Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Inanıyorum ve kalben söylüyorum bu çabaların bir gün mülakatla dönecek yeter ki herkesten once buna sen inan canim benim ❤🤗 arkadasim 2 bucuk sene ugrasti ve Rabbim vakti saati dolunca nasip etti omada soylerdim inanıyorum olacak diye bol bol Dua et istiğfar et
Tabiki oyle cok var örnekler 😍😍💖💕

Evet bende cok gördüm ama böyle 1 seneye yakin hep birseyler görüp sonra hamile kalanlarda yazmışlardı. Bende ayni seyleri düşündüm senin gibi ama okuduğum sayfada ki kadinin biriside 1 seneye yakin görmediği şey yokmuş yazmış yani sonra en son rüyasında baklava yedigini görüyor tepsi tepsi ve sonraki ay hamile kalmis 1 seneyi anlayacağın rüyalarını özetlemiş canim benim insaAllah kalben inaniyorum ki cok yakin zamanda bizlerde o güzel duyguyu hayırlısıyla yasicaz❤🤲
İnsallah tatlım bende bir senedir herseyi gördüm tepsi tepsi baklavalarmı dersin böreklermi dersin bebek battaniyelerimi dersin hamilelermi dersin yorucu yolun sonundayızdır insallah hayır kapıları tez acılsın balam🥰🤲

Olacak kuzum bugün bişey okudum burda çok hoşuma gitti
Bekletiyorsa güzelleşiyordur diyee
Off bittim ben nasıl umut dolu geldi bana..
Herkese en güzelini versin mevlam😊
Öyle cok umut ve umutsuzluk arasındayımki bunun bir adı olabilseydi keske araf asla degil... araf umutsuzluk dolu yok bunun özeti bu degil.
İnsallah bizlerede o engüzel meyvelerinden verecektir Rabbim canım benim🤲😇🥰😘

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X