İzlemiyorum. Ağlamalı şeyleri sevmiyorum. Favorim komedi, aksiyon, bilim kurgu, gizem gerilimden yana.Ay agla agla bi hal oldum yaaatv yi izlionuz muu
Muuuuuuggeeee appplaaaaaaTas yere düşmeden cingirdar mı? Ateş olmayan yerden duman çıkar mi? İstanbul.
Ay agla agla bi hal oldum yaaatv yi izlionuz muu
Kak kak kak kedileri dışarı çıkar. Çabuk çabuk kapıyı kitle aha buraya gitti.Muuuuuuggeeee appplaaaaaa
Aayyy tuuuuuuççeee kedi ekmekeri yiyyiiiiiyyyy
Kak kak kak kedileri dışarı çıkar. Çabuk çabuk kapıyı kitle aha buraya gitti.
Of evet ya bende izliyorum ağladım kaç kereAy agla agla bi hal oldum yaaatv yi izlionuz muu
Ben çocukluğumda bir kez şeker kız candyi izlemeye gitmiştim ondan berli korkuyum yani.Ay agla agla bi hal oldum yaaatv yi izlionuz muu
Aayyyyyyyyyy kahkaha attiiimmmm basta ciddi okumaya basladim seker kiz candy diyince kopptuuummmmmmBen çocukluğumda bir kez şeker kız candyi izlemeye gitmiştim ondan berli korkuyum yani.
İzleme kız acıklı şeyler.
Ben çocukluğumda bir kez şeker kız candyi izlemeye gitmiştim ondan berli korkuyum yani.
Ulan siz guest olarak geldiğiniz evde kimin oturumunu kapatıyorsunuz?
Diyoe ya bugun ki sorunlu konuklarımUlan siz guest olarak geldiğiniz evde kimin oturumunu kapatıyorsunuz?
Ama benim head paramı vermediler.Diyoe ya bugun ki sorunlu konuklarım
Iki haftadr bekliorm bu bolumu kaciramazdimİzlemiyorum. Ağlamalı şeyleri sevmiyorum. Favorim komedi, aksiyon, bilim kurgu, gizem gerilimden yana.
Doymuyorum aglamalraOf evet ya bende izliyorum ağladım kaç kere
Dayanamiom yaa coktandr yeni bolumu bekliodumBen çocukluğumda bir kez şeker kız candyi izlemeye gitmiştim ondan berli korkuyum yani.
Of aynen yaaIki haftadr bekliorm bu bolumu kaciramazdim
Doymuyorum aglamalraistemsiz akio cesmem
Dayanamiom yaa coktandr yeni bolumu bekliodum
Ay bir de hamilesin daha çok ağlayasın gelir.Iki haftadr bekliorm bu bolumu kaciramazdim
Doymuyorum aglamalraistemsiz akio cesmem
Dayanamiom yaa coktandr yeni bolumu bekliodum
Hic deme yaa durduk yere akio . Rahatlayamiom bi turluAy bir de hamilesin daha çok ağlayasın gelir.
Rica ederim tatlımEvet geldi geldii.Teşekkürler bebek.
Ne asılaması balam birseymi kacırdım benidare ediyorum balım, sürpriz aşılama çok canımı sıktı ama olanla ölene çare yok
Sen nasılsın?
Söyle ciceklerin gülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?