- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Sade hic guzel degilmisIlk başlarda yemesi çok zor oluyor ciddenama sonra biseylerle karıştırıp yemek daha kolay, ben çok ananas yemiştim gebelikten önce tavsiye ederim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sade hic guzel degilmisIlk başlarda yemesi çok zor oluyor ciddenama sonra biseylerle karıştırıp yemek daha kolay, ben çok ananas yemiştim gebelikten önce tavsiye ederim
![]()
Basta oyle yiyenler sonra muptelasi oluyormuş, bakalım görücezSade hic guzel degilmisyogurt limon tuz birazda corekotu attim ustune tadi idare eder sekilde oldu
![]()
Benimki de kendiliğinden çatlamış kuzum öyle 19-20 falan olmadı boyut, Hayırlısı artık bugün yapılacak aşılama sürpriz olduCanim benim arkadasim yumurtasi 14 iken tuttu ve 5. Ayina giriyor ddoktou yumurtanin herkeste farkli boyuta geldigini söylemiş arkadasimin dedigi ben bunu sormustum kendisini oyle demisti
Bugun oyle yiyince sevdim amaBasta oyle yiyenler sonra muptelasi oluyormuş, bakalım görücez![]()
Catladi mi yumurtan asilaman bugun mu olucakBenimki de kendiliğinden çatlamış kuzum öyle 19-20 falan olmadı boyut, Hayırlısı artık bugün yapılacak aşılama sürpriz oldu
Evet bugün olacak ama salı16.5 tu. Hangi gün hangi boyutta çatladı bilemiyoruz.Catladi mi yumurtan asilaman bugun mu olucak
Hadi hayrilisi olsun her iste vardir bir hayirEvet bugün olacak ama salı16.5 tu. Hangi gün hangi boyutta çatladı bilemiyoruz.
Masssaaaalllaah masssaaalllaaaahhhhhh pipicanaBuda oglumun pipisikalemle cizdi doktor
Allahım isteyen herkese nasip etsin insallah
![]()
Ayy 26 santim olmus 250 gram teyzesiiMasssaaaalllaah masssaaalllaaaahhhhhh pipicanayaaaaa suna bakkkkk cok sekerr degil mi uzun boylu mu oğlusun kiiizzz
Masaaaaalllaahahhhh yyyaaaaa teyzesi kubbbaaannnAyy 26 santim olmus 250 gram teyzesii ♥♥♥
Hadi bakalım yarasinnnnnnBugun oyle yiyince sevdim amadun şifasın senn sifa olucaksin yemeliyim seniii diye diye yedim
![]()
Darisi basina kuzumm bu ara goruyorum arada isyan ediyosun etme kafani kirarimMasaaaaalllaahahhhh yyyaaaaa teyzesi kubbbaaannn![]()
Maşallah kalipli olcak gibi :)Ayy 26 santim olmus 250 gram teyzesii ♥♥♥
Saglikli olsun da minnosMaşallah kalipli olcak gibi :)
Ben unutmak istiyorum yasadiklarimiDarisi basina kuzumm bu ara goruyorum arada isyan ediyosun etme kafani kirarimisyan ederek daha da zorlastiriyosun kendine bu sureyi sukur et kuzum beterin beteri var bak bi komsumuzun 10 sene cocugu olmadi tup bebek yaptilar 1 tane oglu oldu pesine normal yolla hamile kaldi ikizlere ♥ Simdi bu tuplu bu normal diyo yada bu parali bu beles diyo sabrinin mukafatini yillar sonra verdi rabbim suan donup baktiklarinda guluyolar hatta dalga geciyolar yasadiklari zorluklarla
![]()
Sabrin sonu selamet demisler zor bir surec yipraniyosun anliyorum ama isyan ederek kim ne kazanmis bu zamana kadar? Yer gok dua demisler dimiBen unutmak istiyorum yasadiklarimigeriye donupte bir daha o acilari yasamamayi diliyorum
![]()
İhtimal veremiyorum o yüzden gitmedim. Ne çok koyu bi test çıkıyor ne belirti var bir de doktor adetin yakın sanki demişti olacağım da olamıyormuş hissi var. Gebelik sanmıyorum bi umut ama zaten yarın sonuç göstermeye gidicem bakalım olmazsam hala sorarım muayene eder kan alır galiba haber veririm.Kan niye vermiyorsun kuzum?
Yikilmadim ayaktayimmSabrin sonu selamet demisler zor bir surec yipraniyosun anliyorum ama isyan ederek kim ne kazanmis bu zamana kadar? Yer gok dua demisler dimi![]()