Nana anamız bu kardeşin için hissetiğin nedir? Ben ne zaman sevineceğim ahh ahhhAnladım cicegim sen hic sey yapma korunmada bence akısına bırak insallah sevineceksin cok kısa zamanda öyle hissetim
Ne güzel erkenden tahminde bulunmus valla hayırlısı olsun canımcanım bilgim b yok ama insAllah bı ay o tedavin güzel sonuçlanır
insAllah canım sağlıkla gelsin insAllah pek kimseye söylemeyi düşünmüyorum şimdilik kesinleşsn öyle söyleriz yok canım test yaptırmadım ben normal ultrasonda gördü valla ilk defa devlet doktorundan aşırı memnunum çok ilgili saolsun
prolaktin yüksek lh 10 ve üzeri olunca sıkıntı diye biliyorum fsh hakkında bilgim yok amh de düşük sanırım ama amhsi düşük olup çok hamile kalan kişi var prolaktin de ilaçla hemen düşer Rabb'im gönlüne göre versin insAllah
yok kiz yanlış görmüşsün yemem hiç çok kısa keserim belki ondan öyle görmüşsundr
aynen canım bazen çok gaz oluyor azıcık sisiyorum sonra gidiyor
canım son bi buçuk senedir benim de böyle düzensizdi hatta 2 gün sürdüğü oluyordu sadece düşün normalde 5-6 gün sürerdi tamamen bitmesi son zamanlar biraz düzeldi gibi Dr sorun yok dedi her seferinde sıkma canını
aynen canım erkek de fazla kız nadir duyuyorum ben hatta
Pik gibi ya da çok az kalmış pik olmasına canım
Göndermiyorlar ki kuzum bilgi bana sesudan vücut peelingi geldi kayıt oldum 1 ay sonra kapıya kargo geldi bıraktı gitti geleceğini bile sanmıyordum geldiGeldi bana da çok bilgi istiyor sürekli ordan burdan reklam mesaji maili gönderecek diye kayıt olmadım.
Gonderseler yedi ceddimin maili yollarimGöndermiyorlar ki kuzum bilgi bana sesudan vücut peelingi geldi kayıt oldum 1 ay sonra kapıya kargo geldi bıraktı gitti geleceğini bile sanmıyordum geldi
Darısı sana kuzum inş seninde öğrencilerin olcakGoreceeezz
topigimizi satiodur koyunu satan agalar gibi
Hani denilio ya kaliteli yum lazim diye.
Demk ki halâ kaliteli yumurtaya denk gelinmedi bence yani.
Ohh gzunuz aydin ortmenimruyan da hayirlra ciksin insllh su guzeldir
Oy kıyamam sana geçmedi mi biraz kusmalarAh canım bende göbüş yok kız daha, limon kadarmış ama nerde bilmiyorum içime kaçmış yavrucak ☺ Zaten 50 kiloya düştüm kusmaktan, bir de üşütmüşüm okuldan geldiğim gibi attım kendimi yatağa, birkaç hafta sonra çekeyim inş çıkar o zamana azıcık ☺
Amin insllh yaa saolsn cnm ❤Darısı sana kuzum inş seninde öğrencilerin olcak
En çok riskli olan bir virus, kanser virüsüymüs ama kanser degilim oyle dedi dusun dereceli cıkmışGecmis olsun benimde pazartesi smear testim var . Ne oluyor o cikan sonuc
Ben artik hastanelere gitmrye korkuyorum ya saglam gidion hasta cikiyon . Bacim insallah ilerlemez iyilesirEn çok riskli olan bir virus, kanser virüsüymüs ama kanser degilim oyle dedi dusun dereceli cıkmış
Evet cnm doktorumdan çok memnunum çok ilgili saolsunNe güzel erkenden tahminde bulunmus valla hayırlısı olsun canım
Ve ben daha 26 yaşındayımBen artik hastanelere gitmrye korkuyorum ya saglam gidion hasta cikiyon . Bacim insallah ilerlemez iyilesir
Hastalik yasa bakmıyor ne yazikkiVe ben daha 26 yaşındayım
Aynen lorik, şu an evlilik çamaşırı beni sıkıyor rahatsız ediyor hamile çamaşırı alacağım artık lohusalığa Allah kerim
Eeyyyyy hammiiiişşllleerr size gelsin bu
Biraz geçti aslında ama geceleri hala mide bulantısı oluyor ne hikmetse, okulda pek hissetmiyordum iş güçten ama şimdi tatilde evde ne yaparım bilmemOy kıyamam sana geçmedi mi biraz kusmalar
Ben halâ ilkinden giyiyorum
Eeyyyyy hammiiiişşllleerr size gelsin bu
Koca totolular sizziiAynen lorik, şu an evlilik çamaşırı beni sıkıyor rahatsız ediyor hamile çamaşırı alacağım artık lohusalığa Allah kerim
Son 3 ay kalaysa o zaman rahat biseyler istersin sen pacali çiçekli donlarimiz mevcutBen halâ ilkinden giyiyorumson 3 ay kaldi baklm bole devam edicm mii
Kiz onlar da ne rahattir haa yalan yok valla.Koca totolular sizziilohusayken pacali olanindan al
Son 3 ay kalaysa o zaman rahat biseyler istersin sen pacali çiçekli donlarimiz mevcut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?