- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
normal almışsın cnm benceBen 80 kilo ile kaldım, 4 ayım dolmak üzere 3 kg civarı aldım
Hayrlisi cnm nasılsın şimdiKuzular 3 gün önce adet oldmm çok kötydüm naslsnz güzel haberler var mı
Öğrendim evet oyleymiş. Dogruluk payı biraz daha fazlaymış.4lu tarama detaylidan farklı ben yaptırdım, 2li testi gibi.
Bilemiyorum ki günlerdir yapıyormErkenmi ovü oldu acaba evet cicegim clifetn bahsediyorduk
İyiyiz kuzum sen nasılsın, bebiş nasıönormal almışsın cnm bence
Hayrlisi cnm nasılsın şimdi
İyi akşamlar kızlar nasılsınız
Bende iyiyim çok şükür canım bebişte iyidir insAllahBilemiyorum ki günlerdir yapıyormama ilk 4 gün yapmadm
İyiyiz kuzum sen nasılsın, bebiş nasıö
Benimde şansıma hiç bulantim tiksinmem olmadi aksine çok açık bir iştahım vardı, kendimi frenledim biraz, herşeyi yedim ama çok değil, böyle devam ederse iyi olurnormal almışsın cnm bence
Hayrlisi cnm nasılsın şimdi
İyi akşamlar kızlar nasılsınız
İnsallah degerlendirmissindir ilk dört günüBilemiyorum ki günlerdir yapıyormama ilk 4 gün yapmadm
İyiyiz kuzum sen nasılsın, bebiş nasıö
Pek anlamıyorum ama ben oyun havalarındanHayr yaa kafamda ole cnlandirmamistm
Yaptim canimm daha silikdi bugünde pembe akintim oldu sanirim erken adet olcamBenimde çok ağrım olmustu adet gibiydi yap bir daha merak ettim koyu mu hala☺
Hosgeldin tatlı annis iyiyiz bizler sen nasılsın görüsemeyeli
iştahın acıkmış canım valla çok normal benim yakin geçti bulantılar hala da çok fazla yiyemiyorum Max. 4-5 kasık alıp bırakıyorum yemeği sonrasında hazımsızlık oluyor diyetisyenin listesine bende çok aşırı uyamıyorum aslında ama en azından kontrole gidecem diye korkuyorum sanırım iyi oluyor bklm bu hafta kontrol var bebeğin gelişiminde sıkıntı yoksa aynen devam etmeye çalışırm bende hiç hareket edemiyorum ya yürüyüş hava iyi olunca bı markete gidip geliyorum o kadar bı saat yürüyüş oluyorBenimde şansıma hiç bulantim tiksinmem olmadi aksine çok açık bir iştahım vardı, kendimi frenledim biraz, herşeyi yedim ama çok değil, böyle devam ederse iyi olursen ne güzel vermişsin ben Diyetisyene 1 ay devam ettim ama pek uygulayamadım bıraktım o yüzden, kendim dengelemeye çalışıyorum, tek sorunum hiç harekettim yok.
Hg canım
hadi hayırlı haberler olsun insAllahBat a son 3
MaşAllah evet düşünce çok etkiliyor inanıyorum olumsuz düşündükçe süreç zorlaşıyor hormonlar oynuyorKızlar bu konuya bir not bırakmak istedim sadece...
Ben iki senedir çocuk istedim ama öyle böyle istemek değil her ay hastaneye kan testine gidiyordum adet geçikmesini beklemeden. Ama kendime hep ben doğurgan bir kadınsın senin çocuğun olucak dedim hep dua ettimVe Birgün hamile olduğumu öğrendim ailemde çocuğu olmayan çok kişi var omdan çok korkuyordum baskı oldu hep üstümde bu yüzden. Sizde rahat bırakın kendinizi ben kendimi salınca herşey rayını oturdu Darısı hepinize inşallah sevgiler ❤
Tesekkürler tatlım ne iyisin Allah razı olsunKızlar bu konuya bir not bırakmak istedim sadece...
Ben iki senedir çocuk istedim ama öyle böyle istemek değil her ay hastaneye kan testine gidiyordum adet geçikmesini beklemeden. Ama kendime hep ben doğurgan bir kadınsın senin çocuğun olucak dedim hep dua ettimVe Birgün hamile olduğumu öğrendim ailemde çocuğu olmayan çok kişi var omdan çok korkuyordum baskı oldu hep üstümde bu yüzden. Sizde rahat bırakın kendinizi ben kendimi salınca herşey rayını oturdu Darısı hepinize inşallah sevgiler ❤
Anladım canım hayırlısı olsun o zaman üzülme sakın kısmetin daha yolda demekkiYaptim canimm daha silikdi bugünde pembe akintim oldu sanirim erken adet olcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?