- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Senemiz iyi baslasin insallah bu sene hic durmayi planlamiyorum son damlama kadar savasicam kazanicam o bebek benim olucak insallahHakkımızda hayırlısı kuzu, Güzel sonuçlar alalım bu ay inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senemiz iyi baslasin insallah bu sene hic durmayi planlamiyorum son damlama kadar savasicam kazanicam o bebek benim olucak insallahHakkımızda hayırlısı kuzu, Güzel sonuçlar alalım bu ay inşallah![]()
Kuzum benim binnn kere aminnnSenemiz iyi baslasin insallah bu sene hic durmayi planlamiyorum son damlama kadar savasicam kazanicam o bebek benim olucak insallah![]()
Hepimizin olucak insallah yaaa ne diyelimKuzum benim binnn kere aminnn
İnancını yitirme Allah senin için en hayırlısını verir güzel şeylerde zaman istiyor bazen duam sizlerle hepInsallah iyi seyler olucak inaniuorum
O kadar cok ugrssiyorum kiİnancını yitirme Allah senin için en hayırlısını verir güzel şeylerde zaman istiyor bazen duam sizlerle hep![]()
Gecmis olsun canimm ❤❤ cok iyi anliyorum seni bende öksürükden kurtulamiyorum geceayhh nezleyimmm kaç gündüürrr, ilaç da kullanmıyorum nolur nolmaz diyeee , sen nasılsınnn ?
son bir hafta, inşallah bebişim tutunur da çektiğim acıya razıyım.Gecmis olsun canimm ❤❤ cok iyi anliyorum seni bende öksürükden kurtulamiyorum gece![]()
Allah görüyor önemli olan sabırlı ol elinden geleni yap isyan etme canımO kadar cok ugrssiyorum ki
Bebeğim cenazemiz var memleketteyim sen napıyosun
Aaa kuzum benim başınız sağ olsun yakın biri miydi?Bebeğim cenazemiz var memleketteyim sen napıyosun
Ben variiimmGececi yok mu buguun![]()
Napiosn niye uyumdinBen variiimm
Ben alıştım 2 3 haftadır boyle 2 yi ediyorum saati.Napiosn niye uyumdin![]()
Ben hep oyleyim valla . Hatta daha dengesz oldum. Sabah kocayi gonderiorm uyku diye bisy kalmio. Sonra da oglen dyanamiorm sicack yatagima geri donuyormBen alıştım 2 3 haftadır boyle 2 yi ediyorum saati.Sabahta 11 de kalkıyorum resmen günüm gidiyor. Ama ayıkamıyorum bu havalar bitirdi beni.
Gittim cnm. Oglum pek kilo almamis yaa@FatmaKTL kuzum sen doktora gidecektin naptın unuttum onu. Oğluş iyimi
Ben iyiyim canım şükür. Gıdıklıo benimki de hafif hafif. Haftaya kanuni de randevum var çarşamba gunu işte. Detaylıya gun verecekmi bakalım. Ay bende geç yiyorum yaBen hep oyleyim valla . Hatta daha dengesz oldum. Sabah kocayi gonderiorm uyku diye bisy kalmio. Sonra da oglen dyanamiorm sicack yatagima geri donuyormama bu havalar da tam yatmaliiik
Allhtan herkesten uzaktayim da simdilk istedgim gibi yatip kalkiorm
Gittim cnm. Oglum pek kilo almamis yaaen cok ona uzuldm. Bnm sucum buyuk ihtimlle. Yiyorm yememzlik yapmiorm ama gec kalktgim icin gec yiyorm.koca 2 haftada sadece 120 gram tek almis. Dr ii dedi ama daha fazla almaliydi biliorm.
Gecen detaylida cikan kalpte parlaklik ve bobrekte genisleme yine vardi. Dr un takip etsin dedi. Sen naptin durumnuz nasil.
Saglıklı olsun da kilosunu cok takma gelişiosa inşallah o yakalar sonradan kilosunu.Ben hep oyleyim valla . Hatta daha dengesz oldum. Sabah kocayi gonderiorm uyku diye bisy kalmio. Sonra da oglen dyanamiorm sicack yatagima geri donuyormama bu havalar da tam yatmaliiik
Allhtan herkesten uzaktayim da simdilk istedgim gibi yatip kalkiorm
Gittim cnm. Oglum pek kilo almamis yaaen cok ona uzuldm. Bnm sucum buyuk ihtimlle. Yiyorm yememzlik yapmiorm ama gec kalktgim icin gec yiyorm.koca 2 haftada sadece 120 gram tek almis. Dr ii dedi ama daha fazla almaliydi biliorm.
Gecen detaylida cikan kalpte parlaklik ve bobrekte genisleme yine vardi. Dr un takip etsin dedi. Sen naptin durumnuz nasil.
Kucuk yumusak tekmeler gelir artkBen iyiyim canım şükür. Gıdıklıo benimki de hafif hafif. Haftaya kanuni de randevum var çarşamba gunu işte. Detaylıya gun verecekmi bakalım. Ay bende geç yiyorum yabi daha erken yeyim bari 12 de yapıyorum neredeyse. Uyku cok tatlı gelio dediğin gibi.
Saglikli cok sukur de iste bizim gruptakilerle karsilstrdim istemeden de olsa msjlri okuyunca. Bnm zoruma gitti. Esim biraz kizdi banaSaglıklı olsun da kilosunu cok takma gelişiosa inşallah o yakalar sonradan kilosunu.