- 27 Haziran 2019
- 10.410
- 15.549
- 213
Düzenledim cicegim hayırlısı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düzenledim cicegim hayırlısı
Inaniyorum o gunlerin geleceğine ama işteOy kıyamam kuzum ya Rabbim inş yakın zamanda kavuşturacak bizi yavrularımıza![]()
Tabiki oyle cok var örneklerInanıyorum ve kalben söylüyorum bu çabaların bir gün mülakatla dönecek yeter ki herkesten once buna sen inan canim benim ❤arkadasim 2 bucuk sene ugrasti ve Rabbim vakti saati dolunca nasip etti omada soylerdim inanıyorum olacak diye bol bol Dua et istiğfar et
İnsallah tatlım bende bir senedir herseyi gördüm tepsi tepsi baklavalarmı dersin böreklermi dersin bebek battaniyelerimi dersin hamilelermi dersin yorucu yolun sonundayızdır insallah hayır kapıları tez acılsın balamEvet bende cok gördüm ama böyle 1 seneye yakin hep birseyler görüp sonra hamile kalanlarda yazmışlardı. Bende ayni seyleri düşündüm senin gibi ama okuduğum sayfada ki kadinin biriside 1 seneye yakin görmediği şey yokmuş yazmış yani sonra en son rüyasında baklava yedigini görüyor tepsi tepsi ve sonraki ay hamile kalmis 1 seneyi anlayacağın rüyalarını özetlemiş canim benim insaAllah kalben inaniyorum ki cok yakin zamanda bizlerde o güzel duyguyu hayırlısıyla yasicaz❤![]()
Düzenledim cicegimYeni bat 9 şubat kuzum teşekkür ederim![]()
Kan niye vermiyorsun kuzum?Canım bat 5 gün geçti. Ocak 11 i bat günüydü. Bekliyorum şuan.
Nasıl sevindim nasıl insallah saglıkla artacak böcekli cicegimKizllarr hamileyim galiba degerim 61 cikti bugun catlama ignesinin 14 gunu bana dua edin lutfen L Loriklorik N Nana Ana @Fatma KTL @ dostumdostum @Deryakadir ve sayamadim diger arkadaşlar❤❤❤
Okuyordum simdi tam da
Kocasi taharet yapmiyormus diye bir konu var onu gordun muSendemi gazını yutanlardansın![]()
![]()
![]()
![]()
Teşekkür ederim kuzum eline sağlıkDüzenledim cicegim![]()
Yok nerede göremedimKocasi taharet yapmiyormus diye bir konu var onu gordun mu![]()
Yaa ben okudum yorumda yaptim şimdi kabız oldumKocasi taharet yapmiyormus diye bir konu var onu gordun mu![]()
İnsallah kuzum olsun artıkTeşekkür ederim kuzum eline sağlık
Hepimiz için hayırlarla dolu olsun ocak şubat ayı![]()
Olacak kuzum bugün bişey okudum burda çok hoşuma gittiİnsallah kuzum olsun artık
hayırlara muhtacız![]()
Öyle cok umut ve umutsuzluk arasındayımki bunun bir adı olabilseydi keske araf asla degil... araf umutsuzluk dolu yok bunun özeti bu degil.Olacak kuzum bugün bişey okudum burda çok hoşuma gitti
Bekletiyorsa güzelleşiyordur diyee
Off bittim ben nasıl umut dolu geldi bana..
Herkese en güzelini versin mevlam![]()
ablam hamileyken kullanıyordu canım ben şimdilik diofol kullanıyorum bitince yazar mı bilmiorumKızlar bu folik asit nasıl acaba kullananlar var mı?
çok geçmiş olsun canımKizlarr cok kotu oksuruyorum cigerden hamilelerin uygulayabilecegi iyi gelen seyler neler deliricem surekli bir gicik bogazimdayardim edin nolur
![]()