Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben evde full pijama Tayt en güzeli dışarda hep tayt bende ama haftasonu hamile pantolonu alcam göbek çok şiş benim🤦‍♀️😂
Ben de full boyleyim evde hep 😎 rahatligimdan odun vermem 😀
Ayy al vallhi. O ne rahatliktir yaa. Ben cok sevdm o pantolonlri.

canım bilgim b yok ama insAllah bı ay o tedavin güzel sonuçlanır
insAllah canım sağlıkla gelsin insAllah pek kimseye söylemeyi düşünmüyorum şimdilik kesinleşsn öyle söyleriz yok canım test yaptırmadım ben normal ultrasonda gördü valla ilk defa devlet doktorundan aşırı memnunum çok ilgili saolsun
prolaktin yüksek lh 10 ve üzeri olunca sıkıntı diye biliyorum fsh hakkında bilgim yok amh de düşük sanırım ama amhsi düşük olup çok hamile kalan kişi var prolaktin de ilaçla hemen düşer Rabb'im gönlüne göre versin insAllah
yok kiz yanlış görmüşsün yemem hiç çok kısa keserim belki ondan öyle görmüşsundr 😃😘
aynen canım bazen çok gaz oluyor azıcık sisiyorum sonra gidiyor
canım son bi buçuk senedir benim de böyle düzensizdi hatta 2 gün sürdüğü oluyordu sadece düşün normalde 5-6 gün sürerdi tamamen bitmesi son zamanlar biraz düzeldi gibi Dr sorun yok dedi her seferinde sıkma canını
aynen canım erkek de fazla kız nadir duyuyorum ben hatta

Pik gibi ya da çok az kalmış pik olmasına canım
Sağlıkla gelsin inşallah 😊

Doktora gittim muayene etti birşey demedi henüz sadece östrojen ve estradiol istedi p. Tesi vericem kanı o öyle diyince testleri söyledim bi koyu bi silik diye lh testi yaptım 16 sı pozitifti baya koyuydu ama yine o kadar olmasada bi koyu bi silik dedim p tesi ver salı bakıcam dedi yine pco olmak istemiyorum ya 🤦‍♀️ östrojen yükselip çok sayıda yunurta büyütüyor çatlamıyor al sana pcos 🤦‍♀️ bu gün yine lh yaptım koyu çıkarsa gidicem dedim silik olan 35 gün diğeri bugün atıyorum şimdi
Aspir setini hiç duydun mu yada denedin mi?? Ben pcos değilim ama arada düzensizliklerim vardı o yüzden aspir setini kullandım beralife markasının ve hayit otu suyunu içtim ben çok faydasını gordum, keskinlen tavsiye ederim. Instagram da polikistikoverle.yasam sayfasi var. Bi incele istersen. Benimde 35 gün civarıydı döngum kullandıktan sonra 28 güne düştü.

Biraz geçti aslında ama geceleri hala mide bulantısı oluyor ne hikmetse, okulda pek hissetmiyordum iş güçten ama şimdi tatilde evde ne yaparım bilmem ☺
İnş iyi olursun cnm dinlen bol bol 15 gün😍valla acaip mutluyum ben tatil geldi diye 😆

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X