Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kızlar bu platformda yeniyim. 11 aydır evliyiz. 2 aydır korunmuyoruz (prezervtf) bebek istiyoruz. Geçen ay olmadı. Adetime 1 hafta var ve ateş basması oluyor. Arada sırada saniyelik kasık ağrısı var. Bir de şuan sol dizkapağımın altına doğru bi ağrı giriyor. Akıntım ve göğüs hassasiyetim yok (hep adetime 1 hafta kla başlardı) ara ara baş ağrılrım oluyor (önceden hiç olmazdı) acaba var mi birşeyler
Belirtilere takılma henüz yeni degerlendirmeye baslamıssınız kafanı rahat tut canım ne kadar belirtiye takılırsan okadar fazla belirti yasıyorsun cünkü ve kisiden kisiye görede degisiyor belirtiler herkeste oldu diye sendede olacagı kesin degil insallah fazla beklemeden kavusursun evladına stressiz ol emi😍🥰

slm güzel hamislerim ve Hamis adaylarimm :KK3:
biraz kilo vermeye calisiyorum ve Yesil cay cok iyimis.. hamile kalmaya calisirken Yesil cayin bi zarari olurmu acaba ne dersiniz? günde 2-3 bardak icsem? :KK200::KK200::KK200:
Bende bunu merak ediyorum sanırım yumurtlamadan sonra sıkıntılı oluyor adacayı canım

Belirtilere takılma henüz yeni degerlendirmeye baslamıssınız kafanı rahat tut canım ne kadar belirtiye takılırsan okadar fazla belirti yasıyorsun cünkü ve kisiden kisiye görede degisiyor belirtiler herkeste oldu diye sendede olacagı kesin degil insallah fazla beklemeden kavusursun evladına stressiz ol emi😍🥰
Çok tatlısın, teşekkürler 🙏🏻 ❤️🌸

Akıntından falan anlayamıyormusun kuzum yum dönemlerini
canimm biz bebis istedigimizden beri ben hep ovu testi kullandim o yüzden hic öyle akintima fln dikkat etmemistim.. bu Ayda öyle düzenli 2 güne bir iliski oluyor ama hic bebek düsünmüyorum kafami baska seylerle dolduruyorum… bakalim nasip artik.. bu ay cok rahatim gecen aylarda cok stress yaptim kendime gün sayarak testlerle.. allahim hepimize en kisa zamanda tattirsin bu duyguyu insallah

canimm biz bebis istedigimizden beri ben hep ovu testi kullandim o yüzden hic öyle akintima fln dikkat etmemistim.. bu Ayda öyle düzenli 2 güne bir iliski oluyor ama hic bebek düsünmüyorum kafami baska seylerle dolduruyorum… bakalim nasip artik.. bu ay cok rahatim gecen aylarda cok stress yaptim kendime gün sayarak testlerle.. allahim hepimize en kisa zamanda tattirsin bu duyguyu insallah
İnsallah ballıkaymagım benim stressizsen gercekten iki üc aya kalırsın hamis insallah bende beynimi cıkarıp kafamdan sökmek istiyorum ama yapamıyorum yum dönemlerim yaklasıyor hep bir heyecan🤣🤣🤣🤪

İnsallah ballıkaymagım benim stressizsen gercekten iki üc aya kalırsın hamis insallah bende beynimi cıkarıp kafamdan sökmek istiyorum ama yapamıyorum yum dönemlerim yaklasıyor hep bir heyecan🤣🤣🤣🤪
valla keske öyle bi yöntem olsa bende aninda cikarip atarim beynimi 🤣🤣 ben aklima bebis geldigi an hemen baska birsey düsünüyorum suan bat günümü bile unuttum yoksa hep aklimda olurdu 🤣🤣🤣

valla keske öyle bi yöntem olsa bende aninda cikarip atarim beynimi 🤣🤣 ben aklima bebis geldigi an hemen baska birsey düsünüyorum suan bat günümü bile unuttum yoksa hep aklimda olurdu 🤣🤣🤣
İste bende baska düsünecek sanki hicbirsry yokmus sanki hayatım bundan inaretmis gibi🤪🤪🤪 sen dogru yolda olansın böyle devam et kuzum🤣😘

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X