Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ilk başlarda yemesi çok zor oluyor cidden 🤮🤮 ama sonra biseylerle karıştırıp yemek daha kolay, ben çok ananas yemiştim gebelikten önce tavsiye ederim 😊😊
Sade hic guzel degilmis🤣🤣🤣 yogurt limon tuz birazda corekotu attim ustune tadi idare eder sekilde oldu 🤣🤣

Canim benim arkadasim yumurtasi 14 iken tuttu ve 5. Ayina giriyor ddoktou yumurtanin herkeste farkli boyuta geldigini söylemiş arkadasimin dedigi ben bunu sormustum kendisini oyle demisti
Benimki de kendiliğinden çatlamış kuzum öyle 19-20 falan olmadı boyut, Hayırlısı artık bugün yapılacak aşılama sürpriz oldu

Buda oglumun pipisi 😍 kalemle cizdi doktor 😂😂 Allahım isteyen herkese nasip etsin insallah 🤲🏻

Eklentiler

• DF820E1D-43C8-48AD-A8DF-3DE53A2844CA.webp
    DF820E1D-43C8-48AD-A8DF-3DE53A2844CA.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 36
Masaaaaalllaahahhhh yyyaaaaa teyzesi kubbbaaannn😍😍😍
Darisi basina kuzumm bu ara goruyorum arada isyan ediyosun etme kafani kirarim 😡 isyan ederek daha da zorlastiriyosun kendine bu sureyi sukur et kuzum beterin beteri var bak bi komsumuzun 10 sene cocugu olmadi tup bebek yaptilar 1 tane oglu oldu pesine normal yolla hamile kaldi ikizlere ♥️ Simdi bu tuplu bu normal diyo yada bu parali bu beles diyo sabrinin mukafatini yillar sonra verdi rabbim suan donup baktiklarinda guluyolar hatta dalga geciyolar yasadiklari zorluklarla 🙏🏻

Darisi basina kuzumm bu ara goruyorum arada isyan ediyosun etme kafani kirarim 😡 isyan ederek daha da zorlastiriyosun kendine bu sureyi sukur et kuzum beterin beteri var bak bi komsumuzun 10 sene cocugu olmadi tup bebek yaptilar 1 tane oglu oldu pesine normal yolla hamile kaldi ikizlere ♥ Simdi bu tuplu bu normal diyo yada bu parali bu beles diyo sabrinin mukafatini yillar sonra verdi rabbim suan donup baktiklarinda guluyolar hatta dalga geciyolar yasadiklari zorluklarla 🙏🏻
Ben unutmak istiyorum yasadiklarimi🤗🤗🤗🤗😂😂 geriye donupte bir daha o acilari yasamamayi diliyorum😍😄

Kan niye vermiyorsun kuzum?
İhtimal veremiyorum o yüzden gitmedim. Ne çok koyu bi test çıkıyor ne belirti var bir de doktor adetin yakın sanki demişti olacağım da olamıyormuş hissi var. Gebelik sanmıyorum bi umut ama zaten yarın sonuç göstermeye gidicem bakalım olmazsam hala sorarım muayene eder kan alır galiba haber veririm. 🤦‍♀️ Hala olmadım ama hafif bel ağrısı var sanki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X