Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende değişik rüyalar görüyorum bu aralar Hayrolsn. Bebek emzirdim gelinlik giydim Bi arkadaşım hamike görmüş rüyasında.. Kız yoksa ikiz mi olcak yada üçüz dördüz 😀
Canim bebek emzirmek ve rüyada gelinlik giymek hamile kalmaya yoruluyor kadinlar sayfasinda bir yerde kadinlar yaziyorlardi kimisi seningibi hem emzirirken hemde gelinlik giydiğini göreni olsunlar diğer ay yada o ay hamile kalmislar insaAllah hayırla seninde buna çıksın 😍🤲

Benm malesef her gun ku halim bole 😑

Yapma bence yani . Ama sperm sorunu olanlara da iliski aralarini uzun tutun diolr. Bi tanesi ole hamile kaldi hatta. Bu saatten sonra ovu yapma rast gele dene baklm.

En sevdgim sey tembellik yapmak 😀 cok ozlicm
İyi bari hasret gider iyicene tembellikle😅

Bende değişik rüyalar görüyorum bu aralar Hayrolsn. Bebek emzirdim gelinlik giydim Bi arkadaşım hamike görmüş rüyasında.. Kız yoksa ikiz mi olcak yada üçüz dördüz 😀
Kuzu şu dediklerinin tamamını arkadaşım yaşadı ve bir sonraki ay gebeydi 😃 şimdi birkaç aylık olmasa sen osun zannetcem o derece aynı 🙈

Canim bebek emzirmek ve rüyada gelinlik giymek hamile kalmaya yoruluyor kadinlar sayfasinda bir yerde kadinlar yaziyorlardi kimisi seningibi hem emzirirken hemde gelinlik giydiğini göreni olsunlar diğer ay yada o ay hamile kalmislar insaAllah hayırla seninde buna çıksın 😍🤲
Bende bebek emzirdim rüyamda bende gelinlik giydim bende bebek arabasıyla hamile hamile dolastıgımı gördüm üzerinden bes ay gecti hala hamile kalamadım😞

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X