- 26 Haziran 2014
- 559
- 826
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba degerleriniz,cok tutarsiz . Benimde amh .0.63 o yuzden tup bebek yaptiricaz mecburen .Herkese merhaba,
hormon tahlil sonuçlarımla ilgili yardımcı olurmusunuz acaba? Kafam çok karıştı, tüp bebeğe başlamak istiyorum ama kararsız kaldım.
FSH : 7,50 - LH : 8 - Estradiol : 350 -AMH : 0,38 Prolaktin : 40
Fotograftaki tırnaklarından gaaayettt belli oluyor kuzummmtırnaklarımı yediğimi nereden çıkardın kız
hayır o emoyi de atmamışim
sıkıyımdr biraz orantılı kilo olunca da belli etmiyorum pek ama var yani 81.2 um şu an
Kaçıncı günün canım belki geç yumurtlama olacak kurallara uyduysan sanmıyorum bı sıkıntı olacağını
Diğerlerini tam bilmiyorum ama prolaktin yüksek çıkmıs doktorun ilaç yazar mutlakaHerkese merhaba,
hormon tahlil sonuçlarımla ilgili yardımcı olurmusunuz acaba? Kafam çok karıştı, tüp bebeğe başlamak istiyorum ama kararsız kaldım.
FSH : 7,50 - LH : 8 - Estradiol : 350 -AMH : 0,38 Prolaktin : 40
Nasıl büyüyecegini biliyor pamıkprensısKızım sağ olsun bırakır mı hiç deliksiz uyuyayım süt istedi gece gece![]()
Yanlıs bilmiyorsam cinsel yolla gecen bulasıcı bir hastalık ama tedaviside kolay diye biliyorum gecmis olsunGecmis olsun benimde pazartesi smear testim var . Ne oluyor o cikan sonuc
21 aralik sat canim
İnsallah canım benim ikizlerini alacaksın insallah kucagına ya gercekten cok güzel artmıs degerin21 aralik sat canim
İnsallah osteyen herkeze nasip olur bu duygu hep aklimdasiniz❤![]()
Gel bebegim gel bende cok sinirleniyorum buralardaki haksızlıklara ama kopamıyorum sizlerden sende bırakma bizi gelKızlar selam görüşemeyecegiz sizinle bir daha hakkınızı helal edin. İnşallah herkes muradına erer..herkesin sağlıklı hayirli evlatları olur.öpüyorum sizi kocaman.
Hoscakalin.
Nanacigim listeden çıkarabilirsin beni.
Üyeliğimi sildiriyorum.
CanımsınGel bebegim gel bende cok sinirleniyorum buralardaki haksızlıklara ama kopamıyorum gizlerden sende bırakma bizi gel![]()
Gitmiyorsun degilmi cicegimCanımsın![]()
Ben de böyleyim hiçbir şey yok daha, yemekten sonra şişiyor ama o da normal göbek
Kız ne ettileer sanaaaİyi geceler minik cicegim bana yarın eses fotografları atarmısın söz vermistin sene oldutatlı rüyalar balam
bende sizleri cok seviyorum
![]()
Kız ne ettileer sanaaa![]()
Nanaya noldu yine az önce gördüm aktifti
Evet ban mı yedi acabaNanaya noldu yine az önce gördüm aktifti