- 20 Mart 2011
- 13.947
- 32.545
- 798
Hadi bakalım kendine çok iyi bak beslenmene dikkat et yumlar da mükemmel cevap versin Allah'ın izniyle% 1 bile bizim icin şans umut vrrici insallahh ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım kendine çok iyi bak beslenmene dikkat et yumlar da mükemmel cevap versin Allah'ın izniyle% 1 bile bizim icin şans umut vrrici insallahh ya![]()
Ozele gittik yoksa beklemek cok uzucu ya devlette rapor cikarmak icin cok ugrastiyorlarHadi insllh cnm. Ozele mi gittinz
Insalllahh yyaaaa su asprin de cok ise yariyormus simdi baktimHadi bakalım kendine çok iyi bak beslenmene dikkat et yumlar da mükemmel cevap versin Allah'ın izniyle![]()
Bana da bebe aspirini verdi doktor her gün bir taneInsalllahh yyaaaa su asprin de cok ise yariyormus simdi baktim
Cok iyiymis yumurtalar icin rahim icin .ne zamandir kullaniyorsunBana da bebe aspirini verdi doktor her gün bir tane
Daha altı gün oldu işte iğnelerle birlikte verdi kuzum. Sordum hemşireye bu neden diye rahmi güçlendirecek dedi ilk defa duydumCok iyiymis yumurtalar icin rahim icin .ne zamandir kullaniyorsun
Asilama tedavisi adetin 2. Gunu basladi yaklasik 8 gun falan igne kullandim sonra catlatma ignesi .genelde takvimden bakinca pvu günlerine denk geliyordu catlatma ignesinin yaptirdigim gun .L Loriklorik kuzu bir şey takıldı kafama senin aşılaman adet gününden itibaren kaçıncı gün yapıldı? Eşin hemen yapılacağı gün mü sperm veriyor? Bir de aşılamadan önce perhiz veriyor mu doktor?
Hadi insallah ise yarar ya simdi okudum da mutlu oldum asprinin faydalari cok iyiymis . Insallah bu umut bile bize yeter dimi olumlu dusunmek icin senin insallah asilaman tutarDaha altı gün oldu işte iğnelerle birlikte verdi kuzum. Sordum hemşireye bu neden diye rahmi güçlendirecek dedi ilk defa duydum
Valla benimki karışık o zaman ben daha bugün adetin son günündeyim sanırım en az bi beş gün daha iğne kullanırım. Sen toplamda kaç iğne vuruldun kuzum dozu neydi?Asilama tedavisi adetin 2. Gunu basladi yaklasik 8 gun falan igne kullandim sonra catlatma ignesi .genelde takvimden bakinca pvu günlerine denk geliyordu catlatma ignesinin yaptirdigim gun .
Asilama gunu sperm veriliyor evet ama spermler olmemesi icin bi an once doktora teslim edilmesi gerekiyor catlatmadan sonraki 36. Saate denk geliyor.
Asilamadan 3 gun once cinsel perhiz yapmasini oneriyor.
Amin bitanem ya valla Rabbim kimseyi sınamasın bu özlemleHadi insallah ise yarar ya simdi okudum da mutlu oldum asprinin faydalari cok iyiymis . Insallah bu umut bile bize yeter dimi olumlu dusunmek icin senin insallah asilaman tutar
Bana o kalem enjektor yetiyordu o sanirim 8-10 gun falandı tam hatirlamiyorum . Gonalf 450likten 75 lik dozdan vuruluyordumValla benimki karışık o zaman ben daha bugün adetin son günündeyim sanırım en az bi beş gün daha iğne kullanırım. Sen toplamda kaç iğne vuruldun kuzum dozu neydi?
Cok zor insallah imtihanimiz sadece bu sekilde olur rabbim daha,fazla aratmasinAmin bitanem ya valla Rabbim kimseyi sınamasın bu özlemle
Bana o kalem enjektor yetiyordu o sanirim 8-10 gun falandı tam hatirlamiyorum . Gonalf 450likten 75 lik dozdan vuruluyordum
Amin bitanem ben de o kalem insülin enjektöründen bir tane vuruluyorum hergün menopur 75. Ama daha adetim bugün bitiyor bence devam eder iğnelerimCok zor insallah imtihanimiz sadece bu sekilde olur rabbim daha,fazla aratmasin
İniallah iyi şeyler olucak canımmm allahım yardım etsinnnnOzele gittik yoksa beklemek cok uzucu ya devlette rapor cikarmak icin cok ugrastiyorlar
Insallah iyi seyler olucak inaniuorumİniallah iyi şeyler olucak canımmm allahım yardım etsinnnn❤
Yumurta boyutuna gore devam ettirir ya da ettirmez. Boyutu nasil yumurtalarin kac mm olmusAmin bitanem ben de o kalem insülin enjektöründen bir tane vuruluyorum hergün menopur 75. Ama daha adetim bugün bitiyor bence devam eder iğnelerim
Geçen cumartesi başladık daha ilk defa bu cumartesi gitcemYumurta boyutuna gore devam ettirir ya da ettirmez. Boyutu nasil yumurtalarin kac mm olmus
Insallah vardir gelisme . Benim 19 mm olmuştu 1 tane 1 tanesi de 16 mmdi catlatma ignesini gece 12 de vurdurmustu 1 gun bos gecmisti sonraki gun asilama yapilmistiGeçen cumartesi başladık daha ilk defa bu cumartesi gitcem
Hakkımızda hayırlısı kuzu, Güzel sonuçlar alalım bu ay inşallahInsallah vardir gelisme . Benim 19 mm olmuştu 1 tane 1 tanesi de 16 mmdi catlatma ignesini gece 12 de vurdurmustu 1 gun bos gecmisti sonraki gun asilama yapilmisti