Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese merhaba,
hormon tahlil sonuçlarımla ilgili yardımcı olurmusunuz acaba? Kafam çok karıştı, tüp bebeğe başlamak istiyorum ama kararsız kaldım.

FSH : 7,50 - LH : 8 - Estradiol : 350 -AMH : 0,38 Prolaktin : 40

Herkese merhaba,
hormon tahlil sonuçlarımla ilgili yardımcı olurmusunuz acaba? Kafam çok karıştı, tüp bebeğe başlamak istiyorum ama kararsız kaldım.

Merhaba degerleriniz,cok tutarsiz . Benimde amh .0.63 o yuzden tup bebek yaptiricaz mecburen .

😁 tırnaklarımı yediğimi nereden çıkardın kız :KK70: hayır o emoyi de atmamışim 😯😃
sıkıyımdr biraz orantılı kilo olunca da belli etmiyorum pek ama var yani 81.2 um şu an 🙈😊

Kaçıncı günün canım belki geç yumurtlama olacak kurallara uyduysan sanmıyorum bı sıkıntı olacağını
Fotograftaki tırnaklarından gaaayettt belli oluyor kuzummm😁

Herkese merhaba,

Diğerlerini tam bilmiyorum ama prolaktin yüksek çıkmıs doktorun ilaç yazar mutlaka

Kızlar selam görüşemeyecegiz sizinle bir daha hakkınızı helal edin. İnşallah herkes muradına erer..herkesin sağlıklı hayirli evlatları olur.öpüyorum sizi kocaman.
Hoscakalin.
Nanacigim listeden çıkarabilirsin beni.
Üyeliğimi sildiriyorum.

Kızlar selam görüşemeyecegiz sizinle bir daha hakkınızı helal edin. İnşallah herkes muradına erer..herkesin sağlıklı hayirli evlatları olur.öpüyorum sizi kocaman.
Hoscakalin.
Nanacigim listeden çıkarabilirsin beni.
Üyeliğimi sildiriyorum.
Gel bebegim gel bende cok sinirleniyorum buralardaki haksızlıklara ama kopamıyorum sizlerden sende bırakma bizi gel😇😘😘😘

Son düzenleme:
Yaa kizlar benim dengem bozuldu adetim zaten 4 gün erken geldi bide baya 1.5 gün asiri cok geldi ama dün saat 5 den beri sadece kahverengi geliyo bide normalden daha az geliyo 🙄🙄 neden böyle olurki hic sizde yasadinizmi? Normalde benim adetim 5 gün olur 4 gün kirmizi cok 5. Gün kahveye dönet ve biter ❤️❤️❤️🙈🙄

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X