Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bi sorun olucağını sanmiyorum çünkü listeler az olmuyor daha sağlıklı oluyor aslında :)) ben online yaptığım için birde ilk gittiğim doktor kiloyu sorun etmediği için biraz rahat davrandım. Doktorumu degistirdim belki yine devam ederim bakalım:) cok kilo almak istemiyorum aslında ilk hamilelikte 12 13 civarı almıştım bakalım bunda nasıl olcak ama ben riskli gebe olduğum için hep yatıyorum tek sorunum o

Sağlık olsun cnm o zmn elinden geldiği kadar dikkat et bnede kızımda 12-13 kg almıştım bklm bu sefer ne olacak

AYETEL KÜRSİ FAZİLETLERİ
Herhangi bir muradın hasıl olması için Ayet-el Kûrsi 313 kere okunduğunda, dünya ve Ahiret hakkındaki o istek ALLAH'ın C.C. izniyle hasıl olur(ne bir eksik ve ne bir fazla okunmamalıdır)
Gece yarısı kıbleye doğru 170 defa ayet'el-kürsiyi okuduktan sonra muradının hasıl olmasını niyaz eden kimseye Allahü Teâlâ dilediği şeyi o kimseye lutfundan ve kereminden ihsan buyurur.❤

Kizlar bata 3 gun varken erken gebelik testi yaptım, sonuç negatif. Hata payi varmi? Negatif sonuctan sonra pozitif gören var mi bu sekilde . Moralim sıfır suanda. Biri umut verebilir mi? Suanda cok ihtiyacım var da...

Kizlar bata 3 gun varken erken gebelik testi yaptım, sonuç negatif. Hata payi varmi? Negatif sonuctan sonra pozitif gören var mi bu sekilde . Moralim sıfır suanda. Biri umut verebilir mi? Suanda cok ihtiyacım var da...
Kiz sana anlattim ya ben bende cikmadi diyee heyy Allahim yarabbim dayaklik bu erken gebelik testi hikaye anacim ben o teste guvenip ilac kullandim %99.9 dogruluk yaziyo diye kortizonlu igneler vuruldum meger hamileymisim

Kiz sana anlattim ya ben bende cikmadi diyee heyy Allahim yarabbim dayaklik bu erken gebelik testi hikaye anacim ben o teste guvenip ilac kullandim %99.9 dogruluk yaziyo diye kortizonlu igneler vuruldum meger hamileymisim
Amaaa napimmmmm dayanamadimmmmm catladim meraktannnnn offff

Rahat birak kiiizzz vücudunu stres yaptikca dengen bozuluyor hormonlarim bozuluyor. Ben hep oyle yaptim her ay son iki aydir falan takmiyorum kafama oladabilir olmayada bilir kafasindayim
Takıntı haline geldi sanırım modum düştü yeminle. Neyse kendime gelim bari napalim kismetttt

CİCEKLERİM ARAMIZDA İSTİHAREYE YATAN VARMI?
ve rica etsem benim icin yatarmı?

Takıntı haline geldi sanırım modum düştü yeminle. Neyse kendime gelim bari napalim kismetttt
Sadece RABBIMIN TAKDIRI demeyi kendine aliskanlik haline getirmelisin cunku Rabbim boyle uygun görmüştür bize . Trink hemen hamile kalanlarda bile sorun vardir diye dusunuyorum ama farkinda degillerdir . Hickimse saglikli degil bence biz cok takinti haline getirdiğimiz icin olmuyor modunu düşürme sakin mutlu ol eglen kitap oku muzik dinle gez toz .. Elbetteki anne olucaz er ya da gec sonucta ne sen ne de eşin istemedi boyle olmasini Rabbim bizim icin en hayirli zamanda saglikli evlatlara kavusturcuak insallah hangi degerler dusuk degerler hamile kalanlar bile var yani bizim sinavimiz boyle .. SABIR .. ŞÜKÜR .. DUAallah daha kotu dert vermesin . Cok sukur elimiz ayagimizi tutuyor

Üşengeç misiniz acaba hanimefendi benim gibi biri benim icin de yatabilir mi konusmamak gerekiyormus istihareye yatarken ben esimin kafasini sisirmeden uyuyamiyorum
Sizden fazla üsengecim bayaannn
Ne zaman yatacagım hic belli olmuyor benim uzanmaya yatıyorum uyuyakalıyorum
Uyumak icin yatıyorum adamı tekmelemekten uyuyamıyorum
bir Allahın kulu cıksa sevabına bizim icin istihareye yatsa ne güzel olur

Sen o gece gec saatlerde yatan baaayyyaaannnsiiinn ben yine senden erken yatiyom kimse bizim icin ugrasmaz

Cok haklisin canimmm, amin sagligimiz yerinde cok şükür

Cok haklisin canimmm, amin sagligimiz yerinde cok şükür
Onceleri adet olunca ağlardım odada soran olursa da sancim var ondan agliyorum diyordum . Sancim da vardi ama o kadar aglancak kadar degildi . Son 2 aydir falan takmiyorum cunku artik bagisiklik kkazandim

Onceleri adet olunca ağlardım odada soran olursa da sancim var ondan agliyorum diyordum . Sancim da vardi ama o kadar aglancak kadar degildi . Son 2 aydir falan takmiyorum cunku artik bagisiklik kkazandim
Bu durumda bende aglayacagim gbi geliyor ataltir metabolizmaya yenni bir üye katarim hamile kalamama ağlaması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…