Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
normal almışsın cnm bence

Hayrlisi cnm nasılsın şimdi

İyi akşamlar kızlar nasılsınız
Benimde şansıma hiç bulantim tiksinmem olmadi aksine çok açık bir iştahım vardı, kendimi frenledim biraz, herşeyi yedim ama çok değil, böyle devam ederse iyi olur sen ne güzel vermişsin ben Diyetisyene 1 ay devam ettim ama pek uygulayamadım bıraktım o yüzden, kendim dengelemeye çalışıyorum, tek sorunum hiç harekettim yok.

N Nana Ana F Fatma KTL iyi geceler.
Nasılsınız görüşmeyeli ... fatma ne yaptin canım nasıl gidiyor.. nana sen isim degismissin.. Sen bizim anamızsın sen ne dersen o olur
Hosgeldin tatlı annis iyiyiz bizler sen nasılsın görüsemeyeli evet dedimki bu ciceklerin bir anaya ihtiyacı var hemen ismimi degistirem cicegimsin

Kızlar bu konuya bir not bırakmak istedim sadece...
Ben iki senedir çocuk istedim ama öyle böyle istemek değil her ay hastaneye kan testine gidiyordum adet geçikmesini beklemeden. Ama kendime hep ben doğurgan bir kadınsın senin çocuğun olucak dedim hep dua ettim Ve Birgün hamile olduğumu öğrendim ailemde çocuğu olmayan çok kişi var omdan çok korkuyordum baskı oldu hep üstümde bu yüzden. Sizde rahat bırakın kendinizi ben kendimi salınca herşey rayını oturdu Darısı hepinize inşallah sevgiler

iştahın acıkmış canım valla çok normal benim yakin geçti bulantılar hala da çok fazla yiyemiyorum Max. 4-5 kasık alıp bırakıyorum yemeği sonrasında hazımsızlık oluyor diyetisyenin listesine bende çok aşırı uyamıyorum aslında ama en azından kontrole gidecem diye korkuyorum sanırım iyi oluyor bklm bu hafta kontrol var bebeğin gelişiminde sıkıntı yoksa aynen devam etmeye çalışırm bende hiç hareket edemiyorum ya yürüyüş hava iyi olunca bı markete gidip geliyorum o kadar bı saat yürüyüş oluyor
Nasılsınız görüşmeyeli ... fatma ne yaptin canım nasıl gidiyor.. nana sen isim degismissin.. Sen bizim anamızsın sen ne dersen o olur
Hg canım nailsin gözükmüyosun hiç

hadi hayırlı haberler olsun insAllah
MaşAllah evet düşünce çok etkiliyor inanıyorum olumsuz düşündükçe süreç zorlaşıyor hormonlar oynuyor

Tesekkürler tatlım ne iyisin Allah razı olsun

Cok sukur iiyim seni sormli nerelerdesin yahuu
Tepiklemeler de olmasa kendimi hamile gibi hissetmiorm . Tabi bide gobek olmasa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…