- 19 Nisan 2019
- 126
- 81
- 18
- 36
45.gun yani tsk ederim Allah razi olsunAnladım o zmn tamamen muallak en erken bence adete yakın yap test canım hani en uzun döngünu baz al b
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
45.gun yani tsk ederim Allah razi olsunAnladım o zmn tamamen muallak en erken bence adete yakın yap test canım hani en uzun döngünu baz al b
Canim bebek emzirmek ve rüyada gelinlik giymek hamile kalmaya yoruluyor kadinlar sayfasinda bir yerde kadinlar yaziyorlardi kimisi seningibi hem emzirirken hemde gelinlik giydiğini göreni olsunlar diğer ay yada o ay hamile kalmislar insaAllah hayırla seninde buna çıksınBende değişik rüyalar görüyorum bu aralar Hayrolsn. Bebek emzirdim gelinlik giydim Bi arkadaşım hamike görmüş rüyasında.. Kız yoksa ikiz mi olcak yada üçüz dördüz![]()
4 şubat bat canımBİLGİ VERMEYEN BATI GECEN CİCEKLERİM TOTEMDEN SİLİNİYORSUNUZ
BENİ ETİKETLEMEDİGİNİZ MÜDDETCE NE YAZIKKİ YAZILMIYORSUNUZDAA
BİLGİNİZ OLSUN![]()
İyi bari hasret gider iyicene tembellikleBenm malesef her gun ku halim bole
Yapma bence yani . Ama sperm sorunu olanlara da iliski aralarini uzun tutun diolr. Bi tanesi ole hamile kaldi hatta. Bu saatten sonra ovu yapma rast gele dene baklm.
En sevdgim sey tembellik yapmakcok ozlicm
Sağol canım dinlendim birazadete 2-3 gün kala test yapabilirsin canım o halde ya da yumurtlamanjn üzerinden 10 gün geçtiyse yap varsa belki bı ihtimal çıkar
Ohh sende dinlen canım iyi yapmışsın
Kuzu şu dediklerinin tamamını arkadaşım yaşadı ve bir sonraki ay gebeydiBende değişik rüyalar görüyorum bu aralar Hayrolsn. Bebek emzirdim gelinlik giydim Bi arkadaşım hamike görmüş rüyasında.. Kız yoksa ikiz mi olcak yada üçüz dördüz![]()
İnsallah baltanemAz kaldı Allahın izniyle bebeğim kavuşucaz![]()
Düzenledim tatlım4 şubat bat canım
Bende bebek emzirdim rüyamda bende gelinlik giydim bende bebek arabasıyla hamile hamile dolastıgımı gördüm üzerinden bes ay gecti hala hamile kalamadımCanim bebek emzirmek ve rüyada gelinlik giymek hamile kalmaya yoruluyor kadinlar sayfasinda bir yerde kadinlar yaziyorlardi kimisi seningibi hem emzirirken hemde gelinlik giydiğini göreni olsunlar diğer ay yada o ay hamile kalmislar insaAllah hayırla seninde buna çıksın❤
Günaydın cnm belki adet değildir bekle bklm olmadıysa da vardır bı hayır olacak insAllahGünaydın kızlar, sabah sabah sinirlerim bozuldukırmızıyı gördüm bat 1 gün var sanırım bugun gelecek reglim . Silik cizgi yanılttı
![]()
Kalacaksın canım zamanı şimdi değil demek ki zamanı gelecek be Rabbim nasip edecek sana daBende bebek emzirdim rüyamda bende gelinlik giydim bende bebek arabasıyla hamile hamile dolastıgımı gördüm üzerinden bes ay gecti hala hamile kalamadım![]()
Günaydın bence de bi acele etme belki yerleşmedir yoğun bir şekilde mi kırmızıydıGünaydın kızlar, sabah sabah sinirlerim bozuldukırmızıyı gördüm bat 1 gün var sanırım bugun gelecek reglim . Silik cizgi yanılttı
![]()
Bekliyorum pürdikkat cnmGünaydın cnm belki adet değildir bekle bklm olmadıysa da vardır bı hayır olacak insAllah![]()
Akıntı şeklinde kırmızıydı ama reglim hep boyle başlıyor ve hep de sabah.Günaydın bence de bi acele etme belki yerleşmedir yoğun bir şekilde mi kırmızıydı
Hayırlı zamanda olsun canım eğer adetse hayırlı zaman değilmiş demekki hayırlısı olsun hakkındaAkıntı şeklinde kırmızıydı ama reglim hep boyle başlıyor ve hep de sabah.