Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızımı uyuttum oturuyorum sen ne yapıyorsun güzellik😘
Erkn uyumus insllh gece rahat birakir seni 😊 ben de oturruorm valla napim. Coktande muhabbet yoktu bi sorim dedim herksi
Yarin 3 ve 4 lu tarama testi sonuclarimi alicam insallah bisey cikmaz 🤲🏻 Doktora 2 sirinlik yapip cinsiyet öğrenmek icin yine yaticam o yataga ama sanmiyorum yine goremicem bence bu cocuk heveslendirdi heveslendirdi kursagimda birakti 🤷🏻‍♀️ Ahh bbee cocugumm goster ama elletme diyorum dinlemiyosun 🥺
Cikmaz insllh ❤ ben hic yaptrmdim onlri. Cok sukur bi sorun yok . Insllh sen de olmicak. Sole valla hazir girmisken. Iki dkka da olsa baksin bi zahmet

Erkn uyumus insllh gece rahat birakir seni 😊 ben de oturruorm valla napim. Coktande muhabbet yoktu bi sorim dedim herksi

Cikmaz insllh ❤ ben hic yaptrmdim onlri. Cok sukur bi sorun yok . Insllh sen de olmicak. Sole valla hazir girmisken. Iki dkka da olsa baksin bi zahmet
İyi yaptın kuzum😊 uyusun ya dün gece ikiydi uyudu mahvetti beni sabaha karşı da kalkmış konuşuyordu sanki saatlerce uyumuş gibi😒

Ayy insallah kuzum 2li taramada bisey cikmadi cok sukur ama bi yaptirayim dedim digerlerini de benim bugun ebe kontrolum vardi bebegi hissetmeye basladin mi dedi valla biseyler hissediyorum ama bebek mi bilmem gaz gibi dedim bebekle gaz cok karistirilir dedi 😂😂 valla benimde gobekten tikim var aninda gidiklanirim eger senin o yuzden oluyosa benimde yandigimin resmidir 😂😂

Hadi ya bilmiyorumki hemüz yaşamadım o anları ama hissediyosun ya ondan o his olur bence ya🤗🤗
Cok degisik ama ole 😁😁😁 olabilir dedgin gibi.
İyi yaptın kuzum😊 uyusun ya dün gece ikiydi uyudu mahvetti beni sabaha karşı da kalkmış konuşuyordu sanki saatlerce uyumuş gibi😒
😀😀😀 kizlar da vidi vidi yaparlar bide. 2.si olana kadar duzene girer insllh

Ayy insallah kuzum 2li taramada bisey cikmadi cok sukur ama bi yaptirayim dedim digerlerini de benim bugun ebe kontrolum vardi bebegi hissetmeye basladin mi dedi valla biseyler hissediyorum ama bebek mi bilmem gaz gibi dedim bebekle gaz cok karistirilir dedi 😂😂 valla benimde gobekten tikim var aninda gidiklanirim eger senin o yuzden oluyosa benimde yandigimin resmidir 😂😂
Bebktir o zman sennki de 😊 valla ben de tiktendir diorm ama ilerde emin olcam. Istemsiz gulesim gelio. Senn de ole olcak bence 😁

Ben mutfak topluyorum yemek yedik, süt kaynatıyordum yogurt mayalamak için sonra taştı mutfaga ceza verdim toplamıyorum kal oylece dedim. 🤣Bir kere de taşırmayım şu 😠 sütü. İçine kase atıyorum üzerine tahta kaşık kapıyorum yok. Benim de başını beklemeye dermanım yok zaten daha yeni mutfaga girdim ortalık curcuna. Bana kolay gele 🥴

Ben mutfak topluyorum yemek yedik, süt kaynatıyordum yogurt mayalamak için sonra taştı mutfaga ceza verdim toplamıyorum kal oylece dedim. 🤣Bir kere de taşırmayım şu 😠 sütü. İçine kase atıyorum üzerine tahta kaşık kapıyorum yok. Benim de başını beklemeye dermanım yok zaten daha yeni mutfaga girdim ortalık curcuna. Bana kolay gele 🥴
Malesef basinda beklemk gerekio kaynamya baslayinca 😒 sut yanigi da pis kokuyo hemen.kolay gele bacu 😊

Ben de mide bulantısından kusmaktan gözümü açamıyorum, arada bakıyorum çok durgun burası, kendime geleyim katılacağım inş size, iyi geceler 😘😘

Demekki sorun yok hormunlarinda canım ne güzel bilmiyorsun vve ben hamilelikte bilmenin mutluluk olduğunu düşünüyorum 😃 çok araştırinca bende de şu vardirr deyip bozuyosun hormon düzenini faalan o yüzden az bilgi çabuk hamilelik Dr lar bence herşeyi o yüzden anlatmiyor
Aaaa güzel bir bakış açısı cidden bazı şeyleri hiç bilmemek gerekiyor çoğu insan hiç birşey bilmeden hamile kalıyor bebek hangi günler tutar onu bile bilmiyorlar 😂😂 bizde bi sefer de bilmeden ilişkiye girsek ki nölür belkim tutar 🤪

Cicegim ben o testi devlet arastırma hastanesinde yaptırdım tabi ayrıda yaptırmadım kontrole gittim cocuk düsündügümü söyledim reglin ücüncü günü cagırdılar randevusuz bir kagıt verip o notla kayıt actılar kan testi verdim hepsine bakmıslardı tsh fhs sende randevu al istersen bir arastırma hastanesinden verme okadar para yazık
O zaman yapıldı benim bu ikinci gittiğim doktor dedi ayrı yapılmıyorsa sorun yok 2 kez bakıldı hormonlarıma bazı hastaneler tam bi para tuzağı cidden kendi doktorumda özelde bak hiç para istemediler bu hormonlar için ne garip.
Sen ne yapıyorsun btanem nasıl gidiyor macun bir etkisini hissediyor musun 🥰

Aaaa güzel bir bakış açısı cidden bazı şeyleri hiç bilmemek gerekiyor çoğu insan hiç birşey bilmeden hamile kalıyor bebek hangi günler tutar onu bile bilmiyorlar 😂😂 bizde bi sefer de bilmeden ilişkiye girsek ki nölür belkim tutar 🤪
Özellikle bu konuda bilmeden anlamadan hamile kalmayı isterdim gerçekten bazen bu internet olmasaydi dah az stres olup hamile kalirmiydik ki acaba diye düşünüyorum

Son zamanlarda ben çok yoğunum güzel annelerim anne adaylarım sınavlar öğrenciler performanslar😀15 tatilde katılıcam size bol bol😍
Tm ortmenim 😊 kolay gelsin. Darisi bana artk ole ugraslarin
Ben de mide bulantısından kusmaktan gözümü açamıyorum, arada bakıyorum çok durgun burası, kendime geleyim katılacağım inş size, iyi geceler 😘😘
Hadi yaa 😒 az kalmis ama gecmesine. Bnm 3 ay bitince tiksinmlerim gecmisti. 4.aya kadar yavastan bisyler yemeye baslamistm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X