- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Ben niye kalamiyorum yaaaaaaa o zamanBenim amh değerim 0,001 di 3 kez hamile kaldım pcos hastasıyım tiroid var 38 yaşındayım. Ben bu durumda kaldımsa kimse burdan kalamazsın diye doktorculuk oynamasın şaka gibi insan umutlanacalsada tribe giriyor
L Loriklorik
Yok anam angarada mit fln olamam en güzeli fbı elim kolum heryere uzanıyorKız senin isinde zor Ankarada FBI olmak falanKeske MİT e girseydin
Uslu bir cocuk olursan sirinleri bile gorebilirsinBen niye kalamiyorum yaaaaaaa o zaman
Korktum bakk valla hatunlar bu dilos totomuzdan donu alir haberimiz olmazz ona goreYok anam angarada mit fln olamam en güzeli fbı elim kolum heryere uzanıyor
Ben olmadim anlamadim evyap neymis baktim sanirim urun satma gibi bisey avon farmasi tarzi o islerden anlamadigim icin pek doldurmadim formuKızlar bildirim geldimi size evyap diye isabel göndermiş kayıt oldunuz mu
resmen ben niyee evleenemiiyyooruuummm ysaaaa diyen cocuga döndümUslu bir cocuk olursan sirinleri bile gorebilirsin
Banada geldi ama olmadım ne ki oKızlar bildirim geldimi size evyap diye isabel göndermiş kayıt oldunuz mu
Geldi bana da çok bilgi istiyor sürekli ordan burdan reklam mesaji maili gönderecek diye kayıt olmadım.Kızlar bildirim geldimi size evyap diye isabel göndermiş kayıt oldunuz mu
GoreceeezzNana mı? Satmaz bizi. Bırakmaz bizi. Koşa koşa hep gelir bize.
topigimizi satiodur koyunu satan agalar gibiKime satacak gı
Hani denilio ya kaliteli yum lazim diye.Ben niye kalamiyorum yaaaaaaa o zaman
Ohh gzunuz aydin ortmenim
Belkimin oyledir.Goreceeezz
topigimizi satiodur koyunu satan agalar gibi
Hani denilio ya kaliteli yum lazim diye.
Demk ki halâ kaliteli yumurtaya denk gelinmedi bence yani.
Ohh gzunuz aydin ortmenimruyan da hayirlra ciksin insllh su guzeldir
Peki adet olunca göğüs hassasiyetin geçti mi?
Doktora gittim muayene etti birşey demedi henüz sadece östrojen ve estradiol istedi p. Tesi vericem kanı o öyle diyince testleri söyledim bi koyu bi silik diye lh testi yaptım 16 sı pozitifti baya koyuydu ama yine o kadar olmasada bi koyu bi silik dedim p tesi ver salı bakıcam dedi yine pco olmak istemiyorum yaCanım psikolojikse eger negatifi görünce hemen adet olursun acil yaptırmalısın kan
Ben hic memnun degilim isaretleyeyim derken gitmis pipisini kapatmıs yigenimin
canım bilgim b yok ama insAllah bı ay o tedavin güzel sonuçlanırKizlar cok moralim bozuksmir test sonucumu aldim hpv tip 16 pozitif cıktı. Düsük dereceli. P.tesi biyopsi olucam . Bebek calismasini bir sure askiya aldım. Hpv tip 16 olan varmi aramızda? Korkulacak birsey mi?
insAllah canım sağlıkla gelsin insAllah pek kimseye söylemeyi düşünmüyorum şimdilik kesinleşsn öyle söyleriz yok canım test yaptırmadım ben normal ultrasonda gördü valla ilk defa devlet doktorundan aşırı memnunum çok ilgili saolsunHadi hayırlısı ne güzel bide oğlun olur ikili testte mi gördü söyledi yoksa normal ultrasonda mı canım erken tahminde bulunmus doktorun ne güzel ☺
prolaktin yüksek lh 10 ve üzeri olunca sıkıntı diye biliyorum fsh hakkında bilgim yok amh de düşük sanırım ama amhsi düşük olup çok hamile kalan kişi var prolaktin de ilaçla hemen düşer Rabb'im gönlüne göre versin insAllahHerkese merhaba,
hormon tahlil sonuçlarımla ilgili yardımcı olurmusunuz acaba? Kafam çok karıştı, tüp bebeğe başlamak istiyorum ama kararsız kaldım.
FSH : 7,50 - LH : 8 - Estradiol : 350 -AMH : 0,38 Prolaktin : 40
yok kiz yanlış görmüşsün yemem hiç çok kısa keserim belki ondan öyle görmüşsundrFotograftaki tırnaklarından gaaayettt belli oluyor kuzummm
aynen canım bazen çok gaz oluyor azıcık sisiyorum sonra gidiyorBen de böyleyim hiçbir şey yok daha, yemekten sonra şişiyor ama o da normal göbek ☺
canım son bi buçuk senedir benim de böyle düzensizdi hatta 2 gün sürdüğü oluyordu sadece düşün normalde 5-6 gün sürerdi tamamen bitmesi son zamanlar biraz düzeldi gibi Dr sorun yok dedi her seferinde sıkma canınıYaa kizlar benim dengem bozuldu adetim zaten 4 gün erken geldi bide baya 1.5 gün asiri cok geldi ama dün saat 5 den beri sadece kahverengi geliyo bide normalden daha az geliyoneden böyle olurki hic sizde yasadinizmi? Normalde benim adetim 5 gün olur 4 gün kirmizi cok 5. Gün kahveye dönet ve biter ❤❤❤
aynen canım erkek de fazla kız nadir duyuyorum ben hattaBen bu sene kiz senesi sanıyordum ama erkekler çoğunlukta sanki, o yüzden erkek diyorum
Ah canım bende göbüş yok kız daha, limon kadarmış ama nerde bilmiyorum içime kaçmış yavrucak
Amin insaAllan canim benim mübarek günün hürmetine Rabbim hayirlisiyla nasip etsin tüm isteyenlereInsallah tez vakitte bizi de bulur mucizemiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?