok (hep adetime 1 hafta kla başlardı) ara ara baş ağrılrım oluyor (önceden hiç olmazdı) acaba var mi birşeyler
Hayırlısı inşAllah vardır canım

Ben özele gidiyorum orada 200 lira deyince devlette kadın dogumdan randevu alıp gittim ve beni perinatolojiye sevk edin detaylı icin geldim dedm. O sistemden sevk etti sonra 187 miydi randevu numarasi tam hatirlyamadim orayi arayıp1 hafta sonrasina randevu aldim. Gittik epey inceliyor Iste kalbi vs
İstanbulda mısnız sizde hangi devlet hastanesi

slm güzel hamislerim ve Hamis adaylarimm :KK3:
biraz kilo vermeye calisiyorum ve Yesil cay cok iyimis.. hamile kalmaya calisirken Yesil cayin bi zarari olurmu acaba ne dersiniz? günde 2-3 bardak icsem? :KK200::KK200::KK200:

Cicegim ben o testi devlet arastırma hastanesinde yaptırdım tabi ayrıda yaptırmadım kontrole gittim cocuk düsündügümü söyledim reglin ücüncü günü cagırdılar randevusuz bir kagıt verip o notla kayıt actılar kan testi verdim hepsine bakmıslardı tsh fhs sende randevu al istersen bir arastırma hastanesinden verme okadar para yazık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X