- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Seviyom seni kadiniiimmmSöyle ciceklerin gülü
Kadınımmmmm diyen dillerine ölem ben ölem benSeviyom seni kadiniiimmm
Kadınımmmmm diyen dillerine ölem ben ölem ben
seni cok seviyorum romeom benim
Uzun hikaye kuzum ya aşılama oldum ama aslında oldum olmadım arası bir şey. Yumurta kendi kendine çatlamış ben kontrole gittiğimde. Hemen aşılama yapıldı ama yumurta yeteri kadar olgun muydu, geç mi kaldık o kısımlar net değil. Hayırlısı olsun pek umudum yoktu şimdi hiç yok.Ne asılaması balam birseymi kacırdım ben
İyi diyelim iyi olalım diyorum o haldeyim
Semracimin cani sıkılmışTam bu gece eğlenecek konu yok diyordum ki semracim yine gelmiş.Yalnız sıkılmışım bayağı konudan. Hofff..
Bence kafasında kuruyor sadece o yüzden kimseye söyleyemiyor.Semracimin cani sıkılmışben olsam rezil etmiştim hem kocami hem konustugunu
Amin insallah canım benim insallah yeterli olgunlukta catlamıstırda asılamanız tutar cicegim allaha bırakmaktan baska caremiz yok neyazıkkiUzun hikaye kuzum ya aşılama oldum ama aslında oldum olmadım arası bir şey. Yumurta kendi kendine çatlamış ben kontrole gittiğimde. Hemen aşılama yapıldı ama yumurta yeteri kadar olgun muydu, geç mi kaldık o kısımlar net değil. Hayırlısı olsun pek umudum yoktu şimdi hiç yok.
Ne deyim.kuzum Allah sabır versin bir elin beş parmağı kadar kaldık şurda Allah hayra çıkarsın...
Allahım saglıkla versin kucagınıza insallah masallahhhhhhKızlaarrr
Masallah dümdüzsün kuzum
Gülücük atin sadeceyoksa o bez bebek nana miydi hemen insandan bebege dönüştü
Nana nana na nana..gündüz insaaaan gece beez bebek..
Nnnnnaaaaaa nnnnaaaaa nnnaaaaaa nnnaaaaaaa
Hakkımda yazılanları okuyunca ayna tarafında arkada oynayan gri yazılı tisörtlü kız gibi hissettim kendimiTOPIKTEKI KIZLARRRRRRR AYNI BIZ BUNLARSU AN MODUM BU
tesadüfen gördüm bilgini canımNana benim yeni tarih 13 Şubat
Hosgeldin bebekHayırlı geceler kızlar
Ama ama ama sen agliyordun o vakitlerde çukurovayla.pislikler oglum insan etiketler yaaaaa gıybetimi yapmıssınız birsürü birsürü acmasam haberim olmayacaktı
Takibimi yaptın gönlümü aldınAma ama ama sen agliyordun o vakitlerde çukurovayla.Azıcık delirmiştik rahatsız etmek istemedik gece kuşuuu.
Tabiiki çiçeğim. Topikte olmayinca sen arıyor gözümüz nerelerde diye. Seviyoruz yani.Takibimi yaptın gönlümü aldın
Tamam kusum
İyi geceler minik cicegim bana yarın eses fotografları atarmısın söz vermistin sene olduTabiiki çiçeğim. Topikte olmayinca sen arıyor gözümüz nerelerde diye. Seviyoruz yani.Yatıyorum ben artık. İyi geceler.
Hoş buldum bebeğimpislikler oglum insan etiketler yaaaaa gıybetimi yapmıssınız birsürü birsürü acmasam haberim olmayacaktı
Hakkımda yazılanları okuyunca ayna tarafında arkada oynayan gri yazılı tisörtlü kız gibi hissettim kendimi
tesadüfen gördüm bilgini canım
Gecmis sayfalara bakmıyorum artık bilgin olsun bundan sonra etiketleyip yada alıntı yapıp haber verirsin bilgilerini. düzenliyorum tatlım
Hosgeldin bebek
Zabagnan zor uyanacızzzzzzHoş buldum bebeğim
Hemen hemen her gün zor uyanıyozzzzZabagnan zor uyanacızzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?