Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben niye kalamiyorum yaaaaaaa o zaman

Selam kızlar. Çok şükür tatile girdik çok mutluyum dün gece çok tatlı Bi rüya gördüm ya denizin ortasında Bi evde kaldım ama harikaydı gitmem lazımmış otobüsler geliyo ama gitmedim çok güzeldi bayılırım zaten denize S Sibelll16 hadi sende çek göbüşünü görelim merak ettim

Nana mı? Satmaz bizi. Bırakmaz bizi. Koşa koşa hep gelir bize.
Goreceeezz
Kime satacak gı
topigimizi satiodur koyunu satan agalar gibi
Ben niye kalamiyorum yaaaaaaa o zaman
Hani denilio ya kaliteli yum lazim diye.
Demk ki halâ kaliteli yumurtaya denk gelinmedi bence yani.
Ohh gzunuz aydin ortmenim ruyan da hayirlra ciksin insllh su guzeldir

Canım psikolojikse eger negatifi görünce hemen adet olursun acil yaptırmalısın kan
Doktora gittim muayene etti birşey demedi henüz sadece östrojen ve estradiol istedi p. Tesi vericem kanı o öyle diyince testleri söyledim bi koyu bi silik diye lh testi yaptım 16 sı pozitifti baya koyuydu ama yine o kadar olmasada bi koyu bi silik dedim p tesi ver salı bakıcam dedi yine pco olmak istemiyorum ya östrojen yükselip çok sayıda yunurta büyütüyor çatlamıyor al sana pcos bu gün yine lh yaptım koyu çıkarsa gidicem dedim silik olan 35 gün diğeri bugün atıyorum şimdi

Kizlar cok moralim bozuk smir test sonucumu aldim hpv tip 16 pozitif cıktı. Düsük dereceli. P.tesi biyopsi olucam . Bebek calismasini bir sure askiya aldım. Hpv tip 16 olan varmi aramızda? Korkulacak birsey mi?
canım bilgim b yok ama insAllah bı ay o tedavin güzel sonuçlanır
Hadi hayırlısı ne güzel bide oğlun olur ikili testte mi gördü söyledi yoksa normal ultrasonda mı canım erken tahminde bulunmus doktorun ne güzel ☺
insAllah canım sağlıkla gelsin insAllah pek kimseye söylemeyi düşünmüyorum şimdilik kesinleşsn öyle söyleriz yok canım test yaptırmadım ben normal ultrasonda gördü valla ilk defa devlet doktorundan aşırı memnunum çok ilgili saolsun
prolaktin yüksek lh 10 ve üzeri olunca sıkıntı diye biliyorum fsh hakkında bilgim yok amh de düşük sanırım ama amhsi düşük olup çok hamile kalan kişi var prolaktin de ilaçla hemen düşer Rabb'im gönlüne göre versin insAllah
Fotograftaki tırnaklarından gaaayettt belli oluyor kuzummm
yok kiz yanlış görmüşsün yemem hiç çok kısa keserim belki ondan öyle görmüşsundr
Ben de böyleyim hiçbir şey yok daha, yemekten sonra şişiyor ama o da normal göbek ☺
aynen canım bazen çok gaz oluyor azıcık sisiyorum sonra gidiyor
canım son bi buçuk senedir benim de böyle düzensizdi hatta 2 gün sürdüğü oluyordu sadece düşün normalde 5-6 gün sürerdi tamamen bitmesi son zamanlar biraz düzeldi gibi Dr sorun yok dedi her seferinde sıkma canını
Ben bu sene kiz senesi sanıyordum ama erkekler çoğunlukta sanki, o yüzden erkek diyorum
aynen canım erkek de fazla kız nadir duyuyorum ben hatta
Pik gibi ya da çok az kalmış pik olmasına canım

Ah canım bende göbüş yok kız daha, limon kadarmış ama nerde bilmiyorum içime kaçmış yavrucak Zaten 50 kiloya düştüm kusmaktan, bir de üşütmüşüm okuldan geldiğim gibi attım kendimi yatağa, birkaç hafta sonra çekeyim inş çıkar o zamana azıcık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…